Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
E pa to sam propustio. Nego mislio sam da je mozda Predator medju slikama koje ne vidim.
samo zemaljski olos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa to sam propustio. Nego mislio sam da je mozda Predator medju slikama koje ne vidim.
a bas se vise puta raspitivah za dobre filmove sa cudovistima... izgleda da je ova tema dokaz da i nema mnogo dobrih (pa jos neodgledanih)...
a ne znam da li toliko puta korisceni bezglavi konjanik moze ovde da se provuce... nije bas klasicno cudoviste... ali neka ga, da ne bude da samo djubrim...
da li je neko rekao da u obzir ne dolaze crtani filmovi? ako nije....
mada, kornjace su crtana serija... ali postoji i igrani film, sa jos 2 slicna cudovista![]()
ja mislim da je bibok , a rokster nije , nego nesto kao rokstedi![]()
bebop & rocksteady...![]()
Nema tu nikakakvih slika, to je samo Pajova zajebancija, kako bi mi sve vishe i vishe ischekivali tog najveceg filmskog predatora, da bi na kraju videli da je to Lesi...E pa to sam propustio. Nego mislio sam da je mozda Predator medju slikama koje ne vidim.
Nema tu nikakakvih slika, to je samo Pajova zajebancija, kako bi mi sve vishe i vishe ischekivali tog najveceg filmskog predatora, da bi na kraju videli da je to Lesi...![]()
pakt s vukovima/baskervilski pas?
pa u suhtini mu isto dodje...pakt s vukovima je recimo malo kopirao shto istinit dogadjaj 18.v. u nekoj frnacuskoj zabiti shto ovu knjigu o Sherloku
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hound_of_the_Baskervilles
u oba sluchaja poenta je u zivotinji,krupnoj zivotinji...kojoj se pripissuju natrpirodne moci a bash ih i nema..nego varka...pfff
mada baskervilski pas i nije za temu jer je obichan veliki pas..
de chito....gledo!
jedno 5 verzija![]()