U21 EP u Švedskoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa zar nemaju 4 stadiona? :lol:
ali pazi, stvarno, nemamo mi chime da organizujemo shampionat, realno :)
chak i budjava juzhnoafrichka republika mozhe da organizuje svetsko prvenstvo a mi nemamo cela 3 stadiona u pristojnom stanju.
a kao fudbalska smo zemlja.

Pa nemamo mi čime da organizujemo SP za seniore. Ali imamo čime da organizujemo ovakvo EP za juniore.

Marakana, JNA, Čika Dača, Karađorđe. Ako treba, mogu i Čair i Omladinski Stadion. I eto ti. Prva četiri primaju preko 20 000, a ova dva po 15 000. Dovoljno za jedan ovakav šampionat.

Pa nemamo mi čime da organizujemo SP za seniore. Ali imamo čime da organizujemo ovakvo EP za juniore.

Marakana, JNA, Čika Dača, Karađorđe. Ako treba, mogu i Čair i Omladinski Stadion. I eto ti. Prva četiri primaju preko 20 000, a ova dva po 15 000. Dovoljno za jedan ovakav šampionat.

Zaboravio si najlepsi stadion u zemlji, stadion Smedereva!

Podrazumeva se da je potrebno uložiti nešto truda. Reflektori, naravno, a i za promenu bi se moglo poraditi i na samim terenima, čisto da ne izgleda trava i dalje k'o da je kose slanjem koza na ispašu, a da je ceo teren odeljak zoo vrta za krtice.

A da je sve to sasvim moguće govori nam to što su ceo grad istumbali zbog neke nebitne Univerzijade koja nikog živog ne zanima i za koju niko živ nije čuo. Ako su to mogli, mogu i nešto ovakvo da organizuju.

boskko:
A ovi ostali stadioni su premali...Uključujući i JNA.

Gde bre premali? I preveliki su. Ovi švedski stadioni ne primaju više od 15 000, a pitanje je da li i toliko, pa su poluprazni osim kad igra Švedska. Nije ovo neko grandiozno takmičenje pa da su nam potrebni veliki stadioni.

grupa A: Karadjordje, Vracar
Grupa B: OFK-a, i mozda mozda u Munzeu da se sredi
Polufinale i finale: JeNeA

mislim da mozemo da organizujemo prvenstvo do 17 ili 19 godina..

A i ne moze van BG-a nesto mnogo jer kako ces ti da stavis recimu grupu A u smederevo i kg..
Sad jedan par igra u smederevo a drugi u kg....
A mnogo je da se sve tekme u grupi igraju na jednom stadionu...Nemaju nasi stadioni travu za izdrzati tako nesto :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back