U zatvor na 5 godina zbog seksa sa punoletnim đacima

• Začetnik teme Začetnik teme Bren
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa muž joj je vojno lice, tako da nekako kontam da kazna ima najviše veze sa tim. Ko zna šta su joj sve natovarili. :confused:

Nema. Bilo je na prošloj strani. U Texasu je krivično delo sex nastavnika sa đacima iz škola u kojima rade čak iako su punoletni. Dakle bez obzira što su punoletni i bez obzira što je na dobrovoljnoj bazi. Definisali su nešto u fazonu "zloupotrebe položaja" kad su donosili ovaj zakon.

Nema. Bilo je na prošloj strani. U Texasu je krivično delo sex nastavnika sa đacima iz škola u kojima rade čak iako su punoletni. Dakle bez obzira što su punoletni i bez obzira što je na dobrovoljnoj bazi. Definisali su nešto u fazonu "zloupotrebe položaja" kad su donosili ovaj zakon.

Promaklo mi je to. :confused: Mada me uopšte ne čudi što imaju takav zakon, uzimajući u obzir to da ima daleko glupljih.

Interesantni bi bili komentari na vest da je neki naš profesor orgijao sa 4 srednjoškolke kojima predaje ;)
То код нас уопште не би била вест,поготово ако су пунолетне.А и код нас родитељи и околина пуштају девојке да раде шта хоће а законодавце боли брига.

Promaklo mi je to. :confused: Mada me uopšte ne čudi što imaju takav zakon, uzimajući u obzir to da ima daleko glupljih.

Zapravo zakon je dobar i stiti i jedne i druge, jer su interesno povezani (prvi daju ocene za znanje, a potonji treba da zasluze iste znanjem - placanje u naturi nije deo skolovanja) i bilo bi vrlo tesko ustanoviti ko je koga i kome zasto...

Interesantni bi bili komentari na vest da je neki naš profesor orgijao sa 4 srednjoškolke kojima predaje ;)

Po čemu je silovanje žena nešto jezivo a silovanje muškaraca nema veze?
Stide li se moralisti svojih komentara na temi o nastavnici manijaku koja je silovala 13-godišnje dečake?
Misle li moralisti da muškarci ne mogu da stvore otpor ka ženama ako im se nasilno drlja po genitalijama?

Poslednja izmena:
Pa muž joj je vojno lice, tako da nekako kontam da kazna ima najviše veze sa tim. Ko zna šta su joj sve natovarili. :confused:

Što ste vi žene poštene kad ste silovane, sve tražite čime se njegova rodbina bavila i koliki su mesečni prihodi
More jednu hormonalnu injekciju da se kuja smiri za svagda a taman ima decu pa neće biti neka šteta

Poslednja izmena:
Što ste vi žene poštene kad ste silovane, sve tražite čime se njegova rodbina bavila i koliki su mesečni prihodi
More jednu hormonalnu injekciju da se kuja smiri za svagda a taman ima decu pa neće biti neka šteta

Pa ovi momci nisu bili silovani - sve je bilo na dobrovoljnoj bazi. Nisu se čak ni priključili krivičnom gonjenju. :neutral:

Back