U Vojvodini 400 dece smešteno u 260 hraniteljskih porodica

To su samo otrcani folovi laznih filantropa....
Ili recimo dece koju su usvojili, mozda cak i tvoje, koju si ostavio u nekom selu, sa nekom nesposobnom za zivot ili bolesnom....Neku decu koju ste ostavili da pocrkaju ubijajuci im roditelje....
"Svako sudi prema sebi..." Pa ako ti nista ne osecas za slabije od sebe onda mislis da su takvi svi...
Recimo, ja bih takve samozivljenike davio u plitkoj bari....pa neka onda zastupaju tezu o opstanku najajacih...

Ne znam ja... Pametniji od mene su rekli, kad matoro čeljade ne radi ništa, samo ide po kući i jede sira, nervira sve ostale, smeši mu se lapot, je li, Blajbi.
A i nije lepo da Hitlerove ideje prihvataš selektivno. Oćeš da ubijaš bolesnu decu kao on, a on je rekao da treba i pobiti starije od 70. Da je jedu sira bezveze. :ceka:
Mirni bidite!
Ja sam poznavao samo na ovom forumu par njih mladjih koji su se ismevali sa mojim godinama....A vec su otputovali, pa-pa....

Ili recimo dece koju su usvojili, mozda cak i tvoje, koju si ostavio u nekom selu, sa nekom nesposobnom za zivot ili bolesnom....Neku decu koju ste ostavili da pocrkaju ubijajuci im roditelje....
"Svako sudi prema sebi..." Pa ako ti nista ne osecas za slabije od sebe onda mislis da su takvi svi...
Recimo, ja bih takve samozivljenike davio u plitkoj bari....pa neka onda zastupaju tezu o opstanku najajacih...

Sve slabo je osudjeno na NESTANAK.
Kod biljaka, zivotinja, ljudi..
To su PRIRODNI ZAKONI koji vladaju ovim svetom i koji su NEPROMENLJIVI.

Sve slabo je osudjeno na NESTANAK.
Kod biljaka, zivotinja, ljudi..
To su PRIRODNI ZAKONI koji vladaju ovim svetom i koji su NEPROMENLJIVI.
Jeste Blajbi i ja se slazem s tobom, ali postoji duhovnost i empatija kao osnovni opis coveka, a oni sto to nisu mogu da se druze medju sobom, pa ko opstane.
Uostalom, ako naletis na neku bandu eto, jacu od ntebe iako ima polovinu slabiijih nego sto si ti, objasni njima da si ti "bolji" primerak koga ne treba da utapkaju u blato....

Jeste Blajbi i ja se slazem s tobom, ali postoji duhovnost i empatija kao osnovni opis coveka, a oni sto to nisu mogu da se druze medju sobom, pa ko opstane.
Uostalom, ako naletis na neku bandu eto, jacu od ntebe iako ima polovinu slabiijih nego sto si ti, objasni njima da si ti "bolji" primerak koga ne treba da utapkaju u blato....
Hajde mi iskreno odgovori: imas li ti 16 godina?

Back