U vezi adseanse hitno mi treba odgovor

Da ne trazim sada po netu

NPR: imam sajt www.filmovi.com i tu stavljam samo trejlere od filmova i stavim adseanse
a napravim subdomen www.saprevodom.filmovi.com i tu stavljam ful filmove sa prevodom BEZ adseanse dali bi bilo problema?

u principu ti bi morao prijaviti guglu svaku stranu na koju staviš njihove reklame, tačnije oni to moraju da odobre. Moje davno iskustvo sa njima je da su jako rigorozni i tražiće najmanju grešku da te isključe sa isplate, čak iako si na onoj drugoj sve zaradio legalno, a ako te uzmu jednom na zub smatraj da si završio sa njima

Био би проблем јер је основни домен исти. У принципу они и за трејлере могу да ти праве проблем ако се заинате а ако на истом домену имаш целе филмове рачунај да ти без грешке гасе налог.

Najmanje sto mozes da uradis je da procitas TOS ako ozbiljno zelis da se bavis ovom vrstom biznisa ali hajde da ti skratim muke jer moze da se kaze u jednoj recenici, na bilo kakav oblik piraterije gledaju kao tezak prekrsaj i bez opomene ukidaju nalog za sva vremena.

Da meni treba neko da skrati muke ali tvoj odgovor nije odgovor na moje pitanje. Tvoj odgovor se podrazumeva za sajt (domen) a moje pitanje je sta je sa subdomenom?

Jeste ti Uragan dao pravi odgovor.
A sajt i domen nisu isto, na subdomeni je poseban sajt. Zamisli da neko na svom blogu koji je na blogspot.com krši autorska prava, da li će svima koji imaju blogove na blogspot da ugase naloge?

Znači ako ćemo po pravilima, subdomena nema veze sa domenom ali Google može da te isključi i bez objašnjenja sa Adsense, tako da je i siva zona rizik.

Btw, izvinjavam se što odgovaram 6 dana nakon pitanja a ti si lepo napisao da ti odgovor treba hitno. :)

Jeste ti Uragan dao pravi odgovor.
A sajt i domen nisu isto, na subdomeni je poseban sajt. Zamisli da neko na svom blogu koji je na blogspot.com krši autorska prava, da li će svima koji imaju blogove na blogspot da ugase naloge?

Znači ako ćemo po pravilima, subdomena nema veze sa domenom ali Google može da te isključi i bez objašnjenja sa Adsense, tako da je i siva zona rizik.

Btw, izvinjavam se što odgovaram 6 dana nakon pitanja a ti si lepo napisao da ti odgovor treba hitno. :)

Imamo isto misljenje! Evo da otkrijem u cemu se radi. imam domen www.saprevodom.com kao imdb (sa adseanse) i sada hocu da napravim subdomen filmovi.saprevodom.com koji nece imati adseanse.

Back