Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
U Veterinarskoj stanici u Srebrenici sređuju papire za državljanstvo Srbije
Zavisi gdje si rođen ili gdje su ti rođeni preci. Ako si rođen na području RS ili neko od tvojih roditelja/djedova onda možeš da izvadiš državljanstvo u prvoj opštini u RS,ako si rođen na području FBiH onda moraš ići u FBiH. Ovdje navodno u Srebrenici riječ ,a Srebrenica nije prva opština koja je ulazu iz Srbije.
Ja vise ne znam kome je gubitak ako vucic pobedi . Utrkuju se ko ce bolje da odradi posao za njega.
Posebno mi je smesno kad se svadjaju partizanovci I cetnici a imamo visoko politizovanu drzavu I scenu, u prevodu sutra ce za neki sitni uticaj ili kesh da bilo ko laze I napakuje vama licno zlocin ili krivicu a vi se igrate ideologije koje vise nema , ni p ni cetnicke.
Srbija je u indijani I juti a ne u evropi.
Ja vise ne znam kome je gubitak ako vucic pobedi . Utrkuju se ko ce bolje da odradi posao za njega.
Posebno mi je smesno kad se svadjaju partizanovci I cetnici a imamo visoko politizovanu drzavu I scenu, u prevodu sutra ce za neki sitni uticaj ili kesh da bilo ko laze I napakuje vama licno zlocin ili krivicu a vi se igrate ideologije koje vise nema , ni p ni cetnicke.
Srbija je u indijani I juti a ne u evropi.
Сећам се када су укинули "Утисак недеље" пре 7-8 година, како је Ољица закмечала како су на медијима разни ликови а како смо сви заборавили на фине и културне људе попут Владете Јанковића.
Није прошло ни 5 година од "обнављања" њене емисије, а Оља је већ довела Владету у емисију, само што је прво морао да буде кандидат опозиције на изборима.
Nisam pratio finansijske manipulacije oko telekoma I sbb I yettela ali trenutno b92 dominira u pljuvanju opozicije I sto je znacajnije u Izmisljanju opozicije. Ja mislim da se to radi , prvo izmisle da postoji opozicija da bi zamaskirali one koji jesu protiv vlasti a ne deluju politicki aktivno a onda tu izmisljenu I cheda opoziciju napljuju.