Šmiki
Iskusan
- Poruka
- 6.333
a ako pochne histerija i urlikanje pa notmalan chovek mora da pobegde u garazhu i zivi sa mi8shevima?
A koji se normalan covek takvom ludacom zeni? Bolje onda da zivi sa tim misevima u garazi i to bez vencavanja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ako pochne histerija i urlikanje pa notmalan chovek mora da pobegde u garazhu i zivi sa mi8shevima?
A koji se normalan covek takvom ludacom zeni? Bolje onda da zivi sa tim misevima u garazi i to bez vencavanja...![]()
mislim da se oko prevare pravi velika fama
ako se ljudi stvarno vole, oni bi ako rese svoje probleme mogli i da oproste i prebrode prevaru
s druge strane ima mnogo slucajeva promasenih brakova gde su oni verni ali su jedno durgom nepodnosljivi, ima i takvih
u zivotu i ljubavi nema pravila, nikad ne mozes sa sigurnoscu da komentarises tudje postupke ili dela
a ova prica je fantasticna
oni i ako su varali ili jedno od njih su umeli da sacuvaju svoju ljubav i svoj brak
respect
izvorr net pastadrugo
elem pokusajmo bez onog to je kalifornija tamo imaju para
i onog ma to su samo folirali 62 dine e i ono pu prvi
nego sta velite?
Mislim da se ljubav dogadja.imali su srece.
I mislim da je to nevezano za vek, drzavu, socijalni status itd...
U svetu instant brakova i ljubavi, ova priča iz Kalifornije će vam vratiti veru u večnu ljubav iz bajki.