U Švedskoj preporučena buster doza vakcine protiv kovida 19

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet ona trula prica - pametni nemci i glupi srbi. Ne samo da izmisljas da se bodu kao ludi nego i pljujes u bunar iz koga vodu pijes. Ja sam takodje mnogo vremena provela na zapadu pa meni tu pricu ne mozes da prodajes.
Primer ranih radova " rekla-kazala info iz prve ruke "
Spremam se za posao u bolnici koja je puna teških pacijentata obolelih od korone i dobijem cirkulišuću poruku od poznanika kako su bolnice pune statista, javila medicinska sestra u nekoj bolnici.
Pitam se da li živimo u paralenom Univerzumu ...

Primer ranih radova " rekla-kazala info iz prve ruke "
Spremam se za posao u bolnici koja je puna teških pacijentata obolelih od korone i dobijem cirkulišuću poruku od poznanika kako su bolnice pune statista, javila medicinska sestra u nekoj bolnici.
Pitam se da li živimo u paralenom Univerzumu ...

Pa vidi, antivakseri i likovi koji gutaju teorije zavere kao dete sladoled, zaista zive u paralelnom univerzumu.

Bilo bi lepo da se prestane sa diskusijom u kontekstu vređanja i omalovažavanja .
Mislim da možemo da je podignemo na viši nivo od toga .
Odgovor na temu : nije problem u našim ljudima . ( Možda će te se izenenaditi zbog te moje rečenice.:D )
Problem je u edukaciji, problem je u izvoru informacija , ljudi su zbunjeni.

Можда је проблем и то што евидентно много лажу они од којих се очекује да говоре истину и што највеће проблеме стварају они од којих се очекује да их решавају

Bilo bi lepo da se prestane sa diskusijom u kontekstu vređanja i omalovažavanja .
Mislim da možemo da je podignemo na viši nivo od toga .
Odgovor na temu : nije problem u našim ljudima . ( Možda će te se izenenaditi zbog te moje rečenice.:D )
Problem je u edukaciji, problem je u izvoru informacija , ljudi su zbunjeni.

Problem je u ljudima, ljudi su izabrali da budu takvi kakvi su.
Neobrazovanost je danas stvar izbora.
Neinformisanost je stvar izbora.
Danas je sve dostupno.

Ali ljudi su lenji da uče.
Lakše je odgledati balkan info nego pročitati šta je na istu temu napisao neki dobar istoričar/lekar/naučnik.

I to je to. Do ljudi je, uvek bilo i uvek ce da bude.

Danas je sve dostupno.

Lakše je odgledati balkan info nego pročitati šta je na istu temu napisao neki dobar istoričar/lekar/naučnik.

Врло сам заинтересован да прочитам шта је о теми о којој дискутујемо написао неки добар лекар или научник. Имаш неки линк?

Danas je sve dostupno.

instant kultura vodi u instant znanje

Ovaj je promoter vakcina. Biti glup je kad znas istinu, vidis istinu a jos uvek verujes u lazi.

Vidis, kada budes molekularni biolog i virolog, onda uzmi i opovrgni coveka, ali pravim naucnim argumentima, kad vec mislis da su svi naucnici korumpirani.
Ti postani nekorumpirana naučnica, pa isteraj na čistac stvari.
Ovako, ova izjava ti je, blago receno, smesna :)

Vidis, kada budes molekularni biolog i virolog, onda uzmi i opovrgni coveka, ali pravim naucnim argumentima, kad vec mislis da su svi naucnici korumpirani.
Све је то супер, али ја нигде не видим да је обрадио и објаснио питања која су интересантна и спорна, као што је вакцинација деце, разна условљавања вакцином, неиспитане и непознате последице РНК вакцина, итд, а то су питања на која би сви волели да добијемо одговоре од стручних и компетентних лекара и научника

Vidis, kad ti proucis istrazivanja onih naucnika koji rizikuju svoj ugled, egzistenciju pa cak i zivot govoreci suprotno od njega i njemu slicnih ili kad bi ovakvi kao ovaj na koga se pozivas seli za sto sa kolegama koji ne misle kao on i suprotstavili misljenja razmislila bih. Nauka nije religija i to je jasno svakom ko ima mozga. Da su vakcine to sto pricaju ljudi bi u redu stajali da ih prime pa ne bi morali da uvode prisile. Ti isti doktori koji bi na silu da vakcinisu zdrave ljude traze milione dolara da lece decu koja umiru a nikakve garancije na daju. Zivimo u svetu u kome je najvazniji profit. Zapitaj se zasto vise zdravo dete a ne zdravog coveka ne mozemo ni izguglati...mozda zato sto od zdravih nema profita, trebaju im bolesni?

Back