U susret Oskaru 2011

Hahaha ...glupi rts izbacio deo govora Melise Lio zbog "f - reci" :dash: :dash: :dash: !
Kakve su ovo lazne vrednosti i kvazi - kultura pa ovo nema nigde ...

Ukratko ,moje impresije o nagradama i (ne)nagradjenima :
- Zao mi je ( doduse najmanje od svih ) brace Koen ,ali oni ipak imaju vec dosta statueta u kolekciji ,
- Steta je za Dzefa Bridzisa ali on vec ima status legende ,
- Drago mi je ( kao i vecini ) zbog Bejla i Melise ,
- I delimicno mi je zao ,ali mislim da oni oskar nije nesto sto ce ozvaniciti kvalitet njihovog rada ,Dejvida Fincera i Denija Bojla ,
- Najvise mi je zao Hansa Zimera ,covek radi fantasticnu muziku ...onako iz senke ,njemu ne bi skodilo da ima kojeg oskara vise :P !

Gubitnik veceri svakako je Covek zvani hrabrost ,pogotovo sto mi se cini da konkurencija nije bila narocito zestoka ,iako je ponuda filmova svakako bolja nego prethodnih par godina ! Od ostatka sam nesto gledao ,nesto nisam ali sve u svemu i nisam previse odusevljen nagradjenima ,vise sam "nezadovoljan" zbog onih koji nisu dobili oskara - kao sto se i vidi iz mog posta . Kraljev govor nisam gledao pa sam mozda i u zabludi o celoj ovoj saradi :P !

Poslednja izmena:
Mrzi me da editujem 100 puta :P !

Medju gubitnike bih svrstao i Crnog labuda i pored ,sasvim ocekivane i potpuno zasluzene ,nagrade za glavnu glumicu :) ! Super je Natali ...ali nije ni moglo da bude drugacije kada je ucila od "profesionalca" !

Mrzi me da editujem 100 puta :P !

Medju gubitnike bih svrstao i Crnog labuda i pored ,sasvim ocekivane i potpuno zasluzene ,nagrade za glavnu glumicu :) ! Super je Natali ...ali nije ni moglo da bude drugacije kada je ucila od "profesionalca" !

Jel istina da je Natalie zahvalila Bessonu sinoc, zato sto joj je prvi dao priliku na filmu... svaka cast ako je to stvarno rekla... respekt i to :D

Jel istina da je Natalie zahvalila Bessonu sinoc, zato sto joj je prvi dao priliku na filmu... svaka cast ako je to stvarno rekla... respekt i to :D

Ziva istina . I uz Melisin "f word" u stilu Kej Hauard ,svakako najzanimljiviji deo beskonacnih zahvaljivanja i poprilicnog patetisanja u kom su skoro svi ogrezli .
Hah ..nekako se po postovima vidi ko je gledao Homicide ,mada je Melisa Lio ( Leo - kakogod ) prerasla u pravu filmsku zvezdu ...ima poprilican broj uloga poslednjih godina ,i to ne makarkakvih ,bravo i za nju :) !

Poslednja izmena:
Melisa ima 50 uloga iza sebe. Kao Kej je bila legendarna. I sva ta ekipa iz Homicidea, Andre Braugher, Melissa Leo, Yaphet Kotto, sve su odlicni glumci...da ne nabrajam dalje :).Najbolja serija ikad,rediteljski,scenaristicki, ma sve... Zasluzila je i za Frozen River, ali su morali da se uvuku Englezima pa dali Kejt Vinslet za njenih 30 minuta loseg njemackog akcenta ( nije losa glumica, uprkos mojim antipatijama, al ono za Oskara bilo nije) .A sad svi nesto, Melisa ovo Melisa ono, a prije dvije godine niko se nije obazirao ccc :).
svi reditelji koji su bili nominovani su dobri reditelji.Fincer i Aranofski,Nolan, najbolji iz svoje generacije, braca Koen su vec legende,Russell... ovog Britanca ne znam...kings speech mi dodje nesto kao bbceva drama...sve je perfektno, ali...ne znam, dacu sud kad ga vidim cijelog.
Kad je Spilberg nabrajao koji su filmovi dobili Oskara, a koji su bili samo nominovani, bolji su filmovi koji su bili nominovani, nego oni koji su dobili Oskara...vidite listu...Gradjanin Kejn, Diplomac :D ...ne mogu sad da guglam :D , ali to je poenta...

Poslednja izmena:
Melisa ima 50 uloga iza sebe. Kao Kej je bila legendarna. I sva ta ekipa iz Homicidea, Andre Braugher, Melissa Leo, Yaphet Kotto, sve su odlicni glumci...da ne nabrajam dalje :).Najbolja serija ikad,rediteljski,scenaristicki, ma sve... Zasluzila je i za Frozen River, ali su morali da se uvuku Englezima pa dali Kejt Vinslet za njenih 30 minuta loseg njemackog akcenta ( nije losa glumica, uprkos mojim antipatijama, al ono za Oskara bilo nije) .A sad svi nesto, Melisa ovo Melisa ono, a prije dvije godine niko se nije obazirao ccc :).
svi reditelji koji su bili nominovani su dobri reditelji.Fincer i Aranofski,Nolan, najbolji iz svoje generacije, braca Koen su vec legende,Russell... ovog Britanca ne znam...kings speech mi dodje nesto kao bbceva drama...sve je perfektno, ali...ne znam, dacu sud kad ga vidim cijelog.
Kad je Spilberg nabrajao koji su filmovi dobili Oskara, a koji su bili samo nominovani, bolji su filmovi koji su bili nominovani, nego oni koji su dobili Oskara...vidite listu...Gradjanin Kejn, Diplomac :D ...ne mogu sad da guglam :D , ali to je poenta...

Melisa je uspela da dostigne vrhunski kvalitet zahvaljujuci i tome sto nije imala komercijalne uloge ,e sad o tome moze dosta da se polemise i da se razmatruju mnogi faktori - njene godine ,ne narocito atraktivan izgled itd. jednostavno nije klasicna holivudska njuska . Dace Bog da je ovaj oskar ne pokvari u tom smislu ...i samo cu u svoju odbranu reci da se delimicno slazem oko Frozen river-a ,ali ja tada nisam bio prisutan na krsti da bih lobirao za nju :P ,mada mi nije uopste zao ni sto je Kejt dobila oskara :) !

uopste mi nije jasna poenta njenog tripovanja narocito kakve veze sex ima sa celom pricom..onako bas jeftino ubaceno..

Reditelj predstave(Kasel) joj u jednoj sceni kaze da bi zeleo da ona masturbira,upravo kako bi zbacila tu svoju frigidnu masku,kako bi bila slobodnija i probudila tog crnog labuda u sebi,zbog uloge.Zaista ljudi,muckajte malo glavom dok gledate neki film.Nemojte da budete kao Stanislav iz "Radovana",pa da po 500 puta pitate:"Sta rade policajci?Sta rade policajci?..." :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back