Ako nesto i nekoga ne volim, onda su to oni profi bajkeri...Voze sredinom puta, ne registruju ostale ucesnike u saobracaju i dovode do nezgoda...ja bih sve njih kroz prozor od suvozaca motkom po ledjima...Evo sta se meni desilo...
Vracam se sa posla, sluzbenim autom...moja kuca je na glavnom putu, koji je dosta prometan...kola, busevi, kamioni...pristup je malo tezi, tj. bankina je visoka i moras usporiti da bi se parkirao, a jos je i nagib....dakle, obavezno je davanje migavaca i upozorenje onima iza da skreces tu...na nekih 500m od kuce, ja obidjem dvoje biciklista, dam migavac...u retrovizoru, vidim njih dvoje i sleper pozadi...polako zaustavim vozilo, da bih se popela i cujem samo BAM od pozadi...Izadjem iz kola, a iza mene sleper...naravno, pocnem da vristim na vozaca koji sedi u kabini, i ne gledam na svoj auto...on covek meni nesto pokazuje rukama, ali ja vristim i dalje...na kraju izadje, i kaze nije on, vec se bicikl zakucao...ispred na 50 m, sisao sa bicikla taj tip i ja krenem na njega...toliko sam bila besna, da sam htela da ga bijem...vozac kamiona krenuo samnom...Ko veli, ova nije normalna...i ja tu krenem da vristim na njega...on frajer, nije video migavac i kad je video da ce se zakucati u mene, odbacio se nogom i preleteo u drugu traku gde ga zamalo nije pokupio auto iz drugog pravca...devojka na drugom biciklu pocinje da palamudi kako on nije kriv i ja krenem na nju...Da nije bilo kamiondzije, ja bih ih sahranila tamo...toliko sam bila besna...
Na autu je ostala njegova patika, tj. otisak i mala ogrebotina....Na kraju se izvinim soferu, a on se smeje kao lud...

Napravi se, naravno, kolona automobila iza njega...
Sve to posmatra sa prozora moja baka i ja onako besno ulazim unutra,, a ona kaze..." Eno, opet neka budala napravila zastoj..." Ja je pogledam i kazem " Ja sam ta budala, bako...! "
Bahato ponasanje... i pored postojanja biciklistickih staza, pored srednje trake za ove brze dvotockase, niko ne postuje...i nije mi zao...izvini, ti si svojim nemarnim ponasanjem i svojom bahatoscu izgubio zivot...ali sto je najtuznije, upropastio si nekome neduznom isti...