U Subotici ubijena 16-ogodisnja devojka,odsekli joj glavu

• Začetnik teme Začetnik teme MXXXX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procitao sam vest u Pressu i ne mogu da verujem. U soku sam.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/136150/Zaklana+učenica!.html

SUBOTICA-1.jpg

Kao prvo,novine su preuvelicale,prerezano joj grlo,sto ipak ne umanjuje zlocin.M nisam licno poznavao,ali znao sam iz vidjenja,plus jedna njena drugarica ide samnom u razred.
Kao drugo,garantovano ce ovo pasti u senku,zbog aktuelne parade ,,ponosa,,.Ja zivim u Subotici,i ona je moje godiste.NIje mi sad svejedno kuda idem,jer taj psihopata je i daje na slobodi :evil: .Da bi dosao kuci iz gimnazije prvo moram na bus stanicu,tamo cekati bus,uci na autobus i potom izaci.Sad,ja do moje kuce idem neasfaltiranom i mracnom ulicom.Policiju zabole tuki sa oprostenjem,jer paze na to da neko ne vikne nesto ucesnicima parade :evil:

Užas, užas i samo užas...

Toliko sam užasnut da nisam imao snage juče da otvorim temu.
Danas čujem da je prijateljicu mog radnog kolege pre neki dan jedan lik isto tako izašao iz auta i uhvatio je za ruku, ali mu se ona otrgla i pobegla. Dakle, ista scena kao što se pokojnica požalila baki da joj se desilo. Vrlo moguće da se radi o istom liku.
Strašna je spoznaja da neko takav kruži ovim gradom tražeći žrtve. Da mi ga je primetiti u takvom pokušaju, ubio bih ga na licu mesta. Hbt, strah me decu puštati same u školu.

Šta radi ova policija, sem što štiti pedere i vlast? **** te, pa nije ovo NY, nego mali grad gde svako svakog zna, i o svakome se sve zna. Prosto ne mogu i ne smem da poverujem da policija nije uspela da iskoristi ona ključna 72 sata kada se hvata preko 90% zločinaca. To samo može da znači da ga verovatno nikada neće naći i da će taj monstrum ponovo napasti. I, ne mora to biti uskoro. Po profilu ponašanja serijskih ubica u Americi i drugim zemljama, zna se da posle prvog ubistva, kojim zadovolje svoju bolesnu strast, zna da prođe i par godina kada više ne mogu da izdrže, kada ih poremećaj tera na sledeći zločin, i kada ponovo napadnu. Taman dovoljno vremena da svi zaborave da se ovako nešto ikada i desilo, i postanu neoprezni.

Kao prvo,novine su preuvelicale,prerezano joj grlo,sto ipak ne umanjuje zlocin.M nisam licno poznavao,ali znao sam iz vidjenja,plus jedna njena drugarica ide samnom u razred.
Kao drugo,garantovano ce ovo pasti u senku,zbog aktuelne parade ,,ponosa,,.Ja zivim u Subotici,i ona je moje godiste.NIje mi sad svejedno kuda idem,jer taj psihopata je i daje na slobodi :evil: .Da bi dosao kuci iz gimnazije prvo moram na bus stanicu,tamo cekati bus,uci na autobus i potom izaci.Sad,ja do moje kuce idem neasfaltiranom i mracnom ulicom.Policiju zabole tuki sa oprostenjem,jer paze na to da neko ne vikne nesto ucesnicima parade :evil:

Sila potrebna da nekom slomis vrat je jako mala, par 10kg, a ako imas dobar noz mozes nekom glavu da odsecas jos uz manju silu....

QUOTE=Donqihote;15641417]Užas, užas i samo užas...

Danas čujem da je prijateljicu mog radnog kolege pre neki dan jedan lik isto tako izašao iz auta i uhvatio je za ruku, ali mu se ona otrgla i pobegla. Dakle, ista scena kao što se pokojnica požalila baki da joj se desilo. Vrlo moguće da se radi o istom liku.
Strašna je spoznaja da neko takav kruži ovim gradom tražeći žrtve. Da mi ga je primetiti u takvom pokušaju, ubio bih ga na licu mesta. Hbt, strah me decu puštati same u školu.

Šta radi ova policija, sem što štiti pedere i vlast? **** te, pa nije ovo NY, nego mali grad gde svako svakog zna, i o svakome se sve zna. Prosto ne mogu i ne smem da poverujem da policija nije uspela da iskoristi ona ključna 72 sata kada se hvata preko 90% zločinaca. To samo može da znači da ga verovatno nikada neće naći i da će taj monstrum ponovo napasti. I, ne mora to biti uskoro. Po profilu ponašanja serijskih ubica u Americi i drugim zemljama, zna se da posle prvog ubistva, kojim zadovolje svoju bolesnu strast, zna da prođe i par godina kada više ne mogu da izdrže, kada ih poremećaj tera na sledeći zločin, i kada ponovo napadnu. Taman dovoljno vremena da svi zaborave da se ovako nešto ikada i desilo, i postanu neoprezni.[/QUOTE]

joj, koje koještarije.

to što ti ne smeš da pustiš dete samo na ulicu - razumem.
ovo osrtalo na račun policije ------------- je teška glupost. bog mi je svedok, ja bar, ne volim policiju.

čast izuzetcima...

Užas, užas i samo užas...

Šta radi ova policija, sem što štiti pedere i vlast? **** te, pa nije ovo NY, nego mali grad gde svako svakog zna, i o svakome se sve zna. Prosto ne mogu i ne smem da poverujem da policija nije uspela da iskoristi ona ključna 72 sata kada se hvata preko 90% zločinaca. To samo može da znači da ga verovatno nikada neće naći i da će taj monstrum ponovo napasti. I, ne mora to biti uskoro. Po profilu ponašanja serijskih ubica u Americi i drugim zemljama, zna se da posle prvog ubistva, kojim zadovolje svoju bolesnu strast, zna da prođe i par godina kada više ne mogu da izdrže, kada ih poremećaj tera na sledeći zločin, i kada ponovo napadnu. Taman dovoljno vremena da svi zaborave da se ovako nešto ikada i desilo, i postanu neoprezni.

Trebala je onda tvoja prijateljica da zove policiju.Mozda bi ga uhapsili i ova devojka bi bila ziva danas.No kakvo nam je sudstvo nebi me cudilo da bi ga odma pustili.Al treba biti uporan i prijavljivat svaki incident policiji.Mozda se nesto i promeni.

Pitanje je vremena kada ce opet napasti...I koga.Tamo idem na plivanje,a to je negde stotinak metara od mesta zlocina :confused: .Plus,pitanje je kako se odbraniti :?

Ma, ti si muško. Neće tebe... a, i da hoće, **** te, muško si...bori se...pregrizi mu grkljan! E, da hoće na mene da naleti, znao bih ja šta bi s njim.

Poslednja izmena:
Trebala je onda tvoja prijateljica da zove policiju.Mozda bi ga uhapsili i ova devojka bi bila ziva danas.No kakvo nam je sudstvo nebi me cudilo da bi ga odma pustili.Al treba biti uporan i prijavljivat svaki incident policiji.Mozda se nesto i promeni.

Nije moja prijateljica, nego prijateljica moga radnog kolege. Ja sam mu rekao da je posavetuje da ode u policiju i da opis toga ko je nju napao. Ako se radi o istoj osobi, bilo bi od velike pomoći u istrazi.

Pitanje je vremena kada ce opet napasti...I koga.Tamo idem na plivanje,a to je negde stotinak metara od mesta zlocina :confused: .Plus,pitanje je kako se odbraniti :?
Ma, ti si muško. Neće tebe... a, i da hoće, **** te, muško si...bori se...pregrizi mu grkljan! E, da hoće na mene da naleti, znao bih ja šta bi s njim.

De de, ako je ubistvo, nije obavezno serijski ubica, sekta, prodaj organa ili šta već prosečnom građanu ove države prvo proleće kroz glavu. Meni lično prema opisu deluje kao zločin iz strasti, a vidim da i policija razmišlja u istom smeru. Serijske ubice, psihopate, silovatelji obično to ne rade tako. Prvo, bude vidnih tragova mučenja, žrtva obično strada na nekom skrovitom mestu, a kasnije se oslobode leša. Ne ubija se žrtva 200m od kuće u 10 naveče.
Takođe ono što potkrepljuje tu tvrdnju je činjenica da je u prethodne 2 godine samo u Sremskoj Mitrovici 2 puta izvršeno praktično isto delo. Prvo je izvesni momak prerezao vrat bivšoj devojci ispred škole u po bela dana. Sledeći slučaj je još gori. Devojka i njen dečko narkoman su se dogovorili da se ubiju. On joj je prerezao grlo, ali seme nije imao snage da ucmeka. Nadam se da zbog kukavičluka u zatvoru.
Sve u svemu, smatram da je policija na dobrom putu. Samo dve mogućnosti postoje: zločin iz strasti ili pljačka. Vrlo je mala verovatnoća da je u pitanju nešto drugo.

Sila potrebna da nekom slomis vrat je jako mala, par 10kg, a ako imas dobar noz mozes nekom glavu da odsecas jos uz manju silu....

Samo? Hm....

Strahota,i dalje mislim da neki ljudi nisu zasluzili da zive posle zverstava koja su u stanju da naprave....

Ja tu obično predlažem da se vinovnik živ odere pa uvalja u so.

Back