U Subotici osvanuo grafit "Smrt Srbima"

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
U Subotici, na fasadi zgrade u naselju Prozivka, osvanuo grafit "Smrt Srbima". Prekrečili ga aktivisti organizacije "Treća Srbija". Nadležni da reaguju

http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:425853-Subotica-Osvanuo-grafit-quotSmrt-Srbimaquot

Ah ta EUropska regija, gde vlada tolerancija, ljudska prava, gde se govori 5974 jezika...

A mi prljavi Balkanci ispod Save i Dunava prepuni mržnje ;)

UKOLIKO BRAĆO SRBI SVI NE STANEMO U ODBRANU KOSMETA ONO ĆE SE PRESELITI I U VOJVODINU A POSLE NI BOG NEMA LEKA.Zapamtite dobro ovo dok još nije kasno.

U Subotici, na fasadi zgrade u naselju Prozivka, osvanuo grafit "Smrt Srbima". Prekrečili ga aktivisti organizacije "Treća Srbija". Nadležni da reaguju

http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:425853-Subotica-Osvanuo-grafit-quotSmrt-Srbimaquot

Ah ta EUropska regija, gde vlada tolerancija, ljudska prava, gde se govori 5974 jezika...

Živim u Subotici 20 godina, i mogu reći da su ovde ljudi zaista mnogo tolerantniji nego drugde. Tako da... pusti glupe priče i provokacije nekih majmuna klinaca. Prozivka je najveće subotičko naselje, a uglavnom je naseljeno Srbima, i garantujem da nijedan Mađar ne bi imao muda da dođe tamo i naškraba sprejem (pa još ćirilicom) "SMRT SRBIMA".
To je jadna provokacija ovih naših (srpskih) majmunčina balavih, koje mame i tate nisu znali vaspitati, i kojima je ceo svet kriv zbog njihovih već sada promašenih života, te takvi isfrustrirani gledaju da naprave i isprovociraju sranye gde god stignu. Ali srećom, nije im uspelo.

Ne kažem da nema antisrpski, odnosno velikomađarski nastrojenih pojedinaca ili grupica među subotičkim Mađarima, ali tačno znam kakav je njihov stil izražavanja njihovih težnji što se grafita tiče. Uglavnom je to u fazonu da je ovo Mađarska ili da se ukine Trianon i sl. Dakle, u svojim parolama ne pominju Srbe, niti ijednu naciju sem mađarske. I što je karakteristično za njihove grafite, obavezno su pisani na mađarskom. Nikada ih ne pišu na srpskom, a pogotovo ne ćirilicom.

E, da... Nije ovo nikakva EUropska regija, nego je ovo severna Srbija.

Živim u Subotici 20 godina, i mogu reći da su ovde ljudi zaista mnogo tolerantniji nego drugde. Tako da... pusti glupe priče i provokacije nekih majmuna klinaca. Prozivka je najveće subotičko naselje, a uglavnom je naseljeno Srbima, i garantujem da nijedan Mađar ne bi imao muda da dođe tamo i naškraba sprejem (pa još ćirilicom) "SMRT SRBIMA".
To je jadna provokacija ovih naših (srpskih) majmunčina balavih, koje mame i tate nisu znali vaspitati, i kojima je ceo svet kriv zbog njihovih već sada promašenih života, te takvi isfrustrirani gledaju da naprave i isprovociraju sranye gde god stignu. Ali srećom, nije im uspelo.

Ne kažem da nema antisrpski, odnosno velikomađarski nastrojenih pojedinaca ili grupica među subotičkim Mađarima, ali tačno znam kakav je njihov stil izražavanja njihovih težnji što se grafita tiče. Uglavnom je to u fazonu da je ovo Mađarska ili da se ukine Trianon i sl. Dakle, u svojim parolama ne pominju Srbe, niti ijednu naciju sem mađarske. I što je karakteristično za njihove grafite, obavezno su pisani na mađarskom. Nikada ih ne pišu na srpskom, a pogotovo ne ćirilicom.

E, da... Nije ovo nikakva EUropska regija, nego je ovo severna Srbija.

Сећам се сличних прича,
кад је почињало на Косову.

Ma to je moglo pisati i ispod konja na Trgu Republike u BG,
mozda bi neka dokona lutajuca kerusha manula repom, a mozda i ne bi. !!!

Сећам се сличних прича,
кад је почињало на Косову.

Nema ni sličnosti. Bespotrebna paranoja. Jaživim tu u Subotici, i znam i osetim vrlo dobro kakva je situacija, a situacija je normalna. Jedino, za razliku od onog ranijeg vremena, današnji klinci se ne druže međusobno i ne izlaze na ista mesta, pa nikada srpski dečaci neće osetiti čari raskalašnih Mađarica. Nemaju pojma šta propuštaju. :mrgreen:

nemacka priprema teren za otcepljenje severne Srbije

I to pokazuje grafitom "smrt Srbima"? Daj, bre, Tihi, nemoj bar ti da padaš na te fore!

Da, istina je, Nemačka i zapad se neće zaustaviti dok sasvim ne rasparčaju Srbiju, ali to neće učiniti na ovaj način. To će za njih učiniti sami Srbi. Zašto bi stvarali sukobe kada imaju pod kontrolom likove poput Dačića, Vučića, Čede, Čanka i sličnih kvislinga? Ovi će sve fino da odrade šta se od njih traži. I za godinu-dve, kada dođe neka nova vlast, i ta će isto da radi. Svaka vlast u Srbiji će tako da radi dok Srbija ne nestane. Pa, videli su ovi na zapadu da im je to jeftinije i lakše od bombi i raketa.

I to pokazuje grafitom "smrt Srbima"? Daj, bre, Tihi, nemoj bar ti da padaš na te fore!

Da, istina je, Nemačka i zapad se neće zaustaviti dok sasvim ne rasparčaju Srbiju, ali to neće učiniti na ovaj način. To će za njih učiniti sami Srbi. Zašto bi stvarali sukobe kada imaju pod kontrolom likove poput Dačića, Vučića, Čede, Čanka i sličnih kvislinga? Ovi će sve fino da odrade šta se od njih traži. I za godinu-dve, kada dođe neka nova vlast, i ta će isto da radi. Svaka vlast u Srbiji će tako da radi dok Srbija ne nestane. Pa, videli su ovi na zapadu da im je to jeftinije i lakše od bombi i raketa.

:hahaha1: Izvini, Done, ali ova recenica ti je da padnes na bulju

@topic

Idemo ponovo, pumpanje raje

Aj ne primajte se Madjari ne znaju srpske padeže
Kad sam pričao sa par njih slatko sam se nasmejao...
Pitam jednog - "Oćeš pomorandžu?"
A on na srpskom: "A jel može neka druga voća?"

Znači ovo napisao neki šaban srBski jer u Subotici Madjari ne znaju ni ovoliko od srpskog iako su čuli da postoji
Možda u Novom Sadu i znaju ali u Subotici jok, a i šta će im? Za psovanje odličan jezik...

Aj ne primajte se Madjari ne znaju srpske padeže
Kad sam pričao sa par njih slatko sam se nasmejao...
Pitam jednog - "Oćeš pomorandžu?"
A on na srpskom: "A jel može neka druga voća?"

Znači ovo napisao neki šaban srBski jer u Subotici Madjari ne znaju ni ovoliko od srpskog iako su čuli da postoji
Možda u Novom Sadu i znaju ali u Subotici jok, a i šta će im? Za psovanje odličan jezik...
Мађарски језик има компликованији падежни систем од српског и падежи су бела кафа за Мађаре, међутин у мађарском су проблем родови, тако да Мађари говоре српски мешајући мушки и женски род.
Ту би се ти снашао...ионако су ти отфикарили по кеете.

Отели пола земље, милиони Срба ван матице у вештачким државама, јебaли нас у све рупе, и после још пробили неке нове, оригинално осмишљене, па нас јебaли и у њих, али је битан проблем шта је неко дете инцеста написало на зиду негде.

Хаха.

Ovo u Subotici je cista provokacija,pitaj boga koga a najverovatnije opstinskog DS koji je nosilac autonomasko separatisticke ideje. Izgubili su centralnu Srbiju i tiu na severu pokusavaju da igraju na staru kartu koja uvek pali nacionalizam.Medjutim to ce ih samo oslabiti jer ih ljudi prepoznaju kao remetilacki faktor u Vojvodini.

Back