Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
verovala sam u boga 
a u elfove i kucne patuljke i dalje verujem...

a u elfove i kucne patuljke i dalje verujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
black_cat_angie:Jao i ja sam imala strah od duboke vode, i onda sanjam kako tonem i tonem i nikad kraja covece onda kao u snu razmisljam ocu li umreti vise...
Ali danas jedino cega se plasim jeste "ja". Plasim se da ne poludim.
miXed:I ja i dalje verujem
ali najvishe sam se plashio od pinokiJa
Pa kao sto rekoh... da ne poludim, a to vodi ka svemu ostalom sto bih mogla da uradim. Naprimer da izdam samu sebe, ili da radim stvari koje su protivne mojim misljenjima. Kapiras... Prestala sam da verujem u sve, tako isto i da se plasim-ne plasim se nicega(poslednje cega sam se plasila a da nisam "ja" jeste drugih ljudi-da me neko ne ubije i ti tripovi).Protektor:Hajde mi malo definiši to "ja".Nekako osećam da smo slični u tim stvarima.
black_cat_angie:Pa kao sto rekoh... da ne poludim, a to vodi ka svemu ostalom sto bih mogla da uradim. Naprimer da izdam samu sebe, ili da radim stvari koje su protivne mojim misljenjima. Kapiras... Prestala sam da verujem u sve, tako isto i da se plasim-ne plasim se nicega(poslednje cega sam se plasila a da nisam "ja" jeste drugih ljudi-da me neko ne ubije i ti tripovi).
Sad samo verujem sebi, i sebe se plasim da ne izgubim veru i poludim i unistim se...
Banshee:jao imas grozan avatar.
mrzim klovnove
e da verovala sam u zla klovnove kad sam bila mala,mada i danas su mi onako...bas....fuj...![]()