U sta smo verovali.....

Protektor:
Hajde mi malo definiši to "ja".Nekako osećam da smo slični u tim stvarima.
Pa kao sto rekoh... da ne poludim, a to vodi ka svemu ostalom sto bih mogla da uradim. Naprimer da izdam samu sebe, ili da radim stvari koje su protivne mojim misljenjima. Kapiras... Prestala sam da verujem u sve, tako isto i da se plasim-ne plasim se nicega(poslednje cega sam se plasila a da nisam "ja" jeste drugih ljudi-da me neko ne ubije i ti tripovi).
Sad samo verujem sebi, i sebe se plasim da ne izgubim veru i poludim i unistim se...

black_cat_angie:
Pa kao sto rekoh... da ne poludim, a to vodi ka svemu ostalom sto bih mogla da uradim. Naprimer da izdam samu sebe, ili da radim stvari koje su protivne mojim misljenjima. Kapiras... Prestala sam da verujem u sve, tako isto i da se plasim-ne plasim se nicega(poslednje cega sam se plasila a da nisam "ja" jeste drugih ljudi-da me neko ne ubije i ti tripovi).
Sad samo verujem sebi, i sebe se plasim da ne izgubim veru i poludim i unistim se...

Znaš,i ja se veoma često bojim sebe.Naročito u poslednje vreme,jer bolujem od anksiozne depresije.Ako nisi znala, to je bolest modernog doba i u velikoj meri je zahvatila omladinu kod nas.Samo niko sem mene neće da prizna.
Moraš verovati u sebe.To ja često sebi kažem.Mene užasno plaši "ja u budućnosti."
Shvataš?

ja sam verovala i u andjele kao mala.Secam se imali su moji roditelji neku knjigu o religji sa sve slikama svetaca i arhangela.Bila sam ubedjena ako se popnem na vrh zgrade da cu videti andjele,jer sam mislila da zive u oblacima.I stalno sam planirala da se popnem kada moji nisu tu......

Back