U Srednjem vijeku crkva venčavala homoseksualne parove

crkva ih nagrađuje što čisti (nevini) ulaze u brak.
svi znamo koliko se to poštuje, evo gledaj Novakovu svadbu kao veliki vernici ne sme se venčavati dok je post a crkvene zakone krše na drugi način.
stvar je u tome što ni popovi ne znaju baš puno o hrišćanstvu
al im je nagrada.. da bar mogu da zadrže te krune pa da kažeš da je neka nagrada. nije ni čudo što onda nisu nevini..
a i kako bi popovi mogli da ustanovljavaju ko laže a ko govori istinu u pogledu nevinosti. dobro, za jelenu đokovu je evidentno... ako koza laže, rog ne laže :lol:

al im je nagrada.. da bar mogu da zadrže te krune pa da kažeš da je neka nagrada. nije ni čudo što onda nisu nevini..
a i kako bi popovi mogli da ustanovljavaju ko laže a ko govori istinu u pogledu nevinosti. dobro, za jelenu đokovu je evidentno... ako koza laže, rog ne laže :lol:

u crkvi se venčava vernik, a vernik se pridržava zapovesti i bla,bla
baš zato ja i kažem da je vera najveće zlo u istoriji čovečanstva
pogledaj samo istoriju sveta, crkva se u sve mešala i uvek na stranu kako vetar duva.

ima ona priča kad pop uzme pare posle mise i pogleda u nebo: bože uzmi što je tvoje a ja ću sebi pokupit ono što padne :lol:
sve je to sprdnja za naivne

Onesvestih se da se njih dvoje vencava u crkvi sa stomakom do zuba.
Meni je to zaista totalno neukusno. Zar nisu mogli da se vencaju barem pre 3-4 meseca?
A krune im stoje ko piletu cica.

Onesvestih se da se njih dvoje vencava u crkvi sa stomakom do zuba.
Meni je to zaista totalno neukusno. Zar nisu mogli da se vencaju barem pre 3-4 meseca?
A krune im stoje ko piletu cica.
e nisam videla te slike, moraću da izguglam, da se smejem malo :D
a ovo za stomak... Nole je moderni srpski heroj, sve mu se oprašta ;)

Back