U Srebrenici puštali četničke pjesme

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Bošnjačko stanovništvo Srebrenice i okoline u ponedjeljak ujutro uznemirile su nepoznate muške osobe koje su iz automobila srbijanskih registarskih oznaka "PO-001-DH", puštali četničke pjesme i isticali zastavu Ravnogorskog četničkog pokreta.

Bošnjačko stanovništvo Srebrenice i okoline u ponedjeljak ujutro uznemirile su nepoznate muške osobe koje su iz automobila srbijanskih registarskih oznaka "PO-001-DH", puštali četničke pjesme i isticali zastavu Ravnogorskog četničkog pokreta.

Provokatori su se provozali kroz centar Srebrenice, a potom su napustili grad. Bošnjačko stanovništvo upozorava javnost da je do godišnjice genocida u Srebrenici ostalo sedam dana, ali da sljedbenici genocidne politike ne prezaju ni od čega, te da gotovo svakodnevno vrijađaju osjećaje majki Srebrenice, koje su u genocidu izgubili svoje najmilije.

110704153.jpg

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110704153

Kako ti više ne dosadi otvarati teme o RS-u,Dodiku i Srebrenici? Vrlo bitno puštali četničke pjesme.

Ja ne otvaram teme da bi nekog provocirao, nekom dosadjivao ili nekog vrijedjao.
Ja otvaram teme sa iskljucivim ciljem da kao ljudi, na civilizovan nacin diskutujemo o gorucim problemima sa kojima se suocavaju ljudi sa ovih prostora.
Trebamo konacno okrenuti ledja proslosti, ostaviti to iza nas, i krenuti svi zajedno u bolju buducnost, uvazavajuci druge, ali isto tako pobrinuti se da svoju srecu ne gradimo na tudjoj nesreci.

Ja ne otvaram teme da bi nekog provocirao, nekom dosadjivao ili nekog vrijedjao.
Ja otvaram teme sa iskljucivim ciljem da kao ljudi, na civilizovan nacin diskutujemo o gorucim problemima sa kojima se suocavaju ljudi sa ovih prostora.
Trebamo konacno okrenuti ledja proslosti, ostaviti to iza nas, i krenuti svi zajedno u bolju buducnost, uvazavajuci druge, ali isto tako pobrinuti se da svoju srecu ne gradimo na tudjoj nesreci.

Gorući problem izbacivanje SNSD-a iz internacionale,obilježavanje 11 jula u Turskoj...

Заједно сигурно нећемо кренути...

Back