U Srbiji za egzistencijalni minimum porodice treba 1.500 evra mesecno

Ja kad dodjem na odmor iz svajcerske u bosnu ili srbiju onda vidim, da svi stalno cuce po kaficima, nose svi lepo garderobu, sve neke marke, lacoste, nike, armani itd.
Svako nosi najnovijih mobilni telefon sa sobom. Ujutru rano kad prodjem s autom vidim svi sjede u kaficu, naravno, kafica mora biti. Posle podne opet vidim iste ljudi sjede u kaficu,
naravno, piju red bull ili pivo a uvece sretnem u izlazku ponovo iste ljudi koje narucujuj citave flase vodke itd.

Pa se ja pitam, kako je to moguce? Znaci citav dan se vucaju po kaficima, nigde ne rade, samo kuliraju...neznam sta ja radim pogresno?

Ja kad dodjem na odmor iz svajcerske u bosnu ili srbiju onda vidim, da svi stalno cuce po kaficima, nose svi lepo garderobu, sve neke marke, lacoste, nike, armani itd.
Svako nosi najnovijih mobilni telefon sa sobom. Ujutru rano kad prodjem s autom vidim svi sjede u kaficu, naravno, kafica mora biti.

Posle podne opet vidim iste ljudi sjede u kaficu, naravno, piju red bull ili pivo a uvece sretnem u izlazku ponovo iste ljudi koje narucujuj citave flase vodke itd.

Pa se ja pitam, kako je to moguce? Znaci citav dan se vucaju po kaficima, nigde ne rade, samo kuliraju...neznam sta ja radim pogresno?

Ти сви су сви које ти видиш.

A najbolje je sto kod troskova stanovanja podrazumevaju da smo svi otkupile stanove za 30 eur i da ne postoji stotine hiljada ljudi koji placaju stanarine od 150-300 eur....
Bilo bi normalno i takav trosak uzeti u obzir kod odredjivanja troskova zivota, jer nemaju svi gradjeni svoje stanove i kuce pa u trosku stanovanja samo komunalije, nego i stanarinu koju nekom placaju..... ili pak neki kredit tog tipa

Back