- Poruka
- 13.940
Onda smo se svi manje-više složili 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, сложили смо се. Они који не мисле тако, изгледа не долазе на овај подфрум.
Da. Pomodarstva u Srbiji i te kako ima. Ima zaista mnogo ljudi koji kupovinom onoga [to u stvari ne mogu sebi da priušte.
Međutim, treba znati da u bogradu živi NAJMANJE 11 000 milionra. pravih. Taj podtak je iz 2002 godine, i verujem da ih doo sad ima više.
То су крупни рентијери, адвокати, запослени у страним фирмама, примаоци девизних пензија итд итд. Мислим, то је слој који иде са Кон-Тикијем на пут око света и слично.
U Srbiji sa imovinom vecom od 350.000 eura ima 3769 ljudi. Da kazemo da ima jos nekih koji su to prikrili evo da zaokruzimo na 5000 ljudi. Dakle to je po licnoj imovini. Vlasnici ostale imovine su uglavnom firme.
Sto se tice mesecnih primanja tu vec imamo oko 19.000 ljudi sa primanjima preko 2 miliona dinara godisnje
http://www.kamatica.com/vesti/mesecna-plata-najbogatijeg-vojvodjanina-90000-evra/9000
Od svega toga samo 90 su pravi multimilioneri
http://www.kamatica.com/biznis/srbija-ima-90-multimilionera-30-manje-nego-2011/10794
Dakle realno pravih multimilionera jedva da ima 100 i to je to.
Pa otkud onda onaj podatak o 11000 milionera još 2002? I meni je delovalo da je to prevelik broj...
Кад кажам милионера, , мислим на милионере у еврима. Не на адвокате који имају по 5 000 евра плату. И ти путују, ал то није ништа.То су крупни рентијери, адвокати, запослени у страним фирмама, примаоци девизних пензија итд итд. Мислим, то је слој који иде са Кон-Тикијем на пут око света и слично.
Кад кажам милионера, , мислим на милионере у еврима. Не на адвокате који имају по 5 000 евра плату. И ти путују, ал то није ништа.
Мислим на те крупне рентијере, на озбиљне бизнисмене, на иноваторе и проналазаче.. и тако даље. Дакле, у београду је још 2002 године било 11000 људи који су имали више од милион евра
Imaš li ti neki link za ovu tvrdnju? To mi zvuči kao preduvana cifra.
Imaš li ti neki link za ovu tvrdnju? To mi zvuči kao preduvana cifra.