U Srbiji osnovne zivotne namirnice DUPLO SKUPLJE NEGO U NEMACKOJ!

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.852
Malopre se videh sa drugarom na kafi koji inace zivi u svajcarskoj i radi uz samu granicu sa nemackom i snabdevaju se uglavnom u nemackoj i isprica mi sledecu stvar - da su u srbiji osnovne zivotne namirnice DUPLO SKUPLJE nego u nemackoj

U nemackoj je litra mleka 50 din , brashno je 30 din , ulje je 55 - 60 din .

A u Srbiji evro jaca - cene skacu u nebo

TAKO TO BIVA KAD ZA SUGRADJANE IMAMO BEZMOZGOVICE KOJI GLASAJU ZA TADICA I DS!

Malopre se videh sa drugarom na kafi koji inace zivi u svajcarskoj i radi uz samu granicu sa nemackom i snabdevaju se uglavnom u nemackoj i isprica mi sledecu stvar - da su u srbiji osnovne zivotne namirnice DUPLO SKUPLJE nego u nemackoj

tako to biva kad hoces da Srbija ostane u svom bezdanu umesto da bude tamo gde je i ta Nemacka.

tako to biva kad hoces da Srbija ostane u svom bezdanu umesto da bude tamo gde je i ta Nemacka.

pa evo ti glasas za tadica 10 godina pa si nas uvalila u bedu i bezdan .

jer nemas pameti da skapiras da tvoj ljubljeni tadic i DS su za evropu - samo na recima

boli njih za evropu njima je super ovako .

a ti budi i dalje ovca i davaj im glas dok vecina naroda srbije gladuje i grca u bedi

Pa tihi nam, ovom temom, poručuje da nam je mesto u eu

tihi vam ovom temom porucuje da nemate mozga ni kolko kokoske

da od evrope imate samo evropske cene dok su vam plate i standard ispod africkog.

to samo pokazuje razmere gluposti tebe i tebe slicnih

ti bre nemas pameti pertle da zavezes kamoli da svojoj zemlji i sebi obezbedis prosperitetnu buducnost

pa što ne ideš tamo, možeš da jedeš do mile volje, daleko si od tadića i uživaš, a ne da kukaš ovde svaki dan

zato sto je ovo moja zemlja i nece mene odavde iz moje zemlje terati kojekakva gologuza DS-ovska lopovsko izdajnicka banda

ja biram borbu i obracun sa takvima kao sto ste ti i tadic

DO ISTRAGE VASE ILI NASE BANDO

a kolike su bile plate pre DS-ovaca Tihomire? :)

plate su bile nize nego danas ali je taj novac vredeo mnogo vise.

osnovna razlika izmedju mene i tebe je u tome sto ja volim svoju zemlju i svoj narod a ti i tebi slicni volite samo sebe bolje receno samo sopstveno dupe

ti ljudi koji tesko i uzasno lose zive su i vasi rodjaci poznanici prijatelji

ali vas zabole

vama ste samo vi bitni i vi ste sebi centar univerzuma

Poslednja izmena od moderatora:
Nista tu nije nimalo slucajno.

Prosta stvar - kad naprave takvu korupciju, skupocu i birokratiju u zemlji preko ove marionetske vlasti, narod ima da zavapi za EU-cizmom.

To su te savremene taktike prefinjenog imperijalizma.

Tadokratija je vec obezbedila evropske cene po evropskom kursu, evropska perspektiva je zagarantovana, Eu vise stvar formalnosti i slucaja.
Tako da zaista ne vidim razloga da budes toliko blasfemican prema vrhunskim dostignucima 5.oktobarskih revolucionara.

Navedi 1 stvar koje se moglo kupiti više komada 2000. nego 2011.

Na primer ovako:
Za mesečnu platu iz 2000. može se kupiti 0,003% automobila
Za mesečnu platu iz 2011. može se kupiti 2,6% automobila

Probaj bilo koji drugi artikal. Doći ćeš do zaključka da ne postoji nijedna stvar koja se mogla kupiti više puta pre 2000. nego posle.

Po svim merilima, danas se živi bolje, zahvaljujući isključivo Borisu Tadiću.

osnovna razlika izmedju mene i tebe je u tome sto ja volim svoju zemlju i svoj narod a ti i tebi slicni volite samo sebe bolje receno samo sopstveno dupe

ti ljudi koji tesko i uzasno lose zive su i vasi rodjaci poznanici prijatelji

ali vas zabole

vama ste samo vi bitni i vi ste sebi centar univerzuma

Tikomire neki od ovih sa kojima polemises neznaju ni kako izgleda nemacka marka ,a kamoli koliko je vredela,realno u odnosu na ovaj poshrani euro.:lol:

Na primer ovako:

Probaj bilo koji drugi artikal. Doći ćeš do zaključka da ne postoji nijedna stvar koja se mogla kupiti više puta pre 2000. nego posle.

za mesecnu platu tada si mogao kupiti mnogo vise hleba mleka jogurta krompira i kilovatcasova struje nego danas

Na primer ovako:

Automobili se kupuju na komad, a ne na promile ili procente.
Zanimljivo bi bilo uporediti nesto konkretnije, npr. vekne hleba. :lol:

Inace, slazem se sa tobom o vrhunskim dometima tadokratije. :super:

Poslednja izmena:

Alo ekonomisti.
Ne bih da branim ove na vlasti. Muka mi je od njih.
Ali problem je u tome (ne tome nikolića) što ko god dođe na vlast biće isto.
A zašto?
Zato što ko god dođe na vlast je uglavnom Srbin. Isti mentalitet, pa ma u kojoj stranci bio. U politiku se guraju oni koji oće laba bez motiku, pare na lak način i privilegije.
Dakle, meni je muka od nas.
Jedino da dovedemo Nemce.
Ali ni to ne bi pomoglo jer bi smo i njih iskvarili.
Pa šta nam je činiti?
Pa ništa. Baš ništa. Ne zaokruživati nikoga. Nema manjeg i većeg zla. Neću da biram manje zlo. Neću uopšte da biram zlo. Ako ima nešto dobro, to može. Ali nema.
Pa onda ništa.
Ko misli da su u nekoj stranci dobri i pošteni Srbi, neka proba. Ali sve smo isprobali. Oni koji su mladi pa ne znaju neka se zajebavaju sa glasanjem.
ONI I RAČUNAJU NA ONE ŠTO JOŠ NE ZNAJU.

Back