U SRBIJI JE I OVO MOGUĆE: Novopazarka prešla u pravoslavlje zbog ljubavi

ko jos danas gleda veru osim muslimana?

Bili i ostali na zacelju.

Uostalom, kakve veze ima ko prelazi na drugu veru. To je njegova stvar. Ko ima pravo od mojih sunarodnika da mene osudjuje sto sam ja resio da npr. predjem u protestante.

U normalnom slucaju, ne bi trebalo da ima ikakve veze, ali muslimani vole da naprave od toga sou-program i onda kada se desi suprotan slucaj, druga strana im odgovori na slican nacin.

Problem sa islamom je taj sto se zapatio kod primitivnijih naroda .
Da im nije nafte tukli bi se jos kamenim sjekirama .Sto je narod
primitivniji drasticnije reaguje .

Veliko je pitanje, da li su ti narodi zaostali zbog islama ili je islam zaostao zbog njih, a pre mi se cini da je u pitanju ovo prvo ili se u jos gorem slucaju verska zatucanost i plemenski metalitet savrseno dobro dopunjuju (Avganistan, Somalija, gomila arapskih zemalja, Kavkaz i dr).

Poslednja izmena:
Opet ne znate o cemu pisete.
U islam ne mora preci devojka koja se odluci udati za muslimana. Oni to ne zahtevaju od nje. U pravoslavlje motra preci devojka muslimanka koja se zeli udati za pravoslavca. Katolici takodje priznaju nase krstenje kao svoje pravoslavci ne.
Malo knjige u ruku Mirkane pre nego pocnes da se sluzis uvredama kojima valjda zelis prikriti koliko si gluposti nalupao u zelji da me diskreditujes. Prvi put kad si mi se obratio pogresio si, dalje si sve vise tonuo u glupost. Sramota, mator covek. :)

I da, dobro znas da nije istina to sto pises o razlozima zbog kojih ne moderisem ali eto dajes malo na znacaju sebi kako bi drugi klimnuli glavom na besmislene optuzbe. Boze, boze, em neznalica em prostak a mator covek. Starosti i bogu si teska. :)

Razumem da ne znas,i ne znas.Ali zasto lazes,to mi nije jasno.
Pravoslavna Crkva priznaje krstenje katolika,i ne mora ponovo da se neki katolik krsteva.
Kako to znam?
Znam iz licnog iskustva,bio sam kum katolkinji koja se udala za pravoslavca.
Nije morala ponovo da se krsti.A ti lazes,ne da ne govoris istinu,lazes zato sto znas pravila.Zastio lazes? To niko ne zna osim tebe,verovatno ti je to karakter...ili si placena za to.

Meni je ovo sve sumnjivo. Verovatno se radi o nekakvoj muslimanskoj namestaljci radi diskreditacije pravoslavlja.

Znaci sve pocinje tako, da je devojka iz ljubavi prema nekom pazarcu presla iz islama u pravoslavlje i uzela katolicko ime Iva,

takodje daje nekakve intervjue slika se i srbuje u najgorem smislu te reci po fejsu, i poziva na NABIJANJE NA KOLAC svih koji su protiv nje!:eek:

Mislim sta reci: :think:

da li ta osoba uopste postoji?:think:

Poslednja izmena:

Back