zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.838
Iako se pricalo o najmanjoj nezaposlenosti ikada ona danas i ne izgleda tako. Iz novina se saznalo da se racuna na oko 600 000 ljudi kojima ce biti isplacena pomoc od dodatnih 60 evra, Ne znam koliki je procenat nezaposlenih jer nemam podatak o raspolozivoj radnj snazi, Ako je u poitanju broj od oko 4 miliona radno sposobnih ovih 600 000 je tacno 15%.https://www.kurir.rs/vesti/biznis/3669245/isplata-nezaposleni-pomoc-drzave-60-evra-uslovi
Izdvojio sam deo gde su konkretno brojevi
Kaže da je napravljen preliminarni presek i da aktivnih tražilaca zaposlenja ima oko 540.000.
- Vidi se da je taj broj porastao verovatno jer će mnogi želeti da dobiju pomoć. Imamo i neke druge kategorije na našoj evidenciji, tako da ćemo imati 600.000 onih koji mogu da računaju na ovu vrstu pomoći. Prevedeno u novac, to je oko četiri milijarde i 300 miliona dinara - navodi Martinović.
Izdvojio sam deo gde su konkretno brojevi
Kaže da je napravljen preliminarni presek i da aktivnih tražilaca zaposlenja ima oko 540.000.
- Vidi se da je taj broj porastao verovatno jer će mnogi želeti da dobiju pomoć. Imamo i neke druge kategorije na našoj evidenciji, tako da ćemo imati 600.000 onih koji mogu da računaju na ovu vrstu pomoći. Prevedeno u novac, to je oko četiri milijarde i 300 miliona dinara - navodi Martinović.