U Srbiji i mleko postalo luksuz!!!!!!

Gastron6.gif

:mrgreen:

sto da ne. u krajnjem slucaju ne ostavljas ga tamo na 5 dana..

ne, ali 5 dana u nedelji po 8 sati, i nisam sigurna da majcino mleko moze toliko dugo biti u frizderu..a i delovalo bi malo glupo da detetu kome su vec 4 godine ostavljam flasicu sa majcinim mlekom u obdanistu. stariji sin vec ide u skolu i tamo im redovno daju mleko koje on rado pije,sto i mogu da razumem jer mu je 7 godina i ne zelim da mu zabranim.

:ok:
Репутација следи чим ми систем дозволи

Тема:
Изразито је смањена куповна моћ.
Код мене у крају све чешће виђам месаре како изађу из месаре напоље па стоје и гледају народ који пролази туда а нико не улази.

Не знам колико то народ треба да буде гладан да би се побунио. :eek: :confused:

Spontana pobuna tesko i da ce se desiti. Uvek su sve velike pobune bile jako dobro organizovane od strane onih kojima tog istorijskog trenutka pobuna naroda ide u prilog, stvarao se PRIVID da se narod buni.
U ovom istorijskom trenutku, kada je Srbija (sa sve svojim narodom) ne na dnu, vec na dnu gliba se davi, grca u njemu u agoniji, prljava i jadna..pobuna naroda ne odgovara nikom osim narodu. Zato se nece ni desiti.

reci ti da nije tacno onom koje video ljudska i creva ostalih biljojeda koja su mnogo mnogo duza nego kod mesozdera.
pecinski ljudi su jeli sta su nasli, ali smo takve gradje da smo predodredjeni da budemo biljojedi.

Poluznanje.

Stoka ima 20 metara.
Ker ima 2 metara.
A covek 7 metara.

Tako da covek je zivotinja koja moze sve da jede. Danasnji eskimi od povrca samo znaju lukac za kojim zacine meso.

Poluznanje.

Stoka ima 20 metara.
Ker ima 2 metara.
A covek 7 metara.

Tako da covek je zivotinja koja moze sve da jede. Danasnji eskimi od povrca samo znaju lukac za kojim zacine meso.

Tako je.
Covek je SVASTOJED .
Punovredne belancevine koje obezbedjuju normalan rast i razvoj iskljucivo se nalaze u namirnicama animalnog porekla. Nijedna biljna belancevina (npr..soja, pasulj) ne mogu zameniti animalnu.

Tako je.
Covek je SVASTOJED .
Punovredne belancevine koje obezbedjuju normalan rast i razvoj iskljucivo se nalaze u namirnicama animalnog porekla. Nijedna biljna belancevina (npr..soja, pasulj) ne mogu zameniti animalnu.

tacno sani..evo ja bi te pojeo al' bi te prethodno zacinio i sa besamelom ukrasio...:))) sad dal bi bio ko srednjevekovni vitez koji je doso gladan iz 12godisnjeg rata il' ko neki futuristicki operisani degen u odelu i klinicki cistom ambijentu seckao te skalpelom ko mishima... sustina ostaje ista..... covek kad oseti glad postaje surogat sebe ako to potraje duze vreme...

tacno sani..evo ja bi te pojeo al' bi te prethodno zacinio i sa besamelom ukrasio...:))) sad dal bi bio ko srednjevekovni vitez koji je doso gladan iz 12godisnjeg rata il' ko neki futuristicki operisani degen u odelu i klinicki cistom ambijentu seckao te skalpelom ko mishima... sustina ostaje ista..... covek kad oseti glad postaje surogat sebe ako to potraje duze vreme...
A jes' ti onaj sto volE punjene paprike?:lol:

A jes' ti onaj sto volE punjene paprike?:lol:

ja sam bas taj... :lol: i znaj da kad neki evropejac dodje ovde i proba punjene paprike, sarmu, rostilj il' slicne stvari uz koje mi prste oblizujemo i takijem mirisima ophrvavamo nas nervno rastrojeni balkanski sistem.... prva stvar koju izrekne je ybt kako je ovo dobro...a kad posle toga ode do zene ljubavnice il' devojke i kad je zvekne sa sve mirisom od lukaca i ljutih papricica...ona mu kaze u ybt... aj jos jednom :lol:

u hrani je spas... srbija se samo moze spasiti poljoprivredom..zuti su sve uhebali. doci ce vrlo brzo vreme kad ce hrana biti jedina stavr koja ce zanimati preostalu populaciju planete...

a na temu samo da dodam...kad sam cuo da u selu gde imam kucu a ona je u srcu sumadije slovima danas ima samo jedna jedina krava onda na treba da pricamo kako je stanje tamo nize u jos nerazvijenijim krajevima... nasledje demokratije...sve su to pametni ljudi govorili jos 1999 sta ce biti ali dzaba....pa vi glasajte za koga mislite a sad nemate nazalost za koga vise jer su i vlast i "opozicija " na istom zadatku totalnog unistenja srbije. samo nas spasava anarhija.

Молим те,поштеди нас глупости.
Објасни ми шта се дешава са мозгом човека који нпр 10 година конзумира марихуану?

Ironija drug, na komentare o stetnosti mlijeka, znajuci da ce neki od pripadnika LDP/LGBT populacije istu iskreno podrzati.

Poslednja izmena:

Back