U Srbiji duplo skuplja hrana nego u zemljama okruženja!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.761
U srbiji duplo skuplja hrana nego u zemljama okruženja! Hoćemo li opet u šverc hrane i benzina pošto su cene otišle u nebo?!??

Pogledajte: u hrvatskoj cena kilogram vrata 250 dinara!
IMG_20220201_221858.jpg

U srbiji na akciji 500 dinara! Kakve lopuže!

Screenshot_2022-02-01-22-17-29-200_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg
kada će narod da ustane i krene da juri ove kurrve i lopove na vlasti?!??

U srbiji duplo skuplja hrana nego u zemljama okruženja! Hoćemo li opet u šverc hrane i benzina pošto su cene otišle u nebo?!??

Pogledajte: u hrvatskoj cena kilogram vrata 250 dinara!
Pogledajte prilog 1095525

U srbiji na akciji 500 dinara! Kakve lopuže!

kada će narod da ustane i krene da juri ove kurrve i lopove na vlasti?!??

Дуго ниси објављивао неку глупост морам да признам. Још од онда када си поставио вест из 2009. године о подацима о неписмености у Србији уз сличан ретардиран коментар како је ова власт допринела неписмоности. Ниси био довољно писмен да погледаш датум оног што си поставио.

Сада си узео исечак из акције у неком маркету и овде постављаш закључак да је Србија скупља од земаља у окружењу. И поново испадаш комплетни ментол, као што јеси. За разлику од тебе ја ћу овде поставити нешто што заиста личи на обично истраживање и то су радили хрватски медији index.hr. И линк и слику, чисто да ти докажем колико си ретардиран. Јер чак и када мрачиш против неке власти, требало би да се потрудиш да погураш ту једну сиву ћелију коју имаш да то што објавиш има макар делић упоришта у реалности.

Иначе, да не мислиш да постављам попут тебе, вест стару 12 година, ово је од 16. јануара ове године.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...ta-u-regiji-njemackoj-pogledajte/2332245.aspx

498cd5a5-8ffd-4698-be01-7d858f9fb353.jpg

Ne vidiš dobro a programiraš, kako to uspevaš? Jesam gore okačio cene kako stoje stvari? Hoćeš i da ti linkujem pošto si vidim programer a vi palite samo na gurku?
Мајсторе, ти си окачио каталог из неког њиховог маркета и доказао си само како си глуп и ништа више. И то не први пут. Ја сам окачио цене и како стоје ствари, линк, табелу, датум, истраживање урадио хрватски најпосећенији медијски сајт који је упоређивао цене у Хрватској са окружењем.

Мајсторе, ти си окачио каталог из неког њиховог маркета и доказао си само како си глуп и ништа више. И то не први пут. Ја сам окачио цене и како стоје ствари, линк, табелу, датум, истраживање урадио хрватски најпосећенији медијски сајт који је упоређивао цене у Хрватској са окружењем.
Oni upoređuju svoje cene sa nemačkom i austrijom površno pratiš radnju majstore.

U stvari botuješ ja sam izneo tačne informacije iz aktuelnih kataloga i akcija dok ti prepričavaš i izvrćeš činjenice.

Dakle ti spamuješ temu poluinformacijama i fabrikuješ priču.

A tek je u sloveniji jeftinija hrana sestra mi tamo živi kaže da su neke namirnice itri puta jeftinije nego u srbiji!

Дуго ниси објављивао неку глупост морам да признам. Још од онда када си поставио вест из 2009. године о подацима о неписмености у Србији уз сличан ретардиран коментар како је ова власт допринела неписмоности. Ниси био довољно писмен да погледаш датум оног што си поставио.

Сада си узео исечак из акције у неком маркету и овде постављаш закључак да је Србија скупља од земаља у окружењу. И поново испадаш комплетни ментол, као што јеси. За разлику од тебе ја ћу овде поставити нешто што заиста личи на обично истраживање и то су радили хрватски медији index.hr. И линк и слику, чисто да ти докажем колико си ретардиран. Јер чак и када мрачиш против неке власти, требало би да се потрудиш да погураш ту једну сиву ћелију коју имаш да то што објавиш има макар делић упоришта у реалности.

Иначе, да не мислиш да постављам попут тебе, вест стару 12 година, ово је од 16. јануара ове године.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...ta-u-regiji-njemackoj-pogledajte/2332245.aspx

Pogledajte prilog 1095552
Seru govna, litar mleka je 3,5-3,9 kuna a ne kako navode 6,52

IMG_20220202_020552.jpg

Pogledajte prilog 1095552
U jbt ispade Srbija najjeftinija ,ali malo morgen ,Mario je u pravu meso u Srbiji je preskupo…i neki podaci koji su izneti u tabeli su netacni.

Seru govna, litar mleka je 3,5-3,9 kuna a ne kako navode 6,52

Pogledajte prilog 1095599
Najjeftinije mleko u tetrapaku kod nas sam nalazio za 70 dinara sada je oko 75 dinara ,ne postoji jeftinije od toga .

4 хрватска куна једнако
62,45 српски динар

Ima u metrou 72 din litar aro mleko ali je da povraćaš i moraš 12 komada da uzmeš. Ja za 75 din uzimam u lidlu. Nema jeftinije a da je 2,8 masnoća to se podrazumeva naravno.

To mora da je neki sns Croatia radio laznu tabelu cena .
Supermarketi u Srbiji su velika nula ,sve upropasceno .
Vidi koliko treba četvoročlanoj porodici za život mesečno više od2000 evra samoza trošak hahaha postali su menhetn :D

U Srbiji je preskupa i hemija za domaćinstvo.
Najviše me začude cene suvomesnatih proizvoda po marketima. Sreća pa postoje pijace.
7 meseci sušena šunka-butka u Španiji košta od
5-8evra po kilu. Duže sušena i iberijska idu naviše sa cenom ali i ova od 5evra je kvalitetnija od npr. zlatiborca.
U Holandiji kupim 1.5litar ISTOG soka od aloa vere koliko košta pola litra u maksiju.
Problem u Srbiji su zakoni, uvoznički monopoli itd
Po licitacijama, prvoklasnu obuću, odeću, sam kupovao za par evra komad. Ali ju je bilo nemoguće uvesti u Srbiju..inspekcije, generalni uvoznik i ostale gluposti. A i ko bi kupio Nike ili Adidas patike za 20 evra. Falš bi rekli a sve prva klasa za holandsko tržište.

Oni upoređuju svoje cene sa nemačkom i austrijom površno pratiš radnju majstore.

U stvari botuješ ja sam izneo tačne informacije iz aktuelnih kataloga i akcija dok ti prepričavaš i izvrćeš činjenice.

Dakle ti spamuješ temu poluinformacijama i fabrikuješ priču.

A tek je u sloveniji jeftinija hrana sestra mi tamo živi kaže da su neke namirnice itri puta jeftinije nego u srbiji!

Дечко, ти озбиљно ниси нормалан, али озбиљно. Ја капирам да не волиш неку политичку опцију и да бацаш кофе гов.ана по њој, али ти отвориш тему са акцијском понудом неког маркета у Хрватској и изводиш ретардирани закључак, какав једино твој полумозак може да изведе, да је Србија наводно дупло скупља од Хрватске.

Ја ти оставим буквално упоређивање цена Хрватске са окружењем, укључујући нас, где се гледају просечне цене животних намирница, где видиш да смо скоро најјефтинији у свему и ти долазиш до закључка да је index.hr ретардиран, а не ти.

А подсетићу те да си два пута у претходних неколико месеци отварао тему са текстом из 2009. године где се говори о броју неписмених у Србији где си то припиасо СНС. И баш је иронија да у тексту о броју неписмених ниси погледао годину из које је текст. ДАкле ти си за једно веома озбиљно посматрање.

U jbt ispade Srbija najjeftinija ,ali malo morgen ,Mario je u pravu meso u Srbiji je preskupo…i neki podaci koji su izneti u tabeli su netacni.

Najjeftinije mleko u tetrapaku kod nas sam nalazio za 70 dinara sada je oko 75 dinara ,ne postoji jeftinije od toga .

4 хрватска куна једнако
62,45 српски динар
Молим те да контактираш хрватски индекс и да им објасниш да нису у праву. Ти и Марио заједно. Мислим да сте људи од озбиљног интегритета и угледа, вашу реч ће ти новинари саслушати. Докле више овај хрватски портал да износи овакве неистине. Па ти и Марио знате најбоље. Ето, човек као доказ поставио исечак из недељне акције локалног маркета. Ако то није доказ, не знам шта јесте.

Back