U SENCI DUŠE

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

U SENCI DUŠE

Što bilo.....bilo je
na stazi ostaje
u duši kao lepa senka
gde pobegne nekad misao neka
kad počnu da jure vetrovi besni
duši postanu osećaji tesni
pa duša tad bež u hlad senke
da.....
što bilo....bilo je
na stazama uvek ostaje.

Koraci naši….koraci nečiji
Trčeći osmeh il’ korak težak
Od koga otisak ostaje dubok
Ljubavi teške…preteške za svet
Što umru brzo nakon rodjenja
Il’ duge kao letnji dan
Jake i nežne kao čvrst san.

Godine…vekovi u sećanju i čekanju
Pod senkom duše dok mirno dremaju
Čekajuć da naidje njihov tren
Da sećanje oplaču
Ili da ga zagrle
Što bilo…bilo je
Na stazi uvek ostaje.

Inspiracija pesma "Tražim te” 02.07.2011. Bracaco blog

mari47;bt154869:
Ti reče kanda da si umorna...:zper:
Ipak ja ostajem kod stvari laganih....:slika:
Mari,dušo to sam sinoc rekla....:zcepanje:
ipak,sutra na bazenu koristi malo jaču zastitu...viš kako te vrućina opalila:zcepanje::cmok: ovaj ljubac je kompenzacija za zezanje....
ma čekam još malo da uđe svjezine u vreli stan...pa će na oči moje doći san...

RiadaT.;bt154871:
Mari,dušo to sam sinoc rekla....:zcepanje:
ipak,sutra na bazenu koristi malo jaču zastitu...viš kako te vrućina opalila:zcepanje::cmok: ovaj ljubac je kompenzacija za zezanje....
ma čekam još malo da uđe svjezine u vreli stan...pa će na oči moje doći san...

Evo, dok čekaš da ti udje svežina....ovo odslušaj, molim te....Tako se
uklapa noćas u neke moje vizije....;) Nego, na čijem smo mi blogu? Gde je domaćica...?
Da se nije popela na borove...:manikir:

mari47;bt154872:
uklapa noćas u neke moje vizije....;) Nego, na čijem smo mi blogu? Gde je domaćica...?

Odslusat cu....al tiho....djecaci su mi zaspali;)....ako se ne varam ovo je Ljiljin bor:zcepanje:....mislim blog.....Ljilja je danas bila jako nervozna,umalo Z-a nije prebila:zcepanje:ne znam gdje je sad....ako je sretnes pozdravi je....jer nakon sto preslusam pjesmu tvoju,gasim čudo ovo...:cmok:

RiadaT.;bt154873:
Odslusat cu....al tiho....djecaci su mi zaspali;)....ako se ne varam ovo je Ljiljin bor:zcepanje:....mislim blog.....Ljilja je danas bila jako nervozna,umalo Z-a nije prebila:zcepanje:ne znam gdje je sad....ako je sretnes pozdravi je....jer nakon sto preslusam pjesmu tvoju,gasim čudo ovo...:cmok:

U pravu si draga. Laku noć ti želim...Odoh i ja....:bye:

mari47;bt154872:

Domaćica se nije kačila na borove...sinoć mislim :manikir:....do 22,30 u kanc..s onim iz Tunguzije...ali, jutros sveža i odmorna...jašta :manikir:
ali vidim da su neki imali nameru da se kače :zper:

mari47;bt154905:
Pa dobro sad...zbog kontinuiteta, da se ne
izgubi kondicija....:rumenko::whistling:

Ma da.....kontinuitet je jako važan...najvažniji....nikako se ne sme poremetiti.....ni.ka ko :whistling::zcepanje:
Eno vidi Z-a......on ti je vazda u kontinuitetu sa promašivanje teme i s onim što mica s obrve...zna čovek znanje....i važnost kontinuiteta :zcepanje:

Ruža za damu,

little_miss_trouble-1.gif

73-p.gif

Back