Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
imam devojku,muslimanku iz sarajeva,kako ne bih znao?![]()
Зар је још мухамеданка?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam devojku,muslimanku iz sarajeva,kako ne bih znao?![]()
ne pravi naziv je Bog . Taj alah to je arapska rec a ne nasa srpska.
Kada je Sarajevo ostalo bez Srba postalo je obicna kasaba koju svi zaobilaze. Vise ne igra nikakvu ulogu na ovim nasim prostorima.Tu pre svega mislim na kulturnu scenu koja je u Sarajevu imala jedan poseban smek,ali je sada svedena na bednu amatersku i lokalnu kulturu...
sta fali,turkinje su najbolje za sex![]()
To za zelene trotoare, ako je ispred jednog ugostiteljskog objekta ofarban dio trotoara, tebi to nešto govori? Šta, da se Srbi u Sarajevu ne smiju vratiti jer je 10 m trotoara ofarbano u zeleno. Pa onda naredite svakom Srbinu da više ne živi na selo i betonirajte svaki park u gradu jer gle čuda, trava je zelena. Dakle po toj logici, trava zelena - Srbin ugrožen.![]()
Stanovi
Rečenici da u Sarajevu danas više živi Arapa no Srba, niko pametan ne može vjerovati, zato što u Sarajevu danas živi maksimalno 500 Arapa, a toliko Srba ima uposlenih na fakiltetima i daskama koje život znače.
Kineza ima nekoliko puta više no Arapa.
Eeeee Kinezi nisu muslimani ni pravoslavci i ne smetaju ni jednima ni drugima a posebno antiBosancu Jovičiću.
Da nije mozda N Oric heroj ?Ne postoje srpski gradovi, ne postoje bošnjački, ne postoje hrvatski gradovi.
I naravno, ispod svake je časti, nego šta? Herojsko djelo snajperom gađati po djeci?![]()
@BH Srbin (navodno)
aaaa
vratio si avatar onog lopova Bajica..
Hmmm.. opet ispiras mozak ljudima iz srbije..
cccccc.
Dokle.>???
Kako ti bolan ne dosadi..
Po ko zna koji put pises bajke, a DOBRO znas da mnogo toga sto napises nije tako..
Mozes da slazes ljude, koji ne znaju, koji nisu bili na terenu, koji nisu u nekom toku, i koji nisu osjetili to sto se na ovim temama pise, pa ti ljudi odgovaraju iz srca vise nego iz znanja..
MENI NE MOZES DA PRODAS TU PRICU...
I pored price, ne mozes da mi ni prodas TVOJU neku ISTINU, jer je znamo *ebeno obojica, pa kad se dohvatis pisanja, pripazi da ja ne naletim na temu, jer znas da cu da se slatko nasmijem svemu sto napises...
Tako bre Ture,pisi sta mislis,nemoj da trosis tastaturu na bajke.
I ti ni za šta drugo nisi sposoban nego da vrijeđaš?
Blago tebi...![]()
BH. Srbin
Мора да ти се од клањања јутрос замрчило у главу??
Srbin koji je za BIH.![]()
То је једна ендемска изумрла врст Срба...која се јавља само на поднебљима са великом влагом између бутина неке буле...па ето да би му дала..он мора да буде БиХ Србин.
I ti ni za šta drugo nisi sposoban nego da vrijeđaš?
Blago tebi...![]()
То је једна ендемска изумрла врст Срба...која се јавља само на поднебљима са великом влагом између бутина неке буле...па ето да би му дала..он мора да буде БиХ Србин.