U Sarajevu više Arapa nego Srba!

katkad u noci cujem ti korake
nekad mi lice na stope stare majke
lisce zuti, a ja cutim
moja nisi srce sluti

sve sto je srcu drago daleko je
zaljubljene samo bog razumije
lisce zuti, a ja cutim
moja nisi srce sluti

je l' sarajevo gdje je nekad bilo
il' se mome srcu ucinilo
je l' se sta promjenilo

je l' miljacka voda presusila
je l' mi stara mati ozdravila
je l' me draga ostavila

il' se mome srcu ucinilo
jel' miljacka voda presusila
jel' me draga ostavila

sve sto je srcu drago daleko je
zaljubljene samo bog razumije
lisce zuti, a ja cutim
moja nisi srce sluti

il' se mome srcu ucinilo
je l' se sta promjenilo

je l' miljacka voda presusila
je l' mi stara mati ozdravila
je l' me draga ostavila...

Kada je Sarajevo ostalo bez Srba postalo je obicna kasaba koju svi zaobilaze. Vise ne igra nikakvu ulogu na ovim nasim prostorima.Tu pre svega mislim na kulturnu scenu koja je u Sarajevu imala jedan poseban smek,ali je sada svedena na bednu amatersku i lokalnu kulturu...

...što se naročito vidjelo po netom završenom filmskom festivalu svjetskih razmjera. :lol:

Nemoj da ste ljubomorni, na Krajišnikov poziv odoste iz Sarajeva pa vam sad svatko kriv. Nečista savjest, što ćeš.

To za zelene trotoare, ako je ispred jednog ugostiteljskog objekta ofarban dio trotoara, tebi to nešto govori? Šta, da se Srbi u Sarajevu ne smiju vratiti jer je 10 m trotoara ofarbano u zeleno. Pa onda naredite svakom Srbinu da više ne živi na selo i betonirajte svaki park u gradu jer gle čuda, trava je zelena. Dakle po toj logici, trava zelena - Srbin ugrožen.:roll:

procitaj jos jedanput sta si napisao, molim te
zelene i table sa nazivima ulica:roll:

Poslednja izmena:
Stanovi

Rečenici da u Sarajevu danas više živi Arapa no Srba, niko pametan ne može vjerovati, zato što u Sarajevu danas živi maksimalno 500 Arapa, a toliko Srba ima uposlenih na fakiltetima i daskama koje život znače.
Kineza ima nekoliko puta više no Arapa.
Eeeee Kinezi nisu muslimani ni pravoslavci i ne smetaju ni jednima ni drugima a posebno antiBosancu Jovičiću.

po popisu ce izaci da zivi vise srba nego sto jeste, mnogi su prijavljeni za dvojno drzavljanstvo ili u obe drzave( gde zive i odakle su) da bi povratili stanove ili...

Bosnjaci koliko se moze videti iz medija nisu za nacionalno izjasnjavanje na predstojecem popisu iz dva razloga,od cega se javno navodi samo jedan (njihovim recima receno) :

1) ''zbog etnickog ciscenja nad Bosnjacima u Podrinju i vecim gradovima BiH''

Ovaj drugi se naravno ne navodi

2) ''Srbi su etnicki ocisceni iz mesta u Federaciji,gde je povratak Srba sporiji,dovoljno spor da se ne moze obezbediti predratna etnicka struktura u tim mestima''

Srbima u Republici Srpskoj daleko vise odgovara opcija nacionalnog izjasnjavanja jer bi se po tome ''otkrilo etnicko ciscenje naselja u Federaciji od Srba'' kao i ''sadasnja prevlast u nekada vecinski naseljenim bosnjackim opstinama koje su se sada nasle u okviru RS - od Zvornika do Cajnica''

Mislim da bi i jedni i drugi trebalo da rese to sto ih muci.

@BH Srbin (navodno)

aaaa
vratio si avatar onog lopova Bajica..

Hmmm.. opet ispiras mozak ljudima iz srbije..

cccccc.
Dokle.>???
Kako ti bolan ne dosadi..

Po ko zna koji put pises bajke, a DOBRO znas da mnogo toga sto napises nije tako..
Mozes da slazes ljude, koji ne znaju, koji nisu bili na terenu, koji nisu u nekom toku, i koji nisu osjetili to sto se na ovim temama pise, pa ti ljudi odgovaraju iz srca vise nego iz znanja..

MENI NE MOZES DA PRODAS TU PRICU...

I pored price, ne mozes da mi ni prodas TVOJU neku ISTINU, jer je znamo *ebeno obojica, pa kad se dohvatis pisanja, pripazi da ja ne naletim na temu, jer znas da cu da se slatko nasmijem svemu sto napises...

GZ:
@BH Srbin (navodno)

aaaa
vratio si avatar onog lopova Bajica..

Hmmm.. opet ispiras mozak ljudima iz srbije..

cccccc.
Dokle.>???
Kako ti bolan ne dosadi..

Po ko zna koji put pises bajke, a DOBRO znas da mnogo toga sto napises nije tako..
Mozes da slazes ljude, koji ne znaju, koji nisu bili na terenu, koji nisu u nekom toku, i koji nisu osjetili to sto se na ovim temama pise, pa ti ljudi odgovaraju iz srca vise nego iz znanja..

MENI NE MOZES DA PRODAS TU PRICU...

I pored price, ne mozes da mi ni prodas TVOJU neku ISTINU, jer je znamo *ebeno obojica, pa kad se dohvatis pisanja, pripazi da ja ne naletim na temu, jer znas da cu da se slatko nasmijem svemu sto napises...

To da li ćeš ti naletjeti na temu, smijati se, mene ni sekunde ne zanima.
Da li ljudima iz Srbije odgovara moja priča koja ne fura nacionalizam me takođe ne zanima.
Ako je Bajić lopov, Dodik je Al Capone na kvadrat.
*ebeno znam da ono što pričam da je to istina i ništa drugo. Da ovdje gubim vrijeme na bajkama, nije zanimljivo. *ebeno znaš i ti da priče o nezavisnoj Srpskoj, talibanima u Sarajevu isl. nisu realne i istinite, ali to nećeš da kažeš ovdje, jernešto drugo ti je bitnije, možda reputacija, možda nešto drugo, ne znam.

Back