U saobraćajnoj nesreći poginuli agenti BIA!

Milan Djurkovic CG

Domaćin
Banovan
Poruka
3.577
Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milisavljević (45) poginuli su u subotu prepodne oko 11 sati na putu Kruševac-Kraljevo kad su „fijat puntom“ direktno udarili u šleper. Jelena Ilić(45) s teškim povredama je prevezena je u Urgentni centar u Beogradu, i njeno stanje je i dalje vrlo teško

BEOGRAD - U krvi troje nastradalih pripadnika BIA u subotu u blizini Kruševca, nije bilo alkohola, potvrdila je autopsija!.

"Prvi rezultati obdukcije pokazuju da nije bilo prisustva alkohola u krvi poginulih. Istraga će utvrditi kako je došlo do ove velike tragedije ali na osnovu saznanja koja do sada imamo i izjava svedoka, najverovatnije da je u pitanju preticanje", kažu u policiji.

U prostorijama BIA u danas 15 časova biće održan komemorativni skup na kojem će, kako se očekuje, govoriti direktor ove službe Aleksandar Đorđević, saznaje Kurir. Pored zaposlenih komemoraciji će prisustvovati i porodice nastradalih

Podsetimo, pripadnici BIA Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milisavljević (45) poginuli su u subotu prepodne oko 11 sati na putu Kruševac-Kraljevo kod Čitluka kad su „fijat puntom“, koji je pripadao Jovićevoj, direktno udarili u šleper.Jasmina Ilić (45), takođe pripadnik BIA, s teškim povredama tada je prevezena je u Urgentni centar u Beogradu, dok je vozač kamiona S. T. (22) lakše povređen.

"Svi oni bili su vrhunski profesionalci, većina njih porodični ljudi, u službi su najmanje 20 godina, bili su na najodgovornijim mestima. Ovo je veliki gubitak za sve nas, a najviše za njihove najbliže", rečeno nam je nezvanično u BIA.

Stanje teško povređene je i dalje neizvesno.

"Ona je u veoma teškom stanju. Njoj se stanje u međuvremenu, zbog unutrašnjih hematoma nešto pogoršalo a primljena je i sa velikim i teškim prelomima. Sve procene su neizvesne", kažu u Urgentom centru.

Брза вожња, непажња или нешто отказало. То се десило на обилазници, ту је пут праволинијски, веома широк, било је суво време и дан. Полиција је блокирала обилазницу код Јасике и Читлука, тако да није било саобраћаја. На тај део обилазнице директно излазе неке шљункаре, могуће да је био и неки камен на путу. Сад то није битно, угашена су три живота наших грађана, покој им души

BEOGRAD - U krvi troje nastradalih pripadnika BIA u subotu u blizini Kruševca, nije bilo alkohola, potvrdila je autopsija!.

"Prvi rezultati obdukcije pokazuju da nije bilo prisustva alkohola u krvi poginulih. Istraga će utvrditi kako je došlo do ove velike tragedije ali na osnovu saznanja koja do sada imamo i izjava svedoka, najverovatnije da je u pitanju preticanje", kažu u policiji.
Bahata vožnja dresiranih vlasnika naših života?
Samo želim da pomognem istrazi, šleper nije mala prepreka na putu...

"Svi oni bili su vrhunski profesionalci, većina njih porodični ljudi"

Porodične vrijednosti na prvome mjestu - mož te ubije čim dobije nalog.

- - - - - - - - - -

Štovani kolega, ako bi moglo manje tog... o našoj policiji? Oni nas štite i vole.

Poslije španske inkvizicije i anti naučnog vatikana, najgori kočničari napretka civilizacije.

Naši policajci najbolje igraju plejstejšn i one nintendove.

Igrajući onlajn igrice primetio sam patologiju da panduri obavezno pljačkaju druge igrače i ne dozvoljavaju im da se razviju
Na kraju sve propadne - nit ovi da se razviju nit ovi da se obogate

I ništa do sada nisu naučili a sto puta resetovan server (u RL-u to znači gradjanski ili medjudržavni rat)...

Italijanska mafija ima pravilo - učini bogatim one koje će da pelješiš
ali isto tako i poslovnu izreku - Srbin više voli 100 evra odmah nego 1000 za 7 dana

- - - - - - - - - -

Primer Šabačka policija
Tu ako misliš da dovedeš red i zakon, prvo moraš da kreneš avijacijom pa artiljerijom pa tenkovima
tek na kraju sa pešadijom

Igrajući onlajn igrice primetio sam
....
i to bi bilo to.

paranoja, posle visesatnog bleja, na forumu pred sirokim ekranom! ha, ha, ha

olako serendanje po sluzbi me podesca na placenog provokatora te iste sluzbe, pa sad mi da mu se namestimo!? malo morgen

ako nie saradnik, onda je vrlo povrsan i vrlo nepametan

ps meni se ne gade nasi spijuni koji brane drzavu i gradjane. gade mi se oni kojima se nasi spijuni gade

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:

Back