G Gost 302004 Iskusan Poruka 6.118 30.05.2013. u 18:50 - U SAMOODBRANI ZADAVIO MECKU #76 A jel ima negde slika mečke sa odrubljenom glavom?
G Gost 302004 Iskusan Poruka 6.118 30.05.2013. u 19:24 - U SAMOODBRANI ZADAVIO MECKU #77 Jesu ovde svi na medveđoj strani ? Niko ne želi da vidi krv, otkinutu smrskanu glavu...Pih!
G Gost 302004 Iskusan Poruka 6.118 30.05.2013. u 19:29 - U SAMOODBRANI ZADAVIO MECKU #79 Софија: Ал' си крволочна. Kliknite za proširenje... Da je meca još bih imala samilosti , ali pošto je ženka- nema ništa. Znaš kako smo mi žene surove prema svemu što nosi ženski predznak ..
Софија: Ал' си крволочна. Kliknite za proširenje... Da je meca još bih imala samilosti , ali pošto je ženka- nema ništa. Znaš kako smo mi žene surove prema svemu što nosi ženski predznak ..
Победоносцев Stara legenda Poruka 85.584 30.05.2013. u 21:32 - U SAMOODBRANI ZADAVIO MECKU #81 Lil-A: A jel ima negde slika mečke sa odrubljenom glavom? Kliknite za proširenje... Ја капирам да ју је само задавио, а ваљда му је у рвању испао ајпод па није стигао да направи портрет. Уметнички дојам:
Lil-A: A jel ima negde slika mečke sa odrubljenom glavom? Kliknite za proširenje... Ја капирам да ју је само задавио, а ваљда му је у рвању испао ајпод па није стигао да направи портрет. Уметнички дојам:
Софија Legenda Poruka 54.606 30.05.2013. u 23:48 - U SAMOODBRANI ZADAVIO MECKU #82 Lil-A: Da je meca još bih imala samilosti , ali pošto je ženka- nema ništa. Znaš kako smo mi žene surove prema svemu što nosi ženski predznak .. Kliknite za proširenje... Знам....просто се некад изненадим колико мушкарце не доживљавам као конкуренцију.
Lil-A: Da je meca još bih imala samilosti , ali pošto je ženka- nema ništa. Znaš kako smo mi žene surove prema svemu što nosi ženski predznak .. Kliknite za proširenje... Знам....просто се некад изненадим колико мушкарце не доживљавам као конкуренцију.
G Gost 302004 Iskusan Poruka 6.118 31.05.2013. u 18:29 - U SAMOODBRANI ZADAVIO MECKU #83 Победоносцев: Ја капирам да ју је само задавио, а ваљда му је у рвању испао ајпод па није стигао да направи портрет. Уметнички дојам: Kliknite za proširenje... - - - - - - - - - - Nije ju samo zadavio. Lepo u intervjuu na jednom mestu ima- "Kažu mi ljudi da sam mu skoro otkinuo glavu" .
Победоносцев: Ја капирам да ју је само задавио, а ваљда му је у рвању испао ајпод па није стигао да направи портрет. Уметнички дојам: Kliknite za proširenje... - - - - - - - - - - Nije ju samo zadavio. Lepo u intervjuu na jednom mestu ima- "Kažu mi ljudi da sam mu skoro otkinuo glavu" .
Победоносцев Stara legenda Poruka 85.584 31.05.2013. u 18:31 - U SAMOODBRANI ZADAVIO MECKU #84 Хахах одлично! И још кулира, мисли неке своје мисли у клинчу.