U sali pa opali

salko dinamitas

Iskusan
Poruka
6.527
Da li ste nekom nanijeli stetu,uvrijedili ga ,naljutili salom,kao u mom slucaju?
Dosao sam sa u posjetu prijatelju u manje mjesto u Bosni kojeg poznajem iz Holandije.Prijatelj nam je pokazao mjesto i ostavio nas u kafani i otisao sa djevojkom.
Cugali smo ,meni je bilo super ali smo je i drug na neki nacin nervirali te ljude u kafani i hoce da nas tuku, jesmo glasni i direktni ali isto i veoma veseli i nikad agresivni, nisam ni primjetio da je doslo do te situacije. Kad se prijatelj vratio sa djevojkom ,vidio situaciju odmah nas je izvukao iz kafane i jedva nas u auto ugurao da nas vodi kuci. Na putu prema kuci idu dvije djevojke i mi smo zavristali stani ,nerado je stao ali je stao. Pitamo djevojke da idu sa nama u zivot a ovi dosadni neka idu kuci, nece, kao krenule su kuci ,dosta je bilo, bla bla bla i u tom momentu moj prijatelj im kaze dobro onda udjite u gepek od auta ,u sali naravno u fazonu ako necete milom onda silom.
Djevojke su pocele da trce glavom bez obzira niz brdo i trce direkno ,probijaju tijelom zive ograde od dvorista i u daljini se culo kako pucaju grane pod udarom njihovih tijela.
Vikali smo sala sala ali nije pomoglo. Vjerovatno su dosle kuci krvave i modre jer su bile polu gole.Mi smo otisli ujutro iz tog mjesta ali taj prijatelj je imao problema i sa ocem i policijom, jedva su ih ubjedili da je to bila sala.Nije nas vise zvao u goste 🙂

Poslednja izmena:

Back