У Русији за једну ноћ посечена четири поклоничка крста

Za samo jednu noc u Rusiji su isecena 4 krsta, 3 u Celjabinskoj i jedan u Arhangelskoj oblasti. Ocekuje se da ce biti jos mnogo takvih slucajeva. Vladimir Putin ''nije obavesten'' ili mozda jeste, ali sve to mirno posmatra.

25. август 2012.

Evo jedna sa sve sisama.

Iz ove šizoidne,male, satanistkinje samo konjski ****** je u stanju
da istera đavola.
Radnju ponavljati sve dok se đavo ne preda !

Nego,sam snimak nameće neke druge dileme....
Lepo se vidi da se čin odigrava u urbanoj sredini.
U parku.
Okolo su višespratnice i parkirana vozila.
Ne mogu da verujem da neko od posmatrača nije pozvao policiju,
koja bi sprečila svetogrđe ?
..........................
Ono za konjsko isterivanje - ostaje !

Ne mogu da verujem da neko od posmatrača nije pozvao policiju,
koja bi sprečila svetogrđe ?
..........................
Ono za konjsko isterivanje - ostaje !

Zato što Ruse kao i Srbe zabole za krstače, veru i korumpiranu crkvu. Sve su to samo neke ideološke maske koje vetrovi slobode oduvaju svakih 100njak godina

Deder,šmrkni ti još jednu,
pa poleti....!
iju druze pa sto tako :( ja sam samo napomeno da neje lepo u ime vere u gospoda nasega isusa hrista propagirati siledzistvo i nemoral leciti nemoralom.
sta vise ja bi kazo vako potkovan znanjem i vestinom da su tvoje reci bogohulne
jer si hulom na bliznjega svoga hulio na duha svetoga

iju druze pa sto tako :( ja sam samo napomeno da neje lepo u ime vere u gospoda nasega isusa hrista propagirati siledzistvo i nemoral leciti nemoralom.
sta vise ja bi kazo vako potkovan znanjem i vestinom da su tvoje reci bogohulne
jer si hulom na bliznjega svoga hulio na duha svetoga

Baš si ovo lepo kaz'o, baš si ovo lepo kaz'o......!
Reterir'o, ha ?
Vidiš da je "topli zec" učinkovit !?
I ne traje predugo.
Cela priča sabijena između dva oprečna posta !
:ok:

Za samo jednu noc u Rusiji su isecena 4 krsta, 3 u Celjabinskoj i jedan u Arhangelskoj oblasti. Ocekuje se da ce biti jos mnogo takvih slucajeva. Vladimir Putin ''nije obavesten'' ili mozda jeste, ali sve to mirno posmatra.

25. август 2012.

U Americi i UK je sve vise popuarna skracenia OMFG(" O moj JEBENI Boze").
I ako ne verujem u religije ipak verujem u Boga i ovo gore nije dobro.
Covek MORA imati nesto sveto, ako ga nema, gubi svaki kurs i drustvu u kome je vecina ljudi takva NEMA SPASA.
Bog za mene nije nesto cemu se treba klanjati svakoga dana , moliti ga, prinostit mu zrtve itd.
Bog je ZA MENE, nesto sto UPRAVLJA SVIMA NAMA, dakle nema svrhe klanjati mu se jer to ON SAM RADI PREKO NAS, nema svrhe HVALITI SE SOPSTVENIM USPESIMA jer to ON radi kroz nas.
Jednostavno treba ziveti zivot u skladu RAZUMA i SOPSTVENE PRIRODE.
LICNO postujem SPC kao stozer okupljanja srpskog naroda, kao organizaciju koja TREBA da bude zaduzena za na neki nacin vaspitavanje drustva, zajednice ali i kao jedan od vidova duhovnog napajanja coveka, kao opciju duhovne interakcije pojedinca sa samim sobom tj. Bogom u sebi jer ej Bog u SVIMA NAMA, samo JEDAN Bog.

Na zapadu se spaljuju ljudi već vekovima za bilo kakav jeres. Dovoljno je da bilo ko upre prstim i ode na lomaču kao veštica ili veštac. Još danas postoje satanistički obredi na kojima se žrtvuju životinje i ljudi a pogotovo deca.
Zato se ne treba čuditi zašto se Barak Obmana tretira kao glavni vođa čopora divljaka i varvara sa Divljeg Zapada.

Na istoku muslimani kamenuju do smrti svakog protivnika Alaha ! Po tome su naročito ozloglašeni Avganistan, Katar i Saudijska Arabija.

Jedina prava sloboda veroispovesti moguća je u pravoslavnim državama. Ja kao ateista mislim da je bilo dosta. Svako versko ugrožavanje bilo čije verske slobode od pojedinaca ili grupa treba ubuduće kažnjavati, ne baš smrću kao na zapadu ili istoku ali najbolje je doživotnom robijom u Sibiru.

Poslednja izmena:
Pravoslavci su Grci, Bugari, Rumuni, Gruzijci.... pa nikome ne smetaju.

Aha, nikome ne smetaju. Samo sto Grcima natovarili bankare na vrat, bas zato sto im nisu smetali. Bugare pojede bela kuga i Turci. Gruziju nahuskali da bude topovsko meso protiv Rusije. Rumuniji Nemci i Madjari otimaju Transilvaniju iako je u NATO i EU. Za svaku pravoslanvnu naciju su spremili zamke... samo slepac to ne vidi.

Rusijom uvek neko divlja: ili STALJINISTI ili SATANISTI.....

Ili Pussy......:worth:

Ништа, ништа ... ускоро све променити...

Синко, тамо још једна "Пуси Риот" са моторне тестере побегао...

big.jpeg

Back