У Русији за једну ноћ посечена четири поклоничка крста

Poruka
83
Za samo jednu noc u Rusiji su isecena 4 krsta, 3 u Celjabinskoj i jedan u Arhangelskoj oblasti. Ocekuje se da ce biti jos mnogo takvih slucajeva. Vladimir Putin ''nije obavesten'' ili mozda jeste, ali sve to mirno posmatra.

25. август 2012.

To je tacno, samo jos od perioda Staljina nije bilo ovako masovnih napada na Crkvu. Krenuli su sa muzickim performansima, nastavili sa secenjem krstova, a ukoliko ih neko ne zaustavi uskoro mozemo ocekivati da pocnu crkve leteti u vazduh.

Pa zar sami nacional-komunisti iz Srbije ne kazu da je Putin naslednik Staljina i time se jos hvale?
picture.php

Za samo jednu noc u Rusiji su isecena 4 krsta, 3 u Celjabinskoj i jedan u Arhangelskoj oblasti. Ocekuje se da ce biti jos mnogo takvih slucajeva. Vladimir Putin ''nije obavesten'' ili mozda jeste, ali sve to mirno posmatra.

25. август 2012.

Ovo je kranje odvratno, nevidjen vandalizam i vredjanje osecanja pravih vernika. Ovu drocu bi trebalo poslati u radni logor da sece panjeve obicnom testerom. Krava glupa.

ja mislim da ovaj snimak nije objektivan i da kao takav ne moze biti validan da se po njemu moze suditi
znaci ne vide se dude i ko zna sta jos tu sve ima ..
dok ne vidim pravi snimak ne mogu objektivno da sudim

A ni ja ne vidim razlog da se vrši cenzura slike ??? Osim ako su joj sise izrazito ružne, ko palačinke, pa da se deca ne uplaše ...

Back