U Rusiji nista novo................

~Petar~:
docoklone, i vi meni svi strasno lichite.mislim, vi pravdoljubivi, vojini
mislish da na dan putinovog odlaska, eremita nece da pusti suzu?(onu musku,da ne bude zabune)
.. licno,ochekujem i nemire, povecanu prodaju bensedina...sta sve ne..
a ako ti 5 od 6 rusofila na forumu ne kazu da je putin-velikopravosloavac,supersnazni kbg-ovac i uzdanica, trajno cu da se samobanujem, i to bez kloniranja;)

Ја сам и пре Јељцина и за време Јељцина и пре Путина и за време Путина УВЕК ВОЛЕО РУСЕ. Руси су Србима БРАЋА а ја се браће не одричем ни по коју цену.
Путин мора да оде јер је истрошио 2 мандата. Чињеница је да га Руси веома воле
и цене што се види и по његовим добијеним гласовима. :roll: :roll: :roll:

dr hirurg:
Колега Петре ви опет о неким теоријама завере. Ја нисам мислио на Вас. Само уопштено. Али сад кад споменусте самобановање, чудан је овај форум.

Онтопик. Па сигурно да је господин Путин православац, шта би требао да буде католик или протестант. Боже ме сачувај оваквих констатација.

samobanovanje je bio samo izraz za odjav.

... putin nije obican pravoslavac,ko ti ili ja. doktore,josh cu stvarno da pomislim da si prvi put na forumu, kad do sada nisi upoznat sa navedenim vrlinama putina...kod nas..i shire

eremita:
Ја сам и пре Јељцина и за време Јељцина и пре Путина и за време Путина УВЕК ВОЛЕО РУСЕ. Руси су Србима БРАЋА а ја се браће не одричем ни по коју цену.
Путин мора да оде јер је истрошио 2 мандата. Чињеница је да га Руси веома воле
и цене што се види и по његовим добијеним гласовима
. :roll: :roll: :roll:

pa ja i kazem da ga i ti i rusi podjednako obozavate

ok je..volish ruse...i to je za ljude...
ni ja ih ne mrzim,indiferentan sam....samo me to ne zanima u politici,vec dugorocni interes i korist od jednih ili drugih. mogu da volim svoju okolinu.. majakovskog...ili kandinskog...
ne i ruse u politici
a za 'slovenstvo'- na kraju se iza toga uvek sakrije odnos sa rusima. gde su cesi,poljaci..makedonci,bugari?

Obersturmfuehrer:
e, taman htedoh reci isto sto i Petar...
Pre cu sa Rusom u Sibir, nego sa Amerom na Havaje, i to je normalno...blizi su nam po kojoj god osnovi hoces...
ali kada je politika u pitanju, njihovo "podrzavanje" srbije i ostalo....to sasvim je druga stvar....

Нећете ви колега Оберштурмфирер ни са једним ни са другим. Нигде. У Новом Светском Поредку нема места за нас.

Obersturmfuehrer:
e, taman htedoh reci isto sto i Petar...
Pre cu sa Rusom u Sibir, nego sa Amerom na Havaje, i to je normalno...blizi su nam po kojoj god osnovi hoces...
ali kada je politika u pitanju, njihovo "podrzavanje" srbije i ostalo....to sasvim je druga stvar....
da, i ne samo 'podrzavanje'..sta je problem biti politicki zapad,a ostajesh i pravoslavac,ako hocesh, i sloven, i pishesh cirilicom,slavish slavu, jedesh ajvar, beresh sljive?...sta vec ne..to si ti. ne morash da budesh pravoslavac i shljivoberach i u politici

politichi-priznajem samo dugorocni cost-benefit
...i brate, ja bi ipak ishao na havaje,pa bilo sa shiptarkom

~Petar~:
a za 'slovenstvo'- na kraju se iza toga uvek sakrije odnos sa rusima. gde su cesi,poljaci..makedonci,bugari?
e sad to htedoh reci.
po toj logici poljaci,slovaci,cesi....nisu nam braca?
mislim,niko ne moze da im porekne slovenstvo.
eto,sto niko ne uzme njih za uzor,sto im se neko ne zakaci i ne pocne njih da velica.
ko o cemu,ovi o rusima.
izgleda sto nas vise ispaljuju mi ih vise volimo.
sve sami mazohisti :shock:

Ма није колегинице Бансхее. Ево ја сматрам све те народе за словенску браћу. И шта ћемо сад? Узгред данас сам Д. нисам М. већ двоје овде рекли. Одсад их пријављујем све без разлике. :)

dr hirurg:
Ма није колегинице Бансхее. Ево ја сматрам све те народе за словенску браћу. И шта ћемо сад? Узгред данас сам Д. нисам М. већ двоје овде рекли. Одсад их пријављујем све без разлике. :)
:lol: prijavljujes? :lol:kome?
moderatoru?lilu?adminu?
preso si na cinkarenje.
isn't that cute...

ko sto rekoh jednom,za sve koji previse vole da tuzakaju,cinkare,da se zale postoji prikladnije mesto od foruma.

i u cemu je tacno problem?istina...identitet...nesto trece...ne razumem,stvarno.izvinjavam se,ali ne razumem.

uostalom budi ko hoces.tvoj problem.tvoj izbor.i tvoja odgovornost.

Ја сам ја колегинице. Др хирург. У чему је проблем? Апсолутно ни у чему. Само почиње да смара мало, како би се то модерно данас рекло?

А да ли се ми познајемо, када сте самном на ти колегинице?

Да додам, када бисте знали колико њих је мене цинкарило ових неколико дана и то само због тога што их нервирам. Али не вреди, фин сам и васпитан па могу само да се нервирају. Поздрав колегинице.

Back