Procene Uprave za dijasporu Ministarstva spoljnih poslova pokazuju da u Rusiji "na crno" radi oko 15.000 državljana Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem zasto je pokrenuta ova tema?Nasi ljudi rade i zive od Vankuvera do Oklanda i od Malmea do Johanesburga.Skoro da nema nekog od njih a da ne salje novac u Srbiju rodbini ili prijateljima.Veliki novac dolazi,ali o tome se javno nerado govori.Rusija je ogromna zemlja i ima politicare koji je vole i stalo im je do svog naroda.Misle na svoju zemlju i znaju da se zivi od rada i zaradjenog novca,a ne od stranackih pustih ispricanih gluposti i lazi.Ako ima potrebe i mesta za nase radnike u Rusiji,zasto onda da ne?!
Pazi da im nije stalo...
Ti ljudi će propasti !
Sasvim izvesno....
Veliki broj ih bez rublje i evra u džepu gladno tumara Moskvom !
Preduzimači, prevaranti, naplatili avanse i isparili.
A, radnici ostali na cedilu.
Lično znam čoveka iz Smedereva, koji je bio lični vozač
jednog od vlasnika građevinske firme kome se duguje 37 hiljada dolara.
Vratio se kući prošle godine i vucara se po domovima Zdravlja....
Prs'o čovek, skroz !
Znam čoveka ,daljna familija već 10 godina radi kao kenler u Moskvi u jednom hotelu i zarađuje toliko da može da izdržava 3 deteta koje jedno studira i ženu i plaća stanarinu u Čačku gde mu familija živi.Dolazi redovno kući svaka 3 meseca imaju i auto a i lepo su obučeni.
Negledajte sve crno nego koferče u ruke pa trbuhom za kruhom tako se kaže.
@ IgnjatijeZaporoški
Putin ako nije pokazao,onda stvarno ne znam ko jeste?Boris Jeljcin????Gorbacov???
Najvecu drzavu po povrsini na svetu i sa tolikim brojem stanovnika,sa toliko nacija i vera-moze samo voditi autokrata.Drzava-to sam ja!!!!rece Luj 14-ti i bio je u pravu.Videlo se kako Rusija izgleda kad je vode pijanci i beskicmenjaci ili vrbovani maloletni engleski djaci.Ode sve do vraga da se posle jedva sta moze spasiti i sastaviti.Sto se tice prodaje nafte i gasa,ne znam sta je tu problematicno.Emirati i Dubai se nisu izgradili na prodaji jogurta u casi...ili mozda jesu???Svako prodaje ono sto ima i pritom misli na svoju buducnost.Daj nam napisi ovde razvojni put Japana posle kapitulacije,da se malo prosvetlimo....ako nije problem naravno.Sta je pokazao? Da se prodajom nafte i gasa (ako imas) moze podici standard i pored toga opet se ne zivi dobro jer tim resursima pristupa samo mali broj ljudi bliskih vlasti. O korupciji i nepravednoj raspodeli tih sredstava se malo govori jer vrlo brzo se moze dobiti etiketa "Pedera" ili "Drzavnog neprijatelja".
Pokazale su zemlje poput Japana koje su sa slabim prirodnim resursima od razrusene zemlje stigli do neverovatno jake ekonomije za 50 godina.