U pritvoru vlasnik plantaže koji je pretukao kradljivca jabuka i zapalio mu auto

Svuda u svetu je veliki prekrsaj,uci na tudji posed bez poziva ili znanja.Kod nas smeju da ti udju u kucu i najmanje je to da te izudaraju dok im ne kazes gde su pare i nakit,pokupe to okrenu se i odu.I kad odes da prijavis policiji,oni te prvo pitaju jer sumnjas na nekog ili si poznao,nekog od njih,ako kazes da neznas,pcnu i oni da se deru i da te maltretiraju,kao da si ti bio u njihovoj kuci,a moguce da je neko u manjim mestima bio i od policajaca pod maskom.Mogu jos da te okrive sto si opljackan.To je pravda.

Kako to da nije znao cije su,pa nisu nikle same i same se orezivale i okopavale i sad cekaju njega da ih obere i da ih proda.Razumem coveka u prolazu ubere dve,tri jabuke i nastavi dalje svojim putem.Kao fol nije znao cije su jabuke,pa cudo se nije zapitao,a video je beraqce garant,jer moze ubrati neku jabuku,a ne samo oko 100 kg.Platio bih ja drugima da ga jos tuku dok sam ja u pritvoru.Branim svoje,pa makar i Vucic sam dosao,ne sme je ubrati bez pitanja.

Лик долази из великог града, Куршумлије, и нема појма о јабукама..

Back