U PRIŠTINI DEMONTIRANE ANTENE MOBILNE TELEFONIJE SRBIJE

Uf zaebani ti zuljevi....evo ti izaberi!

modnacipela.gif

Pa jos americke, a imas i zenske....da budes u reformatorskom trendu, pa sta ces vise :D

Obersturmfuehrer:
a sad pogledajte temu da li je kosovo srbija...

И шта ће да се види у тој теми - осим пар ликова који навијају ДА СЕ СРБИЈА РАСПАРЧАВА.

Демонтирање антена у Приштини је противзаконит чин, којим се крши резолуција 1244 коју су потписали исти ти кретени чији војници сада чине овакве ствари. Да, они то чине јер су тренутно јачи. Поставља се питање да ли је то у реду или не - а не ДА ЛИ ЈЕ КОСОВО СРБИЈА ???

Како ти резонујеш - требало би по теби и још некима ХИТНО ИЗМЕНИТИ ПРИЧУ О ДАВИДУ И ГОЛИЈАТУ - и обрнути је наопачке. 8-) Можда направити само причу о Голијату и његовим штрумфовима који су скинули гаће и нагузили се.

marlon:
mito danas svecano odelo i da sednemo u lozu, slazes se... bice svi veksla, duh, i jos vise od pola foruma. ponesi igle ako dođu balondžije pa da im bušimo... ko golijat strumfovima :)

Ne znam zasto , ali meni uopste nije nemoguca slika , gde ti , eremita i prijatelji , sutra sedite ispred ekrana kompjutera u svecanim odelima :D :D :D :D :D

Znam da je slika groteskna, ali meni zaista nesto kazuje da je moguce to sto pises :D :D :D

Back