U Podgorici ubijen Aleksandar Sasa Pejanovic

slušaj ti govnjiva motko....ti i takvi ka ti usmrrdjeste se od tih govnjivih motki al samo po krstarici you tube i raznim forumima....ajde skupi to malo muda pa izidi više sa tom motkom.
kad uzmemo mi gomnjivu motku pa vas potkupimo od Subotice do Leskovac ,od Zrenjanin do Prijepoje,ima gujicu da ladite u Sutomore i Herceg Novi nedelju dana i da pitate šta to bi....

Jadni Sasa Pejanovic je ubijen po NALOGU DPS-a I MILA DJUKANOVICA. Bulatovic ga je ubio bez IKAKVOG RAZLOGA

Pre toga se uopste nisu svadjali, ovaj mu je prisao i krenuo da ga psuje pa ga je zatim pljunuo u facu. Kada mu je Sasa odgovorio istom merom DJUBRE DPS_oVSKO mu je pucalo u grudi.

Crnogorski rezim je ZLOCINACKA FASISTICKA TVOREVINA koja zeli da ZATRE Srbe u Crnoj Gori!

Advokat: Saša nije bio u sukobu sa ubicom

Advokat Dalibor Kavarić, koji je od oktobra 2008. godine punomoćnik i branilac stradalog Pejanovića, kazao je “Vijestima” da je bio upućen u gotovo sve detalje njegovog života.

“Iako su neki mediji objavili da je prethodnih dana Saša bio u sukobu sa policajcem Bulatovićem, koji je osumnjičen da ga je ubio, to negiram iz više razloga. Nije tačno da su se Pejanović i Bulatović svađali i tukli i da je tim povodom policija intervenisala.

Da se to desilo ja bih sigurno za to znao, jer je Saša meni govoro sve detalje iz života, pa čak i neke privatne probleme koji nemaju veze sa sudom i policijom. Govorio bi mi i najmanje sitnice iz svog privatnog života, čak i kada mu isključe električnu energiju on bi me o tome obavještavao.

Zbog toga sumnjam da je bilo ličnog sukoba sa policajcem Bulatovićem, koji živi na prvom spratu u istoj zgradi kao i Saša Pejanović”, kazao je Kavarić. On je podsjetio da je za naredni mjesec planirana istraga protiv policajaca zbog prebijanja Pejanovića, te da je već zakazano saslušanje u Osnovnom sudu u Podgorici.

Istražni sudija Nebojša Golubović zakazao je saslušanje za 8. i 14. jun protiv NN izvršilaca i dvojice policajaca zbog njegovog prebijanja. To su dva nova postupka i odnose se na pretkrivični postupak.

Za 8. jun bila je planirana istraga protiv NN izvršilaca, dok je za 14. jun zakazano saslušanje policajaca Dušana Raičevića i Ratka Rondovića, koji su odbili da obezbijede ljekarsku pomoć Pejanoviću dok se nalazio u policijskom pritvoru u oktobru 2008. godine, kao i da su naredili stražarima na vratima u policijskom pritvoru da se sklone, jer je to naređenje “odozgo”.

Oni su osumnjičeni da nijesu prijavili da je bilo koje lice prebijeno u njihovoj smjeni i dozvolili su da se falsifikuje zapisnik o njegovom zadržavanju”, izjavio je advokat Kavarić. On je dodao da istragu u oba slučaja može nastaviti porodica pokojnog Saše Pejanovića.

Žalio se da mu je ugrožena sigurnost

Pejanović je nakon hapšenja 2008. godine više puta tvrdio da mu je bezbjednost u Crnoj Gori ugrožena i jedno vrijeme je živio u Beogradu. Za njim su tada bile raspisane dvije potjernice. On je 23. septembra prošle godine stigao na podgorički aerodrom, odakle je odmah transportovan u policiju.

Upokoji Gospode dušu usnulog Saše i oposti mu sva sagrešenja, voljna i nevoljna, i daruj mu Carstvo Nebesko. On je u Tebe vjerovao i Tebi se molio. Kada je bilo teško Tebi se obraćao, kada je bilo lako nije Te zaboravljao. Svoje voljene je čuvao i u srcu nosio i bio pravi prijatelj i brat. Svi smo mi grešni jer grešni se rađamo i pred Tobom grijehe okajavamo. Primi ga u svoje Carstvo i osvijetli put njegovoj čistoj duši.

AMIN! Nadam se da ce DPS-ovci dobiti sto zasluzuju za ovo mucko svirepo ubistvo!

Ovaj video dokazuje koliko je tužno vidjeti bezivotno tijelo.
Jednostavno kada ovo vidim totalno mi je svejedno da li je po ljudskom sudu zasluzena smrt ili ne,jer je tuzno vidjet smrt.I zao mi je Sase kad ovo gledam,ma tko da je on bio.

Ne znam da li se u međuvremenu razrijesila pozadina sukoba,ali ne mogu se oteti dojmu da je Bulatovic ovo uradio iz straha,pa je na Sasin trzaj reagirao instiktivno.Vidi se šok nakon ubojstva i rastrojeno ponasanje,a kasnije ga i nosi u auto.Tesko da bi to radio,ako mu je cilj unaprijed bio eliminacija.Rekao bih da je sukob osobnih karaktera,jer kao da je Bulatoviceva zena zvala muza da je sasa u lokalu.

Mozda grijesim pa me zanima ako tko zna,sto je na kraju ispalo.I da li je osudjen bulatovic i ako je, na koliko?

Back