Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
postenih ljudi nema medju kriminalcima,
kao ni medju pandurima
Postenih kriminalaca nema, a sto se tice policajaca, to samo moze da tvrdi izgubljen slucaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postenih ljudi nema medju kriminalcima,
kao ni medju pandurima
ubijeno đubre
kad uzmemo mi gomnjivu motku pa vas potkupimo od Subotice do Leskovac ,od Zrenjanin do Prijepoje,ima gujicu da ladite u Sutomore i Herceg Novi nedelju dana i da pitate šta to bi....
pohvali 74 pokudi 31 ???? | 31.05.2011. u 10:30h
Kakvu li su ucjenu imali iz DB-a prema ovom Bulatoviću, te čojek morade za njih učinjeti ovako gnusno djelo???? Priča o njihovoj svadji je smiješna....
Upokoji Gospode dušu usnulog Saše i oposti mu sva sagrešenja, voljna i nevoljna, i daruj mu Carstvo Nebesko. On je u Tebe vjerovao i Tebi se molio. Kada je bilo teško Tebi se obraćao, kada je bilo lako nije Te zaboravljao. Svoje voljene je čuvao i u srcu nosio i bio pravi prijatelj i brat. Svi smo mi grešni jer grešni se rađamo i pred Tobom grijehe okajavamo. Primi ga u svoje Carstvo i osvijetli put njegovoj čistoj duši.
..moguce..ali cini mi se da je sav taj njegov grijeh vezan za vece stvari od tih policijskih tuzbi...