U pocetku osvajanja zena bez filozofije

Postoji jedna stvar koju si propustio a to je da ovo sto sam napisao vazi za one koji su ruzni i siromasni. Onaj ko ima para ili (obrati paznju na ILI) lepotan komotno moze da preskoci ovu temu. Medjutim lepotana i bogatasa u zemlji srbiji nema mnogo, mozda nekih sve skupa 20, 25%, mada mozda je im to velik procenat. I sad ne mogu 5 zena na jednog muskarca tako da levo desno i siromasni ruzni muskarci mora nekako da skinu po neku ribu od 5 koje imaju bogati i lepi.

etyo ti odgovor zasto je u Srbiji (i svuda gde je)slab natalitet
jer ti koji imaju pare su uglavnom sonje
a tesko se namontirati kad imas pare jbte
daj da vidim ko nema pare da je kako kazes ti, lep :lol:
a mozda jedan polupristojan u 5000 : )))

dakle ima pare,namontiro se ali kvrc ZAKON PRIRODE ga je8e
slabo sonja prca,sto implicira da je kapital stekao pusenjem khuratza :lol:
jer da je je8ac imo bi po 20-30 klincadije stim kolko kazes da mu se lepe

dakle resenje : ko ima pare a nema bar 20-30 oduzeti mu kapital i oterati u prdekanu da sishe khurceve za opstanak :lol:

Lako je za one koji su privlacni zenama jer njih zene jure i oni nista ne mora da razmisljaju vec samo da uzivaju i da se svakog dana zahvaljuju Bogu sto im je podario lepotu.

Nemoj da mislis da je lako...zato sto ako ti ne iscimas njih, koliko god da si lep i privlacan, retko koja ce prva tebi da pridje..gledace te, ali ti nece prici. Meni na primer ne pada vise na pamet da iscimam bilo koju ribu ako nisam 100% siguran...a sa njima si retko kad 100% siguran, posto sve tvrde neki pazar, ocijukaju, salju navodno "signale", a ono nema veze sa mozgom, i dalje tripuju da su cvetici koje ti treba da dodjes i uberes...j3be mi se...cast pravim cicama koje ce da pridju muskarcu koji im se svidi, ali to je preretko..

Back