U Pekingu zatvoreno 60 metro stanica zbog kovida-19

ковид је

• политичко питање

glasova: 6 35,3%
  • економско питање

glasova: 5 29,4%
  • здравствено питање

glasova: 6 35,3%
  • теорија завере

glasova: 4 23,5%
  • масовна контрола поулације

glasova: 10 58,8%
  • проблем Кине а не ЕУ

glasova: 1 5,9%

• Ukupno glasova
    17

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
37.797
https://www.danas.rs/svet/u-pekingu-zatvoreno-60-metro-stanica-zbog-kovida-19/

U Pekingu je u cilju suzbijanja zaraze korona virusom zatvoreno 60 metro stanica.

Uglavnom su zatvorene stanice u centru grada, kao deo mera za obuzdavanje epidemije, saopštili su tamošnji zvaničnici.

Nije poznato kada će stanice ponovo biti otvorene.

Да ли је ковид у питању или масовна контрола популације од стране квази-комунистичке етатистичке власти?

Да ли и ЕУ следи затварање ?

Poslednja izmena:
bitno da u rusiji ne krene

Па није толико далеко 'сећање' ...како је ширеН ковид ... Путем робе из Кине ..

https://demo.spotfire.cloud.tibco.com/spotfire/wp/analysis?file=/Public/COVID19 Insights&waid=VR8VndIBF0C9k5iQEaAmC-0514384d80wyMO&wavid=0

wxqrrIW1T7Ye_xp9ceWvROz8kL2SGJ2i1UBx7WUN3PE.gif

Poslednja izmena od moderatora:
Jel ovo sad znači da su Kinezi glavni što se tiče korone jer i dalje forsiraju diktatorske mere iz 2020 dok je na zapadu sloboda?

Мере су биле 'тестиране' у Кини ... за први талас 'ковида19'

После годину следио је закључ целога света
Сада је закњуч ОПЕТ тестиран....

Е сада ко не види каузалност ... не мора

Мере су биле 'тестиране' у Кини ... за први талас 'ковида19'

После годину следио је закључ целога света
Сада је закњуч ОПЕТ тестиран....

Е сада ко не види каузалност ... не мора
Trenutno samo vidim da veći deo sveta tretira koronu kao grip a Kina kao ebolu.

Izgleda da su i sami Kinezi svesni koliko im je vakcina slaba pa tretiraju koronu isto kao i pre vakcine. Ostatak sveta je imao bolje vakcine i sveo koronu na grip.

Свашта може да буде

Можда кинези знају колико СТВАРНО јесте опасна корона .

како није само респираторна болес веж болест крви .. и болест која напада сваки слаби орган односно потенцијално место

хроничних болести .

Засада јошпостоје теорије да је ЕУ сој дошао из Украјинских лабораторија ....односно

да су сви 'сојеви' ... су експериментално ширени у земљи у којој се мутација 'појављивала'

Индијски .. Британски .... сојеви

Па није толико далеко 'сећање' ...како је ширеН ковид ... Путем робе из Кине ..

https://demo.spotfire.cloud.tibco.com/spotfire/wp/analysis?file=/Public/COVID19 Insights&waid=VR8VndIBF0C9k5iQEaAmC-0514384d80wyMO&wavid=0

wxqrrIW1T7Ye_xp9ceWvROz8kL2SGJ2i1UBx7WUN3PE.gif

ima i da je vojna olimpijada bila baš u vuhanu krajem 2019... ne znam je l to bitno, al sve nešto taj vuhan

zapad je odrao svoje ljude sa restrikcijama, rusija ne znam kako je bilo, mislim da nije bilo obavezna vakcina??
ukrajinu su recimo ostavili na miru, 35% vakcinisanih, valjda da ne bi naprasno zavoleli rusiju

Izgleda da su i sami Kinezi svesni koliko im je vakcina slaba pa tretiraju koronu isto kao i pre vakcine. Ostatak sveta je imao bolje vakcine i sveo koronu na grip.
ma kakvi, opet se svi razboljevaju u americi... vidim ja neki nose maske na poslu, pa im se cudim
sad imam koronu, a deca cak drugi put, nista strasno, ali je tako, evo i gejts se razboleo pre 4 dana, valjda ga je vec proslo

proveravaj me da vidis sam ziv, sedim kuci bar 3 dana, zena dala pilecu supu, a seronja bil se razveo pa neke jede... svoje gmo stagod

JUST IN: Bill Gates Tests Positive for COVID-19, Experiencing ‘Mild Symptoms’

Back