СрбинПодгорица
Domaćin
- Poruka
- 3.244
Мени сметају лидери ДФ јер свако од њих го преварант. Чланови тога ДФ су избацили српски језик из устава. Такође ти људи су се драли на владике, такође ти људи од 30 августа нападају цркву и владику Јоаникија. Такође док се они возају јахтама народ им копа по контејнерима. Такође многим људима нису помогли за најосновније ствари, а итекако су то могли. Да не говоримо о сарадњи сарадњи са ДПСом констатној.и сад шта ?
ДФ је по теби крив јер је жив, не ваља кад било шта уради, кад ћути крив је јер ћути кад се буни крив је што се буни, кад кажу да су Срби онда штете Србима у ЦГ, окани се више ДФ.
Ја бих искрено рекао да си ти "Србин"Подгорица јер ја још нигде нисам срео Србина коме смета ако неко каже да је Србин јер то као није добро. Где си ти то чуо, где си ти то видео ?
Због тога што сам Срби ја и моја породици као на хиљаде, због тога смо пропатили итекако много у ових 30 година, и данас вучемо последице тога. Могли смо да се продамо и шта већ, али остали само Срби. И зато ћу увијек бити против оних који су се напунили, изградили виле, куповали скупа аута јахте на муци који су пролази Срби. И када су Срби мало продисали, ајмо да враћемо ДПС, е то ДФ неће лако проћи. Ова влада каква год да је је заштита да не прођемо као наша браћа у Хрватској и КиМ.
Лако је причати из Београда, Новог Сада јер већина није ни свјесна шта се дешава овамо и шта је могуће. ЦГ је јако мала и овамо се многе ставри брзо и јасно виде.
И ЈОШ ЈЕДНА СТВАР ВОЂА СРБА У ЦГ ЈЕ ЦРКВА НА ЧЕЛУ СА МИТРОПОЛИТОМ, то нису никакви политичари.