U ovoj zemlji sve je moguće...

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Била је гост пре годину или две дана на једној локалној ТВ.
Жена од неких шездесетак година , врло смирено је говорила, пријатног гласа и заиста образовани интелектуалац.

Ово је брука за државу и полицију, ако хапсе грађане због горе наведеног полагања цвећа, док се улицама шетају разноразни манијаци, педофили, лопови који краду на све стране, отимају аутомобиле, аутобусима харају џепароши, дилери дроге стоје испред основних школа и неометано шире посао, а секташи слободно пропагарију погубне верске идеологије отимајући нејаке дечје душе.

Borka Milankov,savetnik 1389 i ekspert za mir pri ministarstvu Švajcarske u UN-u,uhapšena je juče po podne kada je položila cveće na spomenik Knezu Mihajlu i pokušala da održi govor,jer je jučer bila godišnjica od dolaska na vlast Kneza Mihajla.
Bila je sinoć privedena u MUP Stari Grad.Osuđena je ekspresno na 10 (deset ) dana zatvora zbog ugrožavanja javnog reda i mira i danas je u popodnevnim satima prebačena u požarevački ženski zatvor.
Da li je to normalno?
Da li je ovo pravna država?

aha,znaci odem ja sad na grob Kneza Mihajla(sa nekim drugovima,a pritom nisam pripadnik ni jedne grupe ili pokreta) i pocnem da drzim govor,i odma me privode.Sta se cudis to je DEMOKRATIJA.
ko sto cavez rece,treba da se vratimo socijalizmu,sa reformama :ok:

Znači,direktiva sa moderatorskog pdf-a?A zašto bitne stvari odatle neko ne saopšti forumašima da ne bi dobijali banove bez veze za neke odluke admina za koje ne znamo?

Bez paranoje, moliću, nije nikakav zvaničan stav.
Pročitao sam na jednom sajtu, komentar je dala neka devojka, isto kao što je ovde dao i drbob. Nije relevantno da bih ostavio link jer nije zvanično.

Pa nije drbob jedini izvor, ako već koristiš net.
Baka je pokušala da održi mini protest, sa sve govorancijom.
Prekršila je Zakon.

Чак и да јесте, зар је могуће да то подржаваш?

Зар није могло другачије,.Обавити разговор и удаљити је са места , ако крши неки Закон.

Где је бре људскост или су људи постали вукови и само чекају да зареже једно на друго.

Back