Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U čemu je problem ?Kad sam procitao naslov odmah sam rekao ovaj nije Srbin....pojedinac dobio podrsku 63% taj mora da nije Srbin, i zamisli nema greske u logici , ipak ja debelo poznajem ovaj narod kako razmislja.....a vala 35 godina gledam iste, nepromenjene obrasce nazovi razmisljanja, ja bih to rekao emocija..
Kliknuh da vidim ime i da nadjem biografiju , jer toliko sam bio ubedjen da je nemoguce da bude Srbin , da se nije postavljalo pitanje, nego na zalost ona losa osobina , trazenje potvrde...a losa je osobina, priznajem...
Odgledao jutros citav podcast.Da ne bude zabune SNS je imao svog kandidata Slovačke nacionalnosti, ali je pregažen na izborima u Bačkom Petrovcu od opozicionog kandidata
Pogledajte prilog 1740400 Pogledajte prilog 1740399
Словаци су БРАЋА !slovaci remetilacki faktor u vojvodini
a vi tipovali na madjare
lepo je onomad seselj rekao.
madjari mogu dobiti po sendvic pa da napuste zemlju
a slovaci po 2 jer su ipak dalje
braca bas kao i hrvati i albanci..Словаци су БРАЋА !
Зашто су реметилачки Фактор?
Словаци су Годинама из Словачке шетали до Космета на чувеном Видовнаском Маршу.braca bas kao i hrvati i albanci..
Koga briga šta lupeta debelo udbaško gomno.slovaci remetilacki faktor u vojvodini
a vi tipovali na madjare
lepo je onomad seselj rekao.
madjari mogu dobiti po sendvic pa da napuste zemlju
a slovaci po 2 jer su ipak dalje
Botini je remetilački faktor svako ko ne glasa za nepomenika i njegovu bandu ubica i kriminalaca.Словаци су БРАЋА !
Зашто су реметилачки Фактор?
Ако зАКОН НЕ ПОСТОЈИ за њих,онда не би требало да постоји НИ ЗА НАС!Svaki pandur iz interventnih jedinica u Srbiji, nakon promene vlasti, MORA da dobije otkaz!!!
Oni su najverniji pitbulovi muslijini.
Umislili da su iznad zakona. Bezmozgovići, poludresirani sa IQ 70..neuspeli kriminalci jer su bili preglupi za kriminalce a sada batinjaju narod.
Svima otkazi pa stvoriti nešto novo, sa novim ljudima.
KAD VAM ODGOVARA TADA JE DOBAR, KADA NE ONDAK JE UDBASKO GOVMO?Koga briga šta lupeta debelo udbaško gomno.
Misliš ovaj Šešelj?
a oni imaju zajednicko sa slovacima iz Srbija sta..?Они нас савршено добро разумеју,чак и причају српски а да га никад нису учили у школи..говорим о Словацима из саме Словачке.
Šta se dereš bre? Još će neko da pomisli da si opasanKAD VAM ODGOVARA TADA JE DOBAR, KADA NE ONDAK JE UDBASKO GOVMO?
![]()