U opštini Bački Petrovac ubedljivo na izborima poražen SNS, nezavisni kandidat opozicije dobio 63% glasova VIDEO

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.582
Da ne bude zabune SNS je imao svog kandidata Slovačke nacionalnosti, ali je pregažen na izborima u Bačkom Petrovcu od opozicionog kandidata

Srbija-Slovacka-1024x576.jpg serbia-and-slovakia-two-flags-on-flagpoles-and-blue-sky-2DXHJ8R.jpg

Kad sam procitao naslov odmah sam rekao ovaj nije Srbin....pojedinac dobio podrsku 63% taj mora da nije Srbin, i zamisli nema greske u logici , ipak ja debelo poznajem ovaj narod kako razmislja.....a vala 35 godina gledam iste, nepromenjene obrasce nazovi razmisljanja, ja bih to rekao emocija..

Kliknuh da vidim ime i da nadjem biografiju , jer toliko sam bio ubedjen da je nemoguce da bude Srbin , da se nije postavljalo pitanje, nego na zalost ona losa osobina , trazenje potvrde...a losa je osobina, priznajem...

Kad sam procitao naslov odmah sam rekao ovaj nije Srbin....pojedinac dobio podrsku 63% taj mora da nije Srbin, i zamisli nema greske u logici , ipak ja debelo poznajem ovaj narod kako razmislja.....a vala 35 godina gledam iste, nepromenjene obrasce nazovi razmisljanja, ja bih to rekao emocija..

Kliknuh da vidim ime i da nadjem biografiju , jer toliko sam bio ubedjen da je nemoguce da bude Srbin , da se nije postavljalo pitanje, nego na zalost ona losa osobina , trazenje potvrde...a losa je osobina, priznajem...
U čemu je problem ?
I kandidat SNS-a je bio Slovačke nacionalnosti, u stvari kandidatkinja jer je žensko, i izgubila je na izborima od opozicionog kandidata koji je Slovak, poenta je da je SNS ubedljivo izgubio.

Back