U opštini Bački Petrovac ubedljivo na izborima poražen SNS, nezavisni kandidat opozicije dobio 63% glasova VIDEO

Miloš38

Domaćin
Poruka
3.382
Da ne bude zabune SNS je imao svog kandidata Slovačke nacionalnosti, ali je pregažen na izborima u Bačkom Petrovcu od opozicionog kandidata

Srbija-Slovacka-1024x576.jpg serbia-and-slovakia-two-flags-on-flagpoles-and-blue-sky-2DXHJ8R.jpg

Kad sam procitao naslov odmah sam rekao ovaj nije Srbin....pojedinac dobio podrsku 63% taj mora da nije Srbin, i zamisli nema greske u logici , ipak ja debelo poznajem ovaj narod kako razmislja.....a vala 35 godina gledam iste, nepromenjene obrasce nazovi razmisljanja, ja bih to rekao emocija..

Kliknuh da vidim ime i da nadjem biografiju , jer toliko sam bio ubedjen da je nemoguce da bude Srbin , da se nije postavljalo pitanje, nego na zalost ona losa osobina , trazenje potvrde...a losa je osobina, priznajem...

Kad sam procitao naslov odmah sam rekao ovaj nije Srbin....pojedinac dobio podrsku 63% taj mora da nije Srbin, i zamisli nema greske u logici , ipak ja debelo poznajem ovaj narod kako razmislja.....a vala 35 godina gledam iste, nepromenjene obrasce nazovi razmisljanja, ja bih to rekao emocija..

Kliknuh da vidim ime i da nadjem biografiju , jer toliko sam bio ubedjen da je nemoguce da bude Srbin , da se nije postavljalo pitanje, nego na zalost ona losa osobina , trazenje potvrde...a losa je osobina, priznajem...
U čemu je problem ?
I kandidat SNS-a je bio Slovačke nacionalnosti, u stvari kandidatkinja jer je žensko, i izgubila je na izborima od opozicionog kandidata koji je Slovak, poenta je da je SNS ubedljivo izgubio.

braca bas kao i hrvati i albanci..
Словаци су Годинама из Словачке шетали до Космета на чувеном Видовнаском Маршу.
Они нас савршено добро разумеју,чак и причају српски а да га никад нису учили у школи..говорим о Словацима из саме Словачке.

Martinko Sabolčki u saopštenju navodi da su funkcioneri SNS i batinaši čak dvaput uništili izložbu fotografija u Bačkom Petrovcu, a onda izazvali i opštu tuču u okviru višedecenijske tradicionalne manifestacije “Slovačke narodne svečanosti” – samo zbog toga što su među njima bile i slike sa protesta iz slovačkih sredina.

„Okupljene građane najpre je opkolila Interventna jedinica policije u oklopnoj opremi, da bi onda slike počeli da cepaju bivši predsednik Opštine Srđan Simić, koji je aktuelni savetnik predsednice opštine Odžaci, kao i zamenik opštine Bački Petrovac Srđan Stojanović, državni sekretar Goran Đaković, pokrajinska poslanica Jasna Kohut i lokalni funkcioneri Rastislav Labat i Dragica Pejković“, navodi u saopštenju.

https://www.danas.rs/vesti/politika/ssp-ima-nove-detalje-o-upadu-na-izlozbu-u-backom-petrovcu/

Svaki pandur iz interventnih jedinica u Srbiji, nakon promene vlasti, MORA da dobije otkaz!!!
Oni su najverniji pitbulovi muslijini.
Umislili da su iznad zakona. Bezmozgovići, poludresirani sa IQ 70..neuspeli kriminalci jer su bili preglupi za kriminalce a sada batinjaju narod.
Svima otkazi pa stvoriti nešto novo, sa novim ljudima.

Svaki pandur iz interventnih jedinica u Srbiji, nakon promene vlasti, MORA da dobije otkaz!!!
Oni su najverniji pitbulovi muslijini.
Umislili da su iznad zakona. Bezmozgovići, poludresirani sa IQ 70..neuspeli kriminalci jer su bili preglupi za kriminalce a sada batinjaju narod.
Svima otkazi pa stvoriti nešto novo, sa novim ljudima.
Ако зАКОН НЕ ПОСТОЈИ за њих,онда не би требало да постоји НИ ЗА НАС!
пОШТО ЈЕ НАС неупоредиво више..ЋЕРАЋЕМО СЕ,што би рекао Матија Бећковић.
Провали ово лудило,шта су урадили од Копаоника:

1754788856883.png

Они нас савршено добро разумеју,чак и причају српски а да га никад нису учили у школи..говорим о Словацима из саме Словачке.
a oni imaju zajednicko sa slovacima iz Srbija sta..?
cak i srpske slovake zovu jugosima i srpskim ciganima

KAD VAM ODGOVARA TADA JE DOBAR, KADA NE ONDAK JE UDBASKO GOVMO?
🤔
Šta se dereš bre? Još će neko da pomisli da si opasan:lol:
Sve što je rekao ovde o predsedniku je istina, kao i ono što je napisao u svojim knjigama o predsedniku „Portparol lopovske stranke Aleksandar Vučić“, „Srpski baron Minhauzen Aleksandar Vučić“, i „Sanaderova mačkica Aleksandar Vučić“. Ali to ne menja činjenicu da je debelo udbaško gomno.
I šta bi sa izborima za MZ u Vojvodini koji su morali da se po Zakonu raspišu još u maju-junu? Kažeš da imate 90%, šta je problem, zašto kršite Zakon?

Back