U oci me pogledaj.....

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro bobane:)
220px-Sasa_matic_andjeo_cuvar.jpg

Volim da muskarca gledam u oci, ali narocito onda kada su njegove zatvorene, poseban neki osjecaj, kao da ja tada znam nesto sto niko drugi ne zna...........ali, malo mi smeta da svaki put kada otvorim oci naidjem na njegov pogled, tada mi se cini da se suvise trudi a malo uziva..........nedavno se desilo da ga pogledam, a na njegovom licu neka grimasa, u fazonu, mnogo sam jak-vidi sta ti radim, hahah, pokajala sam se sto sam ih otvarala .......jaooooooj, i sada mi je smijesna ona njegova faca

sedim ti ja danas sa drugaricom u kaficu, cirkamo svasta nesto i baljezgarimo o ljubavi i sexu....i onda me ona podseti da je trebalo jos letos da vas pitam ovo: zasto te neki ljudi, tokom sexa, gledaju "u oci", `ajde ne mora bukvalno u oci, ali ti gledaju u lice, a ne sa strane, iznad glave, u prazno ili sl. Ima li to veze sa specificnim emocijama koje gajite prema onom, sa kim vodite ljubav ili je to, eto, stvar nekog licnog afiniteta....?!?!?!?!?!?!
To znaci da pati za detinjstvom...:roll:

Volim da virim ponekad a da me neulovi...I znam kad on mene gleda ili kad gleda sta se desava dole...I to me bas pali...Imala sam jednog decka koji je celo vreme gledao, onako radoznalo i bilo mi je bas wooow...Ali taj pogled je bio naj naj, neprevazidjen...

sedim ti ja danas sa drugaricom u kaficu, cirkamo svasta nesto i baljezgarimo o ljubavi i sexu....i onda me ona podseti da je trebalo jos letos da vas pitam ovo: zasto te neki ljudi, tokom sexa, gledaju "u oci", `ajde ne mora bukvalno u oci, ali ti gledaju u lice, a ne sa strane, iznad glave, u prazno ili sl. Ima li to veze sa specificnim emocijama koje gajite prema onom, sa kim vodite ljubav ili je to, eto, stvar nekog licnog afiniteta....?!?!?!?!?!?!
Žao mije, baš mi je žao što još letos nisi pitala. Gledam bukvalno u oči, pa bukvalno u čelo, pa u sise, bradavice, mladeže. Gledam i u prazno, bukvalno. Ima veze. I stvar je ličnog afiniteta.

zasto neko mene gleda tokom sexa - ne znam... primetila sam jedino da ja gledam kad je u pitanju zestoki sex a tada volim i kad me on gleda, u trenucima neznosti po vecini zmurim, a dal on i tad gleda nije mi bitno 8)

..........ja gledam pravo u ochi ali je verovatno to zbog toga shto sam klinac u glavi pa da vidim koce prvi da skrene pogled ili ti dvoboj karaktera ............:lol:

Back