Ништа се нама није измешало. Совјети и Црвена Армија ( коју су у већини чинили Руси), победили су западну и средњу Европу до ногу и тако задужили човечанство. Они су од стране кроатокомунсита искоришћени делимично у уништењу Србије и Срба. НКВД је наравно био на страни Тита, али су остали слушали директиву. Обични црвеноармејци су радо ратовали и са чатницима против немаца, па су такко ослободили многе градове у Србији. На пример Крушевац о чему постоји сијасет доказа и фотографија. Иначе, ми Срби заиста нисмо имали никаве шансе, Против нас су се тад нашли у истом фронту и одлазећи немци, партизани, енглези који су бесомучно бомбардовали српске градове убијајући цивиле. Енбглези су бомбардовали Србију, како би јој сломили кичму да титови кољачи уђу у Србију из Босне, где су се налазили током рата под заштитом усташа. Али, опет ти кажем, твоје троловање је превршило меру. То није тема. Тема је парастос Љотићу и Срби у највећем броју сматраају да је парастос сасвим у реду.
- - - - - - - - - -
Он се одрекао своје Православе вере и српства. Ја знам да се н изјаснио као југословен, ( друге титове ,, хрватске југославије ). А човек не може да буде у исто време и шиптар и Србин, исто ако што не може да буде југословен и Србин.