У Новом Саду служен парастос за Димитрија Љотића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocete drzati parastos i Aleksandru Rankovicu?

I on je bio Srbin i krsten.

Ко то ми , Блајби ????
Парастос је црквени обред , немој да се правиш луд, не приличи твојим годинама.

Да Блајби и ако је пљунуо не једанпут , на то што је Србин и што је крштен и што на души носи толико страдалих Срба , да, када би то неко тражио Црква би и њемо могла да одржи парастос.
То је оно што не можеш и нећеш да разумеш.

Poslednja izmena:
Ништа се нама није измешало. Совјети и Црвена Армија ( коју су у већини чинили Руси), победили су западну и средњу Европу до ногу и тако задужили човечанство. Они су од стране кроатокомунсита искоришћени делимично у уништењу Србије и Срба. НКВД је наравно био на страни Тита, али су остали слушали директиву. Обични црвеноармејци су радо ратовали и са чатницима против немаца, па су такко ослободили многе градове у Србији. На пример Крушевац о чему постоји сијасет доказа и фотографија. Иначе, ми Срби заиста нисмо имали никаве шансе, Против нас су се тад нашли у истом фронту и одлазећи немци, партизани, енглези који су бесомучно бомбардовали српске градове убијајући цивиле. Енбглези су бомбардовали Србију, како би јој сломили кичму да титови кољачи уђу у Србију из Босне, где су се налазили током рата под заштитом усташа. Али, опет ти кажем, твоје троловање је превршило меру. То није тема. Тема је парастос Љотићу и Срби у највећем броју сматраају да је парастос сасвим у реду.

- - - - - - - - - -

Он се одрекао своје Православе вере и српства. Ја знам да се н изјаснио као југословен, ( друге титове ,, хрватске југославије ). А човек не може да буде у исто време и шиптар и Србин, исто ако што не може да буде југословен и Србин.

Moze da bude i Jugosloven i Srbin.

Jugosloven je SIRE znacenje.

Inace - bas sve si izmesao....

Crvenu armiji NIKO NIJE ISKORISCAVAO kako ti kazes....

Znali su oni dobro KO JE BIO IZDAJNIK A KO NE.

O saradnji crvenoarmejaca sa cetnicima je vasa NAJIDIOTSKIJA FANTAZIJA.

Pogledaj malo U SVE SVETSKE ENCIKLOPEDIJE ko su bili cetnici i sa kim su saradjivali.

Rusi NIKADA nisu saradjivali NI U JEDNOJ DRZAVI sa onima koji su bili uz fasiste.

Englezi st bombardovali fasiste u Srbiji, a ne Srbiju! da olaksaju Crvenoj Armiji napradovanje...

Titovi borci su se JEDINI borili protiv ustasa i Nemaca. Sve ostalo je KRVAVA BAJKA.

.................................................

A ja tebi da nesto kazem: PREVRSILA JE MERU OTVORENA PROMOCIJA FASIZMA NA FORUMU NA KOJU MODERATORI GLEDAJU BLAGONAKLONO!

Сила Бога не моли. Они који су комунистичка клања преживели а нису побегли главом без обзира нису имали баш много избора. А онда су каријеристи неговани страховито.
Мишљења сам да Србн не може да буде искрени комуниста или искрени усташа. А за мене је то исто. Мада, опет би те упозорио да то овде није тема. Тема је парастос за Димитрија Љотића. Да или не. Ми Срби мислимо да је СПЦ треба да држи тај парастос и да има свако морално право па и обавезу да парастос држи. Био је члан Цркве и био је Србин.
Cekaj, kako sad to "Mi Srbi mislimo"? Otkud znas da se svi Srbi slazu s tim da se Ljoticu drzi parastos? Ili si mozda i ti jedan od onih koji razmisljaju na nacin "Ko ne misli kao ja nije Srbin"?

Ко то ми , Блајби ????
Парастос је црквени обред , немој да се правиш луд, не приличи твојим годинама.

Да Блајби и ако је пљунуо не једанпут , на то што је Србин и што је крштен и што на души носи толико страдалих Срба , да, када би то неко тражио Црква би и њемо могла да одржи парастос.
То је оно што не можеш и нећеш да разумеш.

да, стварно не бих имао ништа против да се држи парастос и Ранковићу и оном крвнику Крцуну. ако се Христос молио за оне који су га разапели, зар нам Он не даје пример који Црква треба да следи.

Ништа се нама није измешало. Совјети и Црвена Армија ( коју су у већини чинили Руси), победили су западну и средњу Европу до ногу и тако задужили човечанство. Они су од стране кроатокомунсита искоришћени делимично у уништењу Србије и Срба. НКВД је наравно био на страни Тита, али су остали слушали директиву. Обични црвеноармејци су радо ратовали и са чатницима против немаца, па су такко ослободили многе градове у Србији. На пример Крушевац о чему постоји сијасет доказа и фотографија. Иначе, ми Срби заиста нисмо имали никаве шансе, Против нас су се тад нашли у истом фронту и одлазећи немци, партизани, енглези који су бесомучно бомбардовали српске градове убијајући цивиле. Енбглези су бомбардовали Србију, како би јој сломили кичму да титови кољачи уђу у Србију из Босне, где су се налазили током рата под заштитом усташа. Али, опет ти кажем, твоје троловање је превршило меру. То није тема. Тема је парастос Љотићу и Срби у највећем броју сматраају да је парастос сасвим у реду.

- - - - - - - - - -
Koju zapadnu Evropu su porazili Sovjeti , onu što je ratovala protiv Hitlera dok se još bio u koaliciji i ljubavi sa Staljinom i Crvenom Armijom ? :lol: Ipak ti se izmešala i istorija i geografija . :rumenko:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back