U Nišu tinejdžerke se prostituišu za 500 dinara

Bilo je toga uvek, i secam se mog vremena i sada, pa niko nije ziveo u takvoj bedi da nema da jede. Stoji, mozda se oskudevalo u necemu, ali se nije gladovalo.

I mislim da je ogromna razlika ako se neko prodaje za 500 ili koliko vec dinara i za te pare kupi 300g salame i dva leba jer nemaju sta da jedu danas, a drugo je ako te pare neko potrosi na izlazak, lumpovanje, alkohol, cigare.
Prvo je tragicno, ali ko ce da radi dnevnicu za 1000 dinara ili koliko vec, kad moze da uzme toliko za 1h posla za vece?

Nisam ni ja siguran ali to nije krivično delo pogotovo što je lice maloletno. A ovog lika bi bacio u CZ da mu guraju razne predmete svuda.

Jeste. To je KD obljuba nad maloletnim licem -i - ili nedozvoljene polne radnje.

Što se maloletika tiče, prema njima, tretira se kao prekršaj, odnosno aktiviraju se centri za soijalni rad u smislu zbrinjavanja jer su to najčešće deca i maloletnici iz disfunkcionalnih porodica. Kao i svemu zlom i ovde se starosna granica prostiucije spušta i negde su ta deca uzrasta od 11 god. donja granica..

Poslednja izmena:
bljic je nepismena budala, zlurad i besposlen

racunica od 8 puta mesecno za 15,.000 nije 500 dionara po sexu

novinar je vrlo matematicki glup

osim toga nije poznato koliko novinar zaradjuje po novinarskoj seansi ku rvanja, tj pisanja vrlo glupih clanaka, koja je bljic tarifa po seansi, bez ljubljena?

upotrebljena je mnozina za tinejdzerke, a primer sje samo jedan. a devojka nije iz nis! nego iz okoline, mozda je i nemica ili madjarica. ne bi me cudilo, holandjake krecu sa 12 u sexualne avantue vise puta dnevno. pa sta? bljic to ne javlja

Zena od 17 godina nije tinejdzerka.

A zakon kaze ovako:

U Srbiji je zakonska granica za stupanje u seksualni odnos, po Krivičnom zakoniku, verovali ili ne – 14. godina! To praktično znači da svako ko ima seks sa osobom koja je napunila 14 godina krivično neće odgovarati, ako je seksualni čin bio na dobrovoljnoj bazi!

“Dete mlađe od 14 godina ne može dobrovoljno stupati u seksualne odnose zbog zakonske manjkavosti svoje volje, i učinilac se ne može braniti navodnim “pristankom” deteta“, navodi se u Krivičnom zakoniku.
Foto: Printscreen / Krivični zakonik Republike Srbije

U Srbiji je zakonska granica za stupanje u seksualni odnos, po Krivičnom zakoniku, verovali ili ne – 14. godina! To praktično znači da svako ko ima seks sa osobom koja je napunila 14 godina krivično neće odgovarati, ako je seksualni čin bio na dobrovoljnoj bazi!

to je tacno nego ima zackoljica. ove sto se cepkaju sa 14-15 godina i ako ih na bilo koji nacin zeznes ili razocaras(tipa ne platis ili ti je mali) one prijave silovanje i guzio si cvorka dok(ako) dokazes

Zakon ne poznaje tinejdžersko doba, poznaje decu -do 14 14 -18 maloletna lica.
Važno je samo to što lice kome je plaćeno za sex. maloletno
Od 12-20 period adolesencije... ali i ovde bi ON odgovarao, da ga nazovemo korisnik seksualne usluge, jer imate elemente onog što sam rekao jer - lice koje se plaća za sex uslugu je -maloletno. Imamo prostituciju... Da su oba punoletna, u tom sl. nema odgovornosti, kod nas nema odgovornosti za davanje i pružanje sex, usluga u novcu, odgovoran je samo, nazovimo ga organizator, posredovanje u pružanju sex. usluga, tako će da odgovara onaj ko je znao za prostituciju i npr. obezbedio je gajbu, ali ne i prostitutka i korisnik. Korisnik protistutke lol Makro samo odgovara. To je po zakonu.

Jeste. To je KD obljuba nad maloletnim licem -i - ili nedozvoljene polne radnje.

Što se maloletika tiče, prema njima, tretira se kao prekršaj, odnosno aktiviraju se centri za soijalni rad u smislu zbrinjavanja jer su to najčešće deca i maloletnici iz disfunkcionalnih porodica. Kao i svemu zlom i ovde se starosna granica prostiucije spušta i negde su ta deca uzrasta od 11 god. donja granica..

Не,не...нисам се добро изразио. Хтео сам да кажем да не може малолетно лице кривично да одговара за проституцију. Некако, не би било нормално.

U Crvenoj Zvezdi mogu samo lopte da mu guraju. :sad2:

Al si našao temu...

- - - - - - - - - -

najludji su mi komentari - ja bi monstrumima zverski uradio to i to...
dakle pritajeni bolesnik, bolesnica

- - - - - - - - - -

Inače samo da ponovim Kragujevčanke su bolje od Nišlijki, a može i do braka da dodje dakle nije sve u parama

NARAVNO PUNO POZDRAVA ZA ŠABAC I LOZNICU

Back