U Nepalu masivno klanje životinja

Šta slavite "Dan jugoslavije" ili šta?

Ma ne mi, naše svinje će još malo da požive, a što se mene tiče, nije ni trebalo da ih nabavljamo. Mada, deo će da proda, možda čak 3 s obzirom da sam ja "naprasno i ničim izazvano" počela da bojkotujem mesinu.

Kad me tako lepo pitas da ti lepo odgovorim.
Ja jesam pri sebi, jesam mesozder, sto ce reci da volim i prasence i jagnjence i jare na raznju, nemam nista protiv i ostalih zivuljki, prijaju mi it elece snicle, i sve u tom stilu. Osim toga sam i lovac vec vise od 40 godina, znaci za tebe i tvoje istomisljenike ja sam ubica zivotinja.
A sad ti meni odgovori sto sam te pitao.
Volis li ti prasence, jagnjence, jare i sve nesto tako na raznju?
Imas li nesto protiv telecih snicli, ili pilica na rostilju, ili kobasica na rostilju, konzumiras li leskovacke ili vec neke druge pljeskavice, jede li burek smesom, jedes li jaja itd itd?????
Da malo pojasnim ovo oko jaja. Konzumiranjem jaja ubijas jos nerodjenu pilad, zanci ako to radis ti si ubica pilica. A znas li da u tom slucaju vazi ono : jednom ubica uvek ubica, razlikujes se od mene samo sto ja ono sto ubijem pojedem jel nisam vegetarijanac.
Jesi li ti vegetarijanac?

Nisi mene pitao ali ću i ja da ti odgovorim. I dalje jedem živinsko meso i jaja jer bi nagli prelazak u vegane bio preveliki šok za organizam što ne smem da dozvolim iz zdravstvenih razloga. A drugo, držanje samo kokica, bez petlova, samo neznatno smanjuje nosivost pa se većina živinara odlučuje da pelove drže samo u reprodukciji, u konzumaciju idu samo neoplođena jaja. Znam to, učila sam u školi.

Kad me tako lepo pitas da ti lepo odgovorim.
Ja jesam pri sebi, jesam mesozder, sto ce reci da volim i prasence i jagnjence i jare na raznju, nemam nista protiv i ostalih zivuljki, prijaju mi it elece snicle, i sve u tom stilu. Osim toga sam i lovac vec vise od 40 godina, znaci za tebe i tvoje istomisljenike ja sam ubica zivotinja.
A sad ti meni odgovori sto sam te pitao.
Volis li ti prasence, jagnjence, jare i sve nesto tako na raznju?
Imas li nesto protiv telecih snicli, ili pilica na rostilju, ili kobasica na rostilju, konzumiras li leskovacke ili vec neke druge pljeskavice, jede li burek smesom, jedes li jaja itd itd?????
Da malo pojasnim ovo oko jaja. Konzumiranjem jaja ubijas jos nerodjenu pilad, zanci ako to radis ti si ubica pilica. A znas li da u tom slucaju vazi ono : jednom ubica uvek ubica, razlikujes se od mene samo sto ja ono sto ubijem pojedem jel nisam vegetarijanac.
Jesi li ti vegetarijanac?

Nisam, vegetarijanac, ali sam apsolutno protiv toga da se za DVA DANA UBIJE VIŠE OD 200 000 ŽIVOTINJA i to NE RADI HRANE, VEĆ RADI BOGINJE!!!

Jede on i ljude, čini mi se.

kako god,ali odgovor na moje pitanje ne ocekujem....
svaki lovac koga sam pitala to isto(a koji je izazvao moje pitanje istom recenicom da jede sve sto ubije),izbegava da odgovori... :lol:
isto tako,pitala sam mali milion puta,na koji to fazon,oduzimanje zivota predstavlja zadovoljstvo....odgovor vesto izbegnut...

Ok...ajde...gospodi se jede divlja svinja....fazan....ubiju i pojedu...to nekako i mogu da svarim...
ali koliko znam,vukovi,medvedi i lisice se na nasim prostorima ne jedu...
i sta se radi sa njima?
sluze da se gospoda slikaju sa leshinom...sa sve kezom od uva do uva...zatim ih prepariraju...mozda....a ako ne,leshevi se ...uniste?

ali ajde to nije tema.....necu o tome ovde vise

kako god,ali odgovor na moje pitanje ne ocekujem....
svaki lovac koga sam pitala to isto(a koji je izazvao moje pitanje istom recenicom da jede sve sto ubije),izbegava da odgovori... :lol:
isto tako,pitala sam mali milion puta,na koji to fazon,oduzimanje zivota predstavlja zadovoljstvo....odgovor vesto izbegnut...

Ok...ajde...gospodi se jede divlja svinja....fazan....ubiju i pojedu...to nekako i mogu da svarim...
ali koliko znam,vukovi,medvedi i lisice se na nasim prostorima ne jedu...
i sta se radi sa njima?
sluze da se gospoda slikaju sa leshinom...sa sve kezom od uva do uva...zatim ih prepariraju...mozda....a ako ne,leshevi se ...uniste?

ali ajde to nije tema.....necu o tome ovde vise

Zakače za zid... Ili služe u kabinetima za biologiju u dečijim školama:dash:

da.... odvratno...

ali da se vratimo na temu...
Iskreno,mislim da mozemo da saljemo pisma i mejlove do mile volje...rezultata nece biti
Zao mi je zbog toga...ali tako je...
cim je tu boginja u prici....i ta tradicija....... :neutral:

Ovo ce sada da zvuci kao da nisam ja napisala,ali....bar ih ne muce pre smrti
Dok za Kineze ne mogu to da kazem.....

nesto sam gledala na animal planetu pre ne znam koliko...
i pricaju o delfinima i kitovima kao nesto i odjednom snimci nekog klanja delfina,na nekom brodu...
kako sam to videla,samo sam sela na krevet,srce je pocelo da mi preskace i oci da suze
to je bio prvi put da vidim neku monstruoznost...
totalno neocekivano....BUM
tu je pocelo da se zavrsava moje "blazeno neznanje"

nesto sam gledala na animal planetu pre ne znam koliko...
i pricaju o delfinima i kitovima kao nesto i odjednom snimci nekog klanja delfina,na nekom brodu...
kako sam to videla,samo sam sela na krevet,srce je pocelo da mi preskace i oci da suze
to je bio prvi put da vidim neku monstruoznost...
totalno neocekivano....BUM
tu je pocelo da se zavrsava moje "blazeno neznanje"

Kako bre mogu tako, a evropska konvencija za prava zivotinja i slicni aktovi i dekleracije...

Back