mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Šta slavite "Dan jugoslavije" ili šta?
Ma ne mi, naše svinje će još malo da požive, a što se mene tiče, nije ni trebalo da ih nabavljamo. Mada, deo će da proda, možda čak 3 s obzirom da sam ja "naprasno i ničim izazvano" počela da bojkotujem mesinu.
Kad me tako lepo pitas da ti lepo odgovorim.
Ja jesam pri sebi, jesam mesozder, sto ce reci da volim i prasence i jagnjence i jare na raznju, nemam nista protiv i ostalih zivuljki, prijaju mi it elece snicle, i sve u tom stilu. Osim toga sam i lovac vec vise od 40 godina, znaci za tebe i tvoje istomisljenike ja sam ubica zivotinja.
A sad ti meni odgovori sto sam te pitao.
Volis li ti prasence, jagnjence, jare i sve nesto tako na raznju?
Imas li nesto protiv telecih snicli, ili pilica na rostilju, ili kobasica na rostilju, konzumiras li leskovacke ili vec neke druge pljeskavice, jede li burek smesom, jedes li jaja itd itd?????
Da malo pojasnim ovo oko jaja. Konzumiranjem jaja ubijas jos nerodjenu pilad, zanci ako to radis ti si ubica pilica. A znas li da u tom slucaju vazi ono : jednom ubica uvek ubica, razlikujes se od mene samo sto ja ono sto ubijem pojedem jel nisam vegetarijanac.
Jesi li ti vegetarijanac?
Nisi mene pitao ali ću i ja da ti odgovorim. I dalje jedem živinsko meso i jaja jer bi nagli prelazak u vegane bio preveliki šok za organizam što ne smem da dozvolim iz zdravstvenih razloga. A drugo, držanje samo kokica, bez petlova, samo neznatno smanjuje nosivost pa se većina živinara odlučuje da pelove drže samo u reprodukciji, u konzumaciju idu samo neoplođena jaja. Znam to, učila sam u školi.