U NATO-vskoj Crnoj Gori vise likvidacija nego na Divljem Zapadu

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.429
https://www.kurir.rs/region/crna-go...snika-podgoricke-diskoteke-uznemirujuci-video

Po ko zna koji put u proteklih godinu dana likvidacija u Crnoj Gori u sred bela dana

Ovoga puta uzivo uhvacena na kameri

Ubica naravno nije uhvacen niti ce biti...

Mozemo zakljuciti da je stepen bezbednosti gradjana Crne Gore od dana ulaska u NATO naglo opao i da je odprilike na nivou bezbednosti gradjana u nekom od ratova zahvacenih podrucja sveta....

Него колика су просечна примања у Црној Гори?

Није ваљда да су већа него у Србији.

statisticki satro veca , prakticno ista ili niza

Npr u kladionici im je plata 200e. To znam provereno.

To je za skupi zivot u Crnoj Gori na nivou socijalne pomoci.

- - - - - - - - - -

To je zato jer su ušli u NATO.

Da nisu, niko ne bi bio mrtav

NATO vodi svakog u blato....

Pukli su ekonomski pa je stopa kriminala nikad veca

Od ulaska u NATO u CG je povecan PDV, akcize na gorivo i cigare su otisle u nebo...

Jer se clanstvo u NATO, jelte , papreno placa

Ma nema dzabe, ni kod babe - na zapadu....

statisticki satro veca , prakticno ista ili niza

Npr u kladionici im je plata 200e. To znam provereno.

To je za skupi zivot u Crnoj Gori na nivou socijalne pomoci.

Ма знам, кад је другом боље то је привид, а кад је човек на Голији то је живот достојан човека :D

Crna Gora zvanicno ima najveci procenat ubistava na svetu po glavi stanovnika....

NATO "napredna" statistika

Opet lažeš Tiksi. Kako te bre nije sramota više?

Countries With the 10 Highest Murder Rates
1. El Salvador (108.64 per 100,000)

El Salvador has the highest homicide rate in the world at 108.64 murders per 100,000 individuals. Estimates indicate that approximately 60% of these incidents are related to gang activity. Additionally, El Salvador still experiences instability, much of which is a remnant of a destructive civil war which lasted from 1979 until 1992.

https://www.worldatlas.com/articles/murder-rates-by-country.html

Crna Gora je na 118. mestu sa 2.72.

Crna Gora je jedna posve divljačka teritorija u kojoj je oduvek glavna privredna grana stanovnštva bilo otimanje blaga (stoke). U takvim okolnostima umesto da je Srbija takvo stanovništvo zadržalo što dalje od sebe svojom ekspanzionističkom politikom uspela je iste da dovede i integriše ih menjajući svoj društveni karakter. Zato nam sada ide jako dobro i zato se i poredimo sa balkanskim El Salvadorom.

Po nekim statistikama koje sam pronašao Crna Gora,Albanija i južna provincija Kosovo imaju najveći broj ubistava na 100 000 stanovnika u Evropi.Tako se vodi statistika. Nema to veze jesu li oni dio NATO pakta ili ne,to je kod njih stil života. Ne bih nikog da uvredim ali je tako. Istina je da u Crnoj Gori nema nekih bizarnih ubistava kao u Srbiji,Hrvatskoj ili BiH npr zaklo,isjekao na komade i bacio u reku,već je to više iz pištolja. U Albaniji je krvna osveta je ponovo zauzela maha. Za Crnu Goru ne znam da li to još kod njih postoji,nekad je bilo. Koliko čujem najveći broj ubistava je između mafijaških klanova. Nekad se desi da strada slučajni prolaznik. Ubistva iz strasti su retka u CG.

Po nekim statistikama koje sam pronašao Crna Gora,Albanija i južna provincija Kosovo imaju najveći broj ubistava na 100 000 stanovnika u Evropi.Tako se vodi statistika. Nema to veze jesu li oni dio NATO pakta ili ne,to je kod njih stil života. Ne bih nikog da uvredim ali je tako. Istina je da u Crnoj Gori nema nekih bizarnih ubistava kao u Srbiji,Hrvatskoj ili BiH npr zaklo,isjekao na komade i bacio u reku,već je to više iz pištolja. U Albaniji je krvna osveta je ponovo zauzela maha. Za Crnu Goru ne znam da li to još kod njih postoji,nekad je bilo. Koliko čujem najveći broj ubistava je između mafijaških klanova. Nekad se desi da strada slučajni prolaznik. Ubistva iz strasti su retka u CG.

Ja se nesto nisam podrobnije udubljivao u tematiku ali sam procitao komentar coveka na sajtu Vijesti gde tvrdi da Crna Gora ima najveci broj likvidacija tj ubistava na 100.000 stanovnika u svetu.

https://www.kurir.rs/region/crna-go...snika-podgoricke-diskoteke-uznemirujuci-video

Po ko zna koji put u proteklih godinu dana likvidacija u Crnoj Gori u sred bela dana

Ovoga puta uzivo uhvacena na kameri

Ubica naravno nije uhvacen niti ce biti...

Mozemo zakljuciti da je stepen bezbednosti gradjana Crne Gore od dana ulaska u NATO naglo opao i da je odprilike na nivou bezbednosti gradjana u nekom od ratova zahvacenih podrucja sveta....

Ниси знао да војни савези обезбеђују безбедност од спољног фактора а за унутрашњу безбедност брине полиција?

download (3).jpg

Back