Da li mislite da ima logike da deca od sestre nasledjuju ono sto je dvema sestrama ostavio otac?...mislim da je normalno da deca sestrina naslede svoju ocevinu a ne da mora tetka da se odrekne neceg u ime njih...meni to nema logike...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj graficki prikaz.Da li mislite da ima logike da deca od sestre nasledjuju ono sto je dvema sestrama ostavio otac?...mislim da je normalno da deca sestrina naslede svoju ocevinu a ne da mora tetka da se odrekne neceg u ime njih...meni to nema logike...
Da li mislite da ima logike da deca od sestre nasledjuju ono sto je dvema sestrama ostavio otac?...mislim da je normalno da deca sestrina naslede svoju ocevinu a ne da mora tetka da se odrekne neceg u ime njih...meni to nema logike...
Daj graficki prikaz.
Ovako niko ne razume sta pises, ko je kome sestra, dete i tetka, koja tetka, cija tetka, od ostavioca, od naslednica, je l' tetka jedna od dve sestre...
Da pojasnim...sestra je iza mojih ledja ubedila majku da joj prepise stan koji treba obe da podelimo...kad sam skoro saznala, tvdi da je moralo jer bih ja to gledala da se proda a ona bi da ostavi deci...znaci ja nista ona obezbedjuje decu iako imaju veliki stan koji je ona s muzem stekla...smatram da sam ostecena i da je moja stvar kome cu ja dati svoju polovinu...eto o tome se radi.Daj graficki prikaz.
Ovako niko ne razume sta pises, ko je kome sestra, dete i tetka, koja tetka, cija tetka, od ostavioca, od naslednica, je l' tetka jedna od dve sestre...
bas ovo htedoh da napisemDaj graficki prikaz.
Da pojasnim...sestra je iza mojih ledja ubedila majku da joj prepise stan koji treba obe da podelimo...kad sam skoro saznala, tvdi da je moralo jer bih ja to gledala da se proda a ona bi da ostavi deci...znaci ja nista ona obezbedjuje decu iako imaju veliki stan koji je ona s muzem stekla...smatram da sam ostecena i da je moja stvar kome cu ja dati svoju polovinu...eto o tome se radi.
Имате ли паре за правна решења и правне заступнике (јер ће ти требати ако желиш своје на шта имате право)....Da pojasnim...sestra je iza mojih ledja ubedila majku da joj prepise stan koji treba obe da podelimo...
kad sam skoro saznala, tvdi da je moralo jer bih ja to gledala da se proda a ona bi da ostavi deci...
Колико има примера тог типа....znaci ja nista ona obezbedjuje decu iako imaju veliki stan koji je ona s muzem stekla...
Правни заступник каже шта о томе...smatram da sam ostecena i da je moja stvar kome cu ja dati svoju polovinu...
eto o tome se radi.
Ja bih rekao da se radi o poklonu za zivota.Под "преписала", да ли мислиш на уговор о доживотном издржавању или на тестамент?
Ако је уговор о доживотном издржавању, стан ће ићи њој, ако је тестамент, онда постоји нешто што се зове "нужни део". А то значи да оставилац може тестаментом да расподели пола своје имовине, а друга половина се дели по правилима закона о наслеђивању, те у том случају имаш право на пола од пола, у овом случају на 1/4 стана.
Опет, је ли нормално или не... па, као шт оси ти написала "моја ствар коме ћу дати своју половину", е по тој истој логици, и мајка може слободно да располаже својом имовином, што даље значи да је њена ствар како ће располагати својом имовином.
Иначе, мислим да је најпоштеније наслеђивати на једнаке делове. У овом случају, пола пола. Ипак, свако својом имовином може да располаже својом вољом, па тако и мајка.