дрињача Domaćin Banovan Poruka 3.235 04.11.2008. u 21:08 - U najavi nova knjiga - "Српски барон Минхаузен Александар Вучић" i jos ponesto #26 DellBoy-011: Moguće, čitao si? Meni su poznatije one sa ku*vama, vešticama i ostali hitovi Kliknite za proširenje... Ајд признај да си филм Харија Потера одгледао једно 20-ак пута.
DellBoy-011: Moguće, čitao si? Meni su poznatije one sa ku*vama, vešticama i ostali hitovi Kliknite za proširenje... Ајд признај да си филм Харија Потера одгледао једно 20-ак пута.
mirar987 Ističe se Poruka 2.855 04.11.2008. u 21:14 - U najavi nova knjiga - "Српски барон Минхаузен Александар Вучић" i jos ponesto #27 Iron Lord: Pa sad... milion glasača pa nek je ostao svaki deseti pa od toga nek svaki deseti kupi - eto para Kliknite za proširenje... Bit će para neka budala.
Iron Lord: Pa sad... milion glasača pa nek je ostao svaki deseti pa od toga nek svaki deseti kupi - eto para Kliknite za proširenje... Bit će para neka budala.
DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 04.11.2008. u 21:18 - U najavi nova knjiga - "Српски барон Минхаузен Александар Вучић" i jos ponesto #28 дрињача: Ајд признај да си филм Харија Потера одгледао једно 20-ак пута. Kliknite za proširenje... Moraću da te razoraram - nisam ni jednom. To gleda moje dete. ALi sam pročitao više wojwodinih knjiga od tebe, neka te sramota
дрињача: Ајд признај да си филм Харија Потера одгледао једно 20-ак пута. Kliknite za proširenje... Moraću da te razoraram - nisam ni jednom. To gleda moje dete. ALi sam pročitao više wojwodinih knjiga od tebe, neka te sramota
дрињача Domaćin Banovan Poruka 3.235 04.11.2008. u 21:25 - U najavi nova knjiga - "Српски барон Минхаузен Александар Вучић" i jos ponesto #29 DellBoy-011: ALi sam pročitao više wojwodinih knjiga od tebe, neka te sramota Kliknite za proširenje...
DellBoy-011: ALi sam pročitao više wojwodinih knjiga od tebe, neka te sramota Kliknite za proširenje...
neverujuidole Domaćin Poruka 3.401 04.11.2008. u 22:21 - U najavi nova knjiga - "Српски барон Минхаузен Александар Вучић" i jos ponesto #30 Vazno je i najlepse sto je Srbiju zadesilo jeste prosta deoba Minhauzena na dva dela !