U nacrtu zakona pomenuta gej zajednica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
RAS | 30. 10. 2014. - 06:43h | Foto: A. Dimitrijević | Komentara: 0

U delu prednacrta građanskog zakonika o porodičnom pravu, na mestu gde se govori o vanbračnim zajednicama, po prvi put u našem pravnom sistemu pojavljuje se stav u kom se pominje istopolna zajednica.

U članu 4. navodi se da se „zajedinca života lica istog pola uređuje posebnim zakonom”. - Ideja je da se u posebnom zakonu gejevima prizna pravo na zajednicu života - kaže sastavljač zakona dr Olga Cvejić Janjić.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/506833/U-nacrtu-zakona-pomenuta-gej-zajednica

Ako se skine ova tema to ce biti direktan akt suzbijanja slobode govora i oblik cenzure. Srbija ne sme ovo dopustiti. Dopustiti da oni sklapaju brakove je unistenje svih normalnih vrednosti.

RAS | 30. 10. 2014. - 06:43h | Foto: A. Dimitrijević | Komentara: 0

U delu prednacrta građanskog zakonika o porodičnom pravu, na mestu gde se govori o vanbračnim zajednicama, po prvi put u našem pravnom sistemu pojavljuje se stav u kom se pominje istopolna zajednica.

U članu 4. navodi se da se „zajedinca života lica istog pola uređuje posebnim zakonom”. - Ideja je da se u posebnom zakonu gejevima prizna pravo na zajednicu života - kaže sastavljač zakona dr Olga Cvejić Janjić.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/506833/U-nacrtu-zakona-pomenuta-gej-zajednica

Ako se skine ova tema to ce biti direktan akt suzbijanja slobode govora i oblik cenzure. Srbija ne sme ovo dopustiti. Dopustiti da oni sklapaju brakove je unistenje svih normalnih vrednosti.

С обзиром да је у питању ПРЕДНАЦРТ, (значи још није изгласан закон) треба анимирати целу српску јавност и позвати народ испред Скупштине, па "заљуљати" парламент и упозорити посланике. (Наравно ово "заљуљати" се односи само на један озбиљнији ПРОТЕСТ, са конкретним ЗАХТЕВОМ ....и не разилазити се док год се то не скине са дневног реда..

Али, иће тешко. Када су онолику полицијску и војну СИЛУ извели на улице, због оне малене парадице педерчиића, могу да мислим да би у овом случај и НАТО позвали да их штити....Али, ако је `снага народа` велика, џаба им и они!!!

Очигледно је да су педери инсталирани на сва места у власти где је то потребно да би се Србија педеризовала - ЦИРКУС ТЕК ПОЧИЊЕ......а да ли ће српски народ реаговати....... видећемо.........

da prsotiš na pitanje, al u kom smislu misliš da reaguje narod?

Ето, и до тога смо дошли.

Нисам ни сумњала.

Народ може да реагује само тако да својој деци од малих ногу објашњава да неке ствари нису нормалне., шта год писало у закону, и шта год им у школи причали.

А оно што политика зацрта, то и спроведе.

Немојте сумњати уопште.

Ето, и до тога смо дошли.

Нисам ни сумњала.

Народ може да реагује само тако да својој деци од малих ногу објашњава да неке ствари нису нормалне., шта год писало у закону, и шта год им у школи причали.

А оно што политика зацрта, то и спроведе.

Немојте сумњати уопште.

Naravno da ce se sa ovim ici do kraja. Odrzavanjem parade otvorena je pandorina kutija. Sada ide gazenje. Nije mi jasno zasto se nasi toliko trude da budu napredni u svemu? Koliko je zemalja ovo usvojilo, a opet su clanice eurupe? Sledece je kriminalizovanje homofobije i ulazak u skole.

možda reaguje jedino postpubertetska muška populacija koja još prolazi biseksualnu frojdovsku fazu
i sebe ubedjuje da mu ta varijanta ne treba i da se posveti samo ribama a ni to nemaju

ostali gledaju kako da plate račune ako još mogu da im ne dodje Vučićev izvršitelj
koji kriminalizuje opljačkan narod - ne dam ti da živiš ali si kriv što ne učestvuješ u životu.

e za to treba narod da se buni prvo
a kad budem imao normalnu platu, biće me briga kako ti provodiš vreme u 4 zida
imao bih pametnija posla gde i kuda sa parama...

razumeš?

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo nisu tudja vrata. Jer oni i te kako zele i mesaju se u zivot drugih.

znaš kako?
Cigani kad idu sa Bosancima u Austriju obično kažu - mi smo Cigani nas ne tolerišu moramo da bežimo...
naravno pocepaju dokumenta čim predju granicu...

pa onda počeli da viču - ja sam gej a Srbi ne tolerišu pa moram da dodjem...
i onda počeli svi da budu gej samo da bi otišli u Austriju

e tu Austrijancima pukne film i počnu da šalju kod čika doktora da pogleda dole...
slali i Cigane i Bosance...
i tu se naišli na situaciju da je malo više od pola stvarno gej a da su osatli to rekli da bi dobili malo dozvole po Austriji

ne pomaže - jes nisam davao dole čuam se za brak, samo ručno i oralno
to Evropa ne priznaje u homoseksualnost... pomoć prijatelja i sviranje u kožnu frulu
samo konkretan rad...

e to mene brine...
može od ručne pomoći prijatelja i oralnog lako da se izgubi obraz...
i kad dodje vreme za brak da pukne bruka u selu

Ovo nisu tudja vrata. Jer oni i te kako zele i mesaju se u zivot drugih.

znaš kako?
Cigani kad idu sa Bosancima u Austriju obično kažu - mi smo Cigani nas ne tolerišu moramo da bežimo...
naravno pocepaju dokumenta čim predju granicu...

pa onda počeli da viču - ja sam gej a Srbi ne tolerišu pa moram da dodjem...
i onda počeli svi da budu gej samo da bi otišli u Austriju

e tu Austrijancima pukne film i počnu da šalju kod čika doktora da pogleda dole...
slali i Cigane i Bosance...
i tu su napravili statistiku da je malo više od njih pola stvarno gej
a da su ostali to rekli da bi dobili malo dozvole po Austriji

probali i tome da doskoče kad je iza dole sve u redu tj prirodni obim ali...
ne pomaže - "jes nisam davao dole čuam se za brak, samo ručno i oralno"
to Evropa ne priznaje u homoseksualnost... pomoć prijatelja i sviranje u kožnu frulu
samo konkretan rad...

e to mene brine...
može od ručne pomoći prijatelja i svircanje u kožnu frulu lako da se izgubi obraz... jer je dalje sve blizu...
i kad dodje vreme za brak da pukne bruka u selu

Ja stvarno ne znam zasto nekim ljudima toliko smetaju gejevi. Kakve to veze ima sa vasim zivotom? :think: Mislim da je ok da im se dozvoli da zive normalno kao i svi ljudi i da imaju ista prava (npr. da njihova zajednica bude priznata zakonom).

Hajde nekako i razumem ljude koji su u fazonu: "drzava se raspada, svi zivimo lose, a ovi umesto da resavaju glavne probleme, pricaju o istopolnim brakovima", posto je fakat da svi zive lose i kamo lepe srece da nam je glavni i jedini problem pitanje gej zajednice.

Ali ne kapiram ove fore "sunovrat, bolest" itd. Tim pre sto toliko kulturnih "bolestina" i problema ima kod nas, pa se sve to smatra ok i normalnim, ali zato ni slucajno nemoj da se desi da musko ne voli pc.ku, smak sveta.

a šta ćemo sa homoljskim pećinama i onim običajima?
da ostanemo bez tradicije?

- - - - - - - - - -

kao ostali geografski krajevi su pa kao pošteniji?

PA JEL ZNATE VI UOPŠTE ZAŠTO JE VESELJE KAD SE KAO SPOJE MUŠKO I ŽENSKO?
zašto muzika, čast, svirači?

Isto i kad muško kao može u vojsku da ide..
Isto muzika, veselje... ne žale se pare...

Izgleda ima dosta defekta pa ono što može valja proslaviti
trećina se razvela čim su namirli troškove svadbe
a više od pola plače za mamom i tatom posle mesec dana vojske...

kod nas mnogo kilavog sveta
izabciće nas iz Evropske Unije kao škart
Ni Rusija neće žeeti baš da pomogne... sem u smislu sujetno-taktičkog vojnog odnosa raspodela snaga...

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam zasto nekim ljudima toliko smetaju gejevi. Kakve to veze ima sa vasim zivotom? :think: Mislim da je ok da im se dozvoli da zive normalno kao i svi ljudi i da imaju ista prava (npr. da njihova zajednica bude priznata zakonom).

Hajde nekako i razumem ljude koji su u fazonu: "drzava se raspada, svi zivimo lose, a ovi umesto da resavaju glavne probleme, pricaju o istopolnim brakovima", posto je fakat da svi zive lose i kamo lepe srece da nam je glavni i jedini problem pitanje gej zajednice.

Ali ne kapiram ove fore "sunovrat, bolest" itd. Tim pre sto toliko kulturnih "bolestina" i problema ima kod nas, pa se sve to smatra ok i normalnim, ali zato ni slucajno nemoj da se desi da musko ne voli pc.ku, smak sveta.

Meni nije jasno zasto njima smetaju heteroseksualni. Ti si za to da mogu da usvajaju decu, pod parolom ljudskih prava i sloboda?

Смета ми зато што је почетак, а не крај.

a ono što su Austrijanci posumnjali da je neko stvarno gej pa počeli da proveravaju je bio slučaj gde je lik sa ženom tvrdio da je gej
ostavljam vam dilemu da li je to uradio Ciga ili Bosanac

Inače da ne grešim dušu mnogo...
sestra od mog prijatelja otišla sa svojim dečkom u Čikago
Odmah uzeli gajbu u gej četvrti
ovi se siroti obradovali da su dobili novog nabildovanog komšiju sa ćurećom ženom i ko zna kakvim boleštinama u glavi
a ono - SRBIN UZEO JEFTINIJU RENTU

Komšije se obradovale novom mesu, sačekali dva dana...
stidljivo kao zvone na vrata "čuli smo da ste se uselili, pa da vas pozdravimo"
da uz kaficu opipaju puls, da se dogovre, da planiraju, da ...

a ovi kažu - ma jok, mi ovde jer je povoljnije

onda komšija kaže - ali nije fer, znate ovde je gej četvrt

a ovi naravno - e pa ako gejovi i lezbače mogu jeftinije da prodju možemo i mi

posle su ih prihvatili takve kakve su kao kombinacija gde se muškarac i žena vole samo ostalo ono genetski da ne plate...
Živiš u Čikagu al sa povoljnijom rentom
U FULL-u ALI DŽABE

pederska posla... i jedni i drugi samo ovi kao hetero...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back