- Poruka
- 4.865
vidim po gradu sve vise zena sa dugom ili srednjom duzinom kose obrijanih sa strane tj od ispod . meni to izgleda kako neki lezbo ustanak .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi tebe na prinudni rad da ti izvetre te bezvezne teme iz glave...vidim po gradu sve vise zena sa dugom ili srednjom duzinom kose obrijanih sa strane tj od ispod . meni to izgleda kako neki lezbo ustanak .![]()
hoćeš da kažeš da sve te curice koje nose lezbiljske frizure su ustvari lez? vau
friz kao znak raspoznavanja...Не, него није то ништа ново и можда су се пре 10 год. тако распознавале.
ja samo imam istancano musko oko a sumnjivi su mi i ovi muski sa slicnim podsisavanjem .
Не, него није то ништа ново и можда су се пре 10 год. тако распознавале.
Мени је амин шта кажете ви младиsećam se, pre par godina, da mi je neki čika pričao nešto na temu balkanskih žena, odnosno o našoj sklonosti da vrlo lako prihvatamo zapadne modne trendove. i to je neka priča o onim glupim nanogicama (narukvicama oko članka na nozi). kao, kad je on bio mlad, 70-ih, sve kao kul cure su u SFRJ nosile te nanogice, da bi se ispostavilo da je to bio u Šveckoj valjda znak raspoznavanja lezbiljki.