У Митровици и Штрпцу косовска* полиција ухапсила 11 особа

nesko101

Elita
Poruka
20.752
Autorska
Ovu temu otvaram jer znam ovog šiptara koji drži stovarište robe u Bošnjak Mahali i on kao i njegovi radnici živi na jugu i svakoga dana i donosi robu odatle.Hapšenje je trebalo obaviti na jugu ali ovo je namerno urađeno zbog Srba koje treba uplašiti i izatzvati nestabilnost.
Evo i vesti koje to dokazuju
https://www.dnevnik.rs/hronika/u-mitrovici-i-strpcu-kosovska-policija-uhapsila-11-osoba-08-04-2022
Rosa je ove akcije izvršila i u drugim Srpskim sredinama gde žive Srbi u većini.Biće ovo vruće proleće na Kosovu predsedniče Srbije, a nemaš ni jednog vojnog saveznika u eventualnom napadu na Srbe.

Poslednja izmena od moderatora:
Вучић ако не потпише неку нову издају, самлеће вас и протерати са КиМ.

Ово са Русијом, Изборима и САД-ом не може изаћи на добро.

Велеиздајник је толико заговнао и наобећавао свашта свима, да ће бити неког циркуса...

Autorska
Ovu temu otvaram jer znam ovog šiptara koji drži stovarište robe u Bošnjak Mahali i on kao i njegovi radnici živi na jugu i svakoga dana i donosi robu odatle.Hapšenje je trebalo obaviti na jugu ali ovo je namerno urađeno zbog Srba koje treba uplašiti i izatzvati nestabilnost.
Evo i vesti koje to dokazuju
https://www.dnevnik.rs/hronika/u-mitrovici-i-strpcu-kosovska-policija-uhapsila-11-osoba-08-04-2022
Rosa je ove akcije izvršila i u drugim Srpskim sredinama gde žive Srbi u većini.Biće ovo vruće proleće na Kosovu predsedniče Srbije, a nemaš ni jednog vojnog saveznika u eventualnom napadu na Srbe.
Зашто је ухапшен?

Шверцовао?

Привредни криминал?

Poslednja izmena od moderatora:
Зашто је ухапшен?

Шверцовао?

Привредни криминал?
On je otvorio skladište poljoprivrednih proizvoda još pre više godina u Bošnjak Mahali,možda nije plaćao porez državi Kosovo.Ali hapšenje trebali su da daju u nadležnost KPS policije na Severu a ne specijalnoj jedinici Rosu ali ovo je u stvari čista priprema za nešto veliko što spremaju protiv Srba.

Ухапсили га због производње?

Шта је производио?

Преко љеба погачу?
Ma on je katunar i švercer nije on za nikakvu proizvodnju.Koliko mrzi Srbe ja sam lično osetio na svojoj koži.Da mu padneš u ruke drao bih te na živo kao nacista Ruse u Ukrajini.

Вучић ако не потпише неку нову издају, самлеће вас и протерати са КиМ.

Ово са Русијом, Изборима и САД-ом не може изаћи на добро.

Велеиздајник је толико заговнао и наобећавао свашта свима, да ће бити неког циркуса...
Dok god je gospodin predsjednik Aleksandar Vucic za kormilon broda koji se zove "Srbija", puhati ce vjetrovi blagostanja i srece.

Back