U ljubavi duže od 2 decenije: ovo je supruga Žike Todorovića

I, šta ćemo sad? Jovo nanovo?
Zašto mi je obrisana poruka?

Zašto komentarisati ljude iz javnog života izvan posla kojim se bave?

Ko od nas zna kakav je koji glumac, pevač ili književnik privatno?
obrisana je cela tema zbog nedozvoljenog sadržaja a tvoja poruka je nažalost bila kolateralna šteta. Nažalost, mehanizam kako je tema obrisana nije imao opciju da obavesti ostale članove u diskusiji o brisanju teme sa svim komentarima.

Ovo je sada nova tema, skoro istog sadržaja.

Čestitam na ljubavi koja traje dve decenije! To je divna stvar!Želim sto puta isto!
Glumac je ostvario, glumeo uglavnom negativne i loše karaktere gde god da se povajvljivao, makar koliko se sećam. Ovo je među našim glumcima reprezent negativca, uvek je u takvim ulogama. Da li je imao makar i jednu opciju, šansu da bude uprkos svom izgledu i prvom utisku veliki heroj, pozitivac, u poslednje vreme?
Nemam pojma... meni bi, da sam Srđan, postalo dosadno, kad bih uvek podražavala likove koji su svi na neki sličan način.
Gde je ono, dati glumcu novi život?

Čestitam na ljubavi koja traje dve decenije! To je divna stvar!Želim sto puta isto!
Glumac je ostvario, glumeo uglavnom negativne i loše karaktere gde god da se povajvljivao, makar koliko se sećam. Ovo je među našim glumcima reprezent negativca, uvek je u takvim ulogama. Da li je imao makar i jednu opciju, šansu da bude uprkos svom izgledu i prvom utisku veliki heroj, pozitivac, u poslednje vreme?
Nemam pojma... meni bi, da sam Srđan, postalo dosadno, kad bih uvek podražavala likove koji su svi na neki sličan način.
Gde je ono, dati glumcu novi život?
Pa to nije bas tacno, glumeo je on podosta saranih likova, i pozitivnih i negativnih...Ne znam odakle ti zakljucak da je glumeo samo negativne? ? :P
Jel to opet nesto subjektivno...? :cool::flert:

a kad Vule rostilja sa Kurcom privatno, o to sme da se diskutira?
Pa forum zato i postoji.
A, bre Milune, znam i vidim čemu forum služi.
O temi nemam komenter, niti me zanima sadržaj uvodnog posta.
Iritira me komentar postavljača teme.
Zašto bi posle najobičnijeg teksta iz novina o uspešnom Žikinom braku trebalo da ga komentarišemo privatno?
Ne razumem bilo kakav komentar posle pastovanog teksta - informacije.
Koga to zanima, i što bi?

A, bre Milune, znam i vidim čemu forum služi.
O temi nemam komenter, niti me zanima sadržaj uvodnog posta.
Iritira me komentar postavljača teme.
Zašto bi posle najobičnijeg teksta iz novina o uspešnom Žikinom braku trebalo da ga komentarišemo privatno?
Ne razumem bilo kakav komentar posle pastovanog teksta - informacije.
Koga to zanima, i što bi?
:aha2:

Back